nikgl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μετά την παραγγελία μου σήμερα για 2 δίσκους στα 56ευρώ έκαστος, μου τηλεφώνησαν πριν λίγο να μου πουν ότι θα τιμολογηθώ με τη νέα τιμή 49 ευρώ !!! Άπαιχτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σου είπαν γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikgl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 γιατί άλλαξε η τιμή. Το επιβεβαίωσα και οπτικά από την προβολή της παραγγελίας στο site. Ευτυχώς, μετά την ατυχία που είχα εδώ μου έκατσε καλά το U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mountzouris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ακομα 56 λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ναι και εγώ 56 βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mountzouris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αν ομως τον βαλεις στο καλαθι λεει 49. Δωρο χριστουγεννων για τη μικρη αδερφη. Να'σαι καλα ρε nikgl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εχει γινει αλλαγη στην τιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα κοστιζει 49 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 θα τρελαθουμε τελειως? μιλαμε για τον 500gb? edit οντως οταν μπει στο καλαθι λεει 49€ κατι δεν μ'αρεσει εδω,ειναι υπερβολικα χαμηλη η τιμη για το συγκεκριμμενο προιον,προσεξτε οσοι παραλαβετε μηπως ειναι τπτ ανοιχτα η οτιδηποτε αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 49 ευρω ειναι η τιμη , επιβεβαιωνω εγω κ τηλεφωνικα οπου εγινε η παραγγελια αλλα κ απο το site , τρομερη τιμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mountzouris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια μονο με πιστωτικη μπορουμε να παρουμε απο το καταστημα? Ξερει κανεις αν μπορω να κανω τηλεφωνικη παραραγγελια και να παει στο καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 τηλεφωνο κ καταστημα δεν γινεται , αλλα με αλλα 3 ευρω ερχεται σπιτι σου . αρα 52 . σιγα τα ωα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 κατα την αγορα διαλεγεις αν ειναι αντικαταβολη και αποστολη με courier (χρεωνουν εξοδα για αγορες<90€) η πιστωτικη καρτα και παραλαβη απο το καταστημα χωρις μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mountzouris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Θα παρει κι ενας φιλος, οποτε θα μας ερθει σπιτι, αλλα πλαισιο και e-shop, εχουνε δωρεαν παραλαβη απο καταστημα (μενω πολυ κοντα, οποτε γιατι να πληρωσω κουριερ? προτιμω να πιω ενα διπλο esspresso) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ρε σεις δεν ξερω αλλα κατι δεν μ'αρεσει μειωνουν την τιμη σε κατι που ηδη πριν ηταν καραευκαιρεια και λογικα εφευγε αερα? εχει παραλαβει κανεις σας? ειτε με την νεα ειτε με την παλια τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εμένα επειδή τους πηρά τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει τιμολογηθεί η τιμή παραμένει ίδια με χθες και τους ζήτησα να την ακυρώσουν, έκανα νέα παραγγελία με την νέα τιμή και μάλιστα πήρα και δεύτερο... αν σας έρθει κανονικά ο δίσκος με την παλιά τιμή μην πληρώσετε... γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.