abeness Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Και για να γίνω ποιο σαφής θέλω ένα πρόγραμμα που να σχεδιάσω μια ηλεκτρική εγκατάσταση σε ένα σπίτι.κάτοψη δηλαδή του σπιτιού με της ηλεκτρικές γραμμές του. Καμία ιδέα;;;;
Kontos_Harry Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Το AutoCad σου κάνει νομίζω με τις απαραίτητες βιβλιοθήκες..
genik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Το AutoCAD είναι το καλύτερο αλλά και το πιο εύχρηστο για κάποιον που δε το ξέρει. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Corel διότι αυτό είχα μάθει από την αρχή. Το βασικό πάντως είναι η βιβλιοθήκες και από εκεί και πέρα χρησιμοποιείς όπιο πρόγραμμα σχεδίασης θέλεις. Αν θέλεις να ξεκινήσεις από την αρχή ξεκίνα το AutoCAD. Σκέψου ότι κάποιοι βρίσκουν δουλεία ξέροντας μόνο να χρησιμοποιούν καλά το AutoCAD.
abeness Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Θα το δοκιμάσω αλλά έχει τα σύμβολα που χρειάζομαι για της ηλεκτρικές εγκαταστάσεις;;
genik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Θα πρέπει να πάρεις ένα άλλο CD (εκτός του AutoCAD) που είναι βιβλιοθήκες για ηλεκτρομηχανολογικά. Δυστυχώς δε το έχω αν το είχα θα στο έγραφα.
mandos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 nomizo to visio exei ayta pou thes kai exei libraries me prosopsis ktl alla den xero an kanei gia psitia h mono gia ypologistes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.