Προς το περιεχόμενο

Western Digital 2.5'' 500GB - €56 (και μετά €49)

MakisCE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάνω που έψαχνα δίσκο για το Wii βλέπω αυτή την προσφορά, και έκανα αμέσως παραγγελία.

Ελπίζω μόνο να είναι συμβατός με τους usb loaders, αλλά και να μην είναι, δεν με χάλασε με την τιμή που τον έχουν!

Με μεταφορικά μου βγήκε 52 ευρώ.

σύμφωνα με εδώ ο δίσκος θα παίξει άψογα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Υπάρχει κάποιος που να τον παρήγγειλε με την αρχική τιμή και τελικά του να του τον πήγανε στα 49€; Έκανα παραγγελία την Πέμπτη (όταν είχε ακόμη 56€) και ζήτησα να το παραλάβω από κατάστημα. Την επομένη είδα ότι άλλαξε η τιμή και τηλεφώνησα να δω σε ποιο στάδιο είναι η παραγγελία. Η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχει φύγει ακόμα από αυτούς, αλλά ότι έχει ήδη τιμολογηθεί και δεν μπορεί να γίνει κατι. Είναι λογικό αυτό; Η κάρτα μου δεν έχει χρεωθεί ακόμα και το προϊόν δεν το έχω παραλάβει. Την ώρα που θα κοπεί απόδειξη δεν πρέπει να κοπεί με βάση την τρέχουσα τιμή; Ρωτάω τι ισχύει, καθώς δεν το γνωρίζω, και δεν ξέρω και αν έχει λογική αυτό που σκέφτομαι. :P Στο e-shop πάντως, μου έχει συμβεί να παραγγείλω κάτι στο οποίο άλλαξε η τιμή μέχρι τη στιγμή που πήγα για παραλαβή, με τη διαφορά να είναι προς όφελος μου, και μου αφαίρεσαν την διαφορά. Μιλάω φυσικά για παραλαβή από κατάστημα, όχι για courrier, εκεί το καταλαβαίνω ότι έχει κοπεί ήδη η απόδειξη και δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Εγώ πάντως απλά θα αρνηθώ την παραλαβή του σκληρού με την παλιά τιμή και θα κάνω νέα παραγγελία με την νέα τιμη. Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει η τιμή (δεν έχει προβλευθεί στο workflow της εταιρίας!). Το είχα ξανακάνει μια φορά που μου έστειλαν λάθος προιόν και απλά σε παίρνουν ενα τηλέφωνο και καλά να σε κράξουν ( απαράδεκτο κατά την γνώμη μου ) τους εξηγεις το πρόβλημα και μετά όλα οκ.

Edit: Τώρα είδα για την κάρτα. Έχεις κάθε δικαίωμα να ακυρώσεις την παραγγελία αφού το παραλάβεις εντός 10 ημερών ΑΝΑΙΤΙΑ ( γιατί π.χ σου μύριζε άσχημα και σου προκαλούσε φαγούρα ) δεν θα έχεις από την στιγμή που δεν έχεις παραλάβει καν;! Απλά αργούν λίγο να σου επιστρέψουν το ποσό ( και ίσως χρειαστούν 2-3 τηλεφωνάκια για να κινήσεις λίγο πιο γρήγορα την διαδικασία! )

Αν τους κάνετε ένα τηλέφωνο ή στείλετε mail στο [email protected] θα σας πουν ότι θα σας πιστώσουν τη διαφορά σε επόμενη αγορά :)

Οπότε δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης...

τι λέει ρε παιδιά τελειώσανε??

Δεν τα βλέπω στο site πλέον. Όποιος πρόλαβε - πρόλαβε.

εγώ στο παρά πέντε πραγματικά. Όταν έκανα την παραγγελία έπειτα από καμιά ώρα τον έβγαλαν από το site .....

Ετσι για να υπαρχει και κανα δειγμα review:

Παραληφθηκε σημερα το πρωι απο την ACS αντικαταβολη στα 52 ευρω τελικη. Αφου λοιπον ανοιξα το μεγαλο κουτι, το μικροτερο και δυο ζελατινες κραταω στο χερι ενα μαυρο κουτακι των 500 GB, με μια μονο υποδοχη μινιUSB και ενα ασπρο led για επικοινωνια με τον εξω κοσμο, υπαρχει και το καλωδιο. Απο τη συσκευασια Ταϋλανδεζικης προελευσης, οι πρωτες εντυπωσεις θετικες.

Στη συνδεση με τον υπολογιστη ειναι προφορμαρισμενος σε NTFS και δειχνει χωρητικοτητα 465GB, αναμενομενο. Στελνω λοιπον μερικα μεγαλα αρχεια βιντεο για αντιγραφη, ξεκινα απο τα 29MB/δευτερολεπτο και καταληγει αργοτερα στα 17.

Σε κατασταση ηρεμιας αν και κολησα τ αυτι μου επανω του δεν ακουγεται τιποτα, ενω σε ενεργη ο θορυβος γινεται αντιληπτος σε αποσταση μικροτερη των τριαντα εκατοστων.

Μια χαρα συσκευη και ακομα καλυτερη η τιμη που αγοραστηκε.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΩ!

.

Στη συνδεση με τον υπολογιστη ειναι προφορμαρισμενος σε NTFS και δειχνει χωρητικοτητα 465GB, αναμενομενο.

Αληθεια, αυτα τα GB γιατι τα τρωνε οι σκληροι δισκοι?

θα ξαναβγεί πιστεύω....

πούλησε τρελά!!!

nope...οσοι ήραν, πήραν. Πάμε γι αλλα. Έτσι σήμερα έμαθα από το τηλέφωνο. Βέβαια το ότι δεν περιμένουν το ίδιο δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει και κάτι αντίσοιχα καλό.

Γιατί για τους software developers 1KB=1024bytes και για τους hardware manufacturers 1KB=1000bytes.

500.000.000.000bytes/1024/1024/1024=465.66GB

Thanks, και sorry για το off-topic, απλα παντα ειχα την περιεργεια.

Φανταστηκα οτι θα ηταν κανενα κολπο marketing

Μου ήρθε κι εμένα αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί! Για την ακρίβεια δεν ξεκινάει και ακούς ένα συνεχώς κλικ, κλικ. Στη ουσία με το που ξεκινάει, σταματάει. Θα τον πάω στην quest.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...