Προς το περιεχόμενο

Western Digital 2.5'' 500GB - €56 (και μετά €49)

MakisCE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν εχει τιμολογηθει και σου ερχεται με αντικαταβολη δεν παιζει αυτο που λες,ο κουριερας εχει ενα τιμολογιο στα χερια του που λεει μια τιμη και αυτην περιμενει να εισπραξει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν πάλι δούμε ότι έχουν ανοιχτοί η είναι ελαττωματικοί απλά δεν πληρώνουμε τίποτα και τους κράζουμε ομαδικά εδώ μέσα… δεν νομίζω πάντως… τώρα αν έχουν κάνει λάθος αυτοί με τις τιμές ας πρόσεχαν!!!

αν εχει τιμολογηθει και σου ερχεται με αντικαταβολη δεν παιζει αυτο που λες,ο κουριερας εχει ενα τιμολογιο στα χερια του που λεει μια τιμη και αυτην περιμενει να εισπραξει

Εγώ ευτυχώς την πρώτη την παραγγελία την ζήτησα παραλαβή από το κατάστημα με λίγα λόγια αν δεν την ακυρώσουν εγώ δεν θα πάω να το παραλάβω ποτέ.. πες όμως ότι κάποιος κάνει παραγγελία σήμερα ζητά να του ακυρώσουν την παραλαβή και αυτοί δεν το κάνουν (όπως έγινε και με μένα τους ζήτησα να την ακυρώσουν και δεν έχει ακυρωθεί μέχρι στιγμής) και οι παραλαβές του έρχονται και οι δυο μαζί δεν έχει το δικαίωμα να υπογράψει μόνο στο ένα τιμολόγιο; Εσύ είσαι ο πελάτης και κάνεις ότι γουστάρεις!!! Και αν δεν το δέχονται δεν υπογράφεις για καμία και τελειώνει η υπόθεση

μιλησα τωρα με το καταστημα και δεν

τους ειπα βεβαια οτι μπορω να μην παραλαβω και να δωσω νεα παραγγελια αλλα εκτος του οτι δεν αξιζει ο κοπος ειναι και λιγο μαλακια

τεσπα

θα δω μηπως παιζει τπτ περιεργο με τους δισκους πριν πληρωσω αν φυσικα με αφησει o courier

μιλησα τωρα με το καταστημα και δεν

τους ειπα βεβαια οτι μπορω να μην παραλαβω και να δωσω νεα παραγγελια αλλα εκτος του οτι δεν αξιζει ο κοπος ειναι και λιγο μαλακια

τεσπα

θα δω μηπως παιζει τπτ περιεργο με τους δισκους πριν πληρωσω αν φυσικα με αφησει o courier

Γιατί mlk ρε φίλε εμείς που τρέξαμε να την χτυπήσουμε από την πρώτη μέρα την προσφορά είμαστε βλάκες τώρα που βλέπουμε άλλη τιμή; Εγώ δεν το κάνω για τα 7,85 ευρώ αλλά για την πολιτική τους από την στιγμή που έχεις μια πολύ καλή προσφορά δεν μπορείς να την αλλάζεις στον καπάκι την επόμενη μέρα …

breaking news :)

λοιπον παρελαβα και φυσικα ο κουριερας δεν με αφησε να ανοιξω πριν υπογραψω πληρωσω κλπ

ολα καλως,σφραγισμενο κουτι κανονικοτατα και 500gb μοντελο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:52 ----------

Γιατί mlk ρε φίλε εμείς που τρέξαμε να την χτυπήσουμε από την πρώτη μέρα την προσφορά είμαστε βλάκες τώρα που βλέπουμε άλλη τιμή; Εγώ δεν το κάνω για τα 7,85 ευρώ αλλά για την πολιτική τους από την στιγμή που έχεις μια πολύ καλή προσφορά δεν μπορείς να την αλλάζεις στον καπάκι την επόμενη μέρα …

κοιτα μαν οταν αγοραζεις συμφωνεις στην τιμη που εχει το προιον

το τι κανει το μαγαζι μετα την συμφωνια ειναι αλλο θεμα

τεσπα μπορειτε να μην παραλαβετε

για εμενα δεν αξιζει ο κοπος

Υπάρχουν ακόμα κομμάτια, μόλις παρήγγειλα ένα με παράδοση και αντικαταβολή. Το περίεργο είναι ότι ενώ τον δείχνει στα 55Ε μόλις τον βάλεις στο καλάθι πέφτει στα 49Ε!

breaking news :)

λοιπον παρελαβα και φυσικα ο κουριερας δεν με αφησε να ανοιξω πριν υπογραψω πληρωσω κλπ

ολα καλως,σφραγισμενο κουτι κανονικοτατα και 500gb μοντελο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:52 ----------

κοιτα μαν οταν αγοραζεις συμφωνεις στην τιμη που εχει το προιον

το τι κανει το μαγαζι μετα την συμφωνια ειναι αλλο θεμα

τεσπα μπορειτε να μην παραλαβετε

για εμενα δεν αξιζει ο κοπος

και όταν βλέπεις άλλη τιμή αν θέλεις δεν πληρώνεις … πελάτες δυο ταχυτήτων εγώ δεν το δέχομαι …. πες μας εντυπώσεις !!!

Υπάρχουν ακόμα κομμάτια, μόλις παρήγγειλα ένα με παράδοση και αντικαταβολή. Το περίεργο είναι ότι ενώ τον δείχνει στα 55Ε μόλις τον βάλεις στο καλάθι πέφτει στα 49Ε!

στο τηλ εμενα μου ειπαν οτι κανουν update τον server τους .

Είχα κι εγώ επικοινωνία πριν λίγο.Δεν μου άλλαζαν την τιμή με την καινούργια και έκανα ακύρωση μιας και είχα παραγγείλει 2 και είχαμε διαφορά(111,69 πριν 98,01 τώρα)κοντά στα 14 ευρώ.Ρώτησα αν άλλαξε η τιμή και μου είπαν ναι αφού το έψαξαν λίγο.Τώρα σε αναμονή να δούμε τι θα γίνει(μόλις ήρθε και το mail).

Είχα κι εγώ επικοινωνία πριν λίγο.Δεν μου άλλαζαν την τιμή με την καινούργια και έκανα ακύρωση μιας και είχα παραγγείλει 2 και είχαμε διαφορά(111,69 πριν 98,01 τώρα)κοντά στα 14 ευρώ.Ρώτησα αν άλλαξε η τιμή και μου είπαν ναι αφού το έψαξαν λίγο.Τώρα σε αναμονή να δούμε τι θα γίνει(μόλις ήρθε και το mail).

ΜΠΡΑΒΟ καλά έκανες!!! σου ήρθε εσένα mail για την ακύρωση γιατί εμένα ακόμα τίποτα το μήνυμα της επιβίωσης ήρθε αμέσως

Όχι mail για ακύρωση δεν ήρθε αλλά η παλιά παραγγελία δεν υπάρχει πλέον στο λογαριασμό μου.Σβήστηκε μετά από λίγο από την στιγμή που έκανα την δευτερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...