Προς το περιεχόμενο

Western Digital 2.5'' 500GB - €56 (και μετά €49)

MakisCE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

eshop και πλαισιο για αλλη μια φορα ακριβως την ιδια τιμη

83,80 ευρώ ακριβώς παρακαλώ. Ούτε λεπτό διαφορά.

Ξέρεις, δεν είναι εναρμονισμένες τιμές κατόπιν συνεννόησης... όχι μη σκέφτεσαι τέτοια.

Μετά από ενδελεχή κοστολόγηση, και λαμβάνοντας υπ όψιν μισθοδοσίες, ενοίκια, άλλα σταθερά έξοδα, μέσες τιμές, συνεδριάσεις τμημάτων marketing κτλ. προέκυψε και για τις 2 εταιρίες η τιμή να είναι ακριβώς 83,80. Γι' αυτό άλλη φορά μην πετάς τέτοιες σπόντες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

83,80 ευρώ ακριβώς παρακαλώ. Ούτε λεπτό διαφορά.

Ξέρεις, δεν είναι εναρμονισμένες τιμές κατόπιν συνεννόησης... όχι μη σκέφτεσαι τέτοια.

Μετά από ενδελεχή κοστολόγηση, και λαμβάνοντας υπ όψιν μισθοδοσίες, ενοίκια, άλλα σταθερά έξοδα, μέσες τιμές, συνεδριάσεις τμημάτων marketing κτλ. προέκυψε και για τις 2 εταιρίες η τιμή να είναι ακριβώς 83,80. Γι' αυτό άλλο φορά μην πετάς τέτοιες σπόντες!

Εδώ και καιρό έχει παρατηρηθεί αυτό, με πιο χτυπητό τις συγχρονισμένες αναπροσαρμογές τιμών. Έτυχε να πετύχω ίδια αύξηση τιμής στο ίδιο προϊόν και στα δυο μαγαζιά μέσα σε λίγα λεπτά (ξέρω γω από 180€ => 191.57€).

Sorry για το offtopic.

Ρε παιδια ειναι οι προτινόμενες λιανικής απο τα Μακεδονικά Περ. (προσθέτω: ή παιρνουν απ'ευθειας τις τιμές απο το xls της quest), δεν ειναι καμια συνωμοσία. Διαφορές στις τιμες εχουν μονο στις εισαγωγές που κανει το Πλαισιο απ'ευθειας bulk -δυστυχως δεν μπορω να μαθω αυτη τη στιγμή αν εχει κάποιο κωδικό ετσι..

Αφου εμεις παμε και τους τα ακουμπάμε σε default τιμες λιανικής , κοροιδα ειναι να "προσφέρουν" φτηνότερα τα προιόντα; Επι τη ευκαιρία, φιλος μου ειπε -εγκυρα!- οτι εκανε παζάρια στο plaisio και πηρε προιον με -20% απο την τιμή καταλόγου. Αρα σημαίνει παμε και τους ζαλίζουμε τα .... νευρα ωσπου να πετύχουμε τιμη;

Ρε παιδια ειναι οι προτινόμενες λιανικής απο τα Μακεδονικά Περ. (προσθέτω: ή παιρνουν απ'ευθειας τις τιμές απο το xls της quest), δεν ειναι καμια συνωμοσία. Διαφορές στις τιμες εχουν μονο στις εισαγωγές που κανει το Πλαισιο απ'ευθειας bulk -δυστυχως δεν μπορω να μαθω αυτη τη στιγμή αν εχει κάποιο κωδικό ετσι..

Αφου εμεις παμε και τους τα ακουμπάμε σε default τιμες λιανικής , κοροιδα ειναι να "προσφέρουν" φτηνότερα τα προιόντα;

αυτο το link το ειδες?

http://www.skroutz.gr/s/81515/Western-Digital-Elements-Portable-500GB-RoHS-compliant-Low-cost.html?keyphrase=WD+Elements+Portable+500GB

συνεχως συμπτωσεις

Δε φαίνεται να είναι λάθος η τιμή, αν και είναι η πιο φθηνή στην Ευρώπη!!!!

Κόπηκε και το δελτίο αποστολής μου λέει στο site. Αύριο το στέλνουν.

Καλησπέρα παίδες έχω παραγγειλει και εγώ τον εν λόγο δίσκο βρίσκοντας το ΟΝΤΩΣ σαν μια καλή προσφορά. είναι πρώτη φορά που αγοράζω από το internet , στην κάρτα τα λεφτά τα παίρνουν όταν παραδοθεί ο δίσκος; έως τότε θα είναι στις εκκρεμείς παραγγελίες η στέλνουν κάποιο email επιβεβαίωσης

τα κανει αυτα το U

σποραδικα εχω πετυχει προιοντα σε τιμες πολυ κατω απο ολο τον υπολοιπο ανταγωνισμο

η πλακα ειναι οτι οταν μου τον υπεδειξε ο antonl αλλα και σημερα ακομα ο wd δεν ειναι στις προσφορες ενω αντιθετα μεχρι χθες ηταν στο crazy u ενας εξωτερικος seagate 320gb στα ιδια λ7

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=3551C7DA0A54EC42B0ECCBB17F130A80&pa=F23875D0C1B6B540B65B828F59D45730

οι element ειναι η value σειρα της wd (προσωπικα τα συνοδευτικα software δεν μου λενε τπτ και ποτε δεν τα χρησιμοποιησα)

ολοι οι usb δισκοι περιοριζονται απο την ταχυτητα του διαουλου usb

οποτε στο τελος το μονο που εχει πραγματικα σημασια ειναι το μεγεθος του

εξάκλι σε λέω...

(btw στον τελευταίο passport μου έκανα firmware update και κάτι ακόμα για να απενεργοποιηθεί ένα εκνευριστικό από τα software που είχε... δεν τα θέλω λέμε)

το μονο κακο που του βρισκω ειναι οτι το λεντακι του ειναι σε αβολο σημειο

μ'αρεσει το μινιμαλιστικο brick design του ειδικα σε σχεση με κατι χλεχλεδικα που κυκλοφορουν

Ναι το 'χω προσέξει απο καιρο. Αν μπορούσε θα εβαζαν τα ιδια χρώματα αλλα δεν μπορουν να συμφωνήσουν, full κοκκινο ή full κιτρινο; :P

Με τα παζάρια που ειπα, ξερει κανεις κατι; :o

το μονο κακο που του βρισκω ειναι οτι το λεντακι του ειναι σε αβολο σημειο

μ'αρεσει το μινιμαλιστικο brick design του ειδικα σε σχεση με κατι χλεχλεδικα που κυκλοφορουν

μπα... βολεύει εκεί που είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...