inSync Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και καλές γιορτές να έχετε! θέλω να συνδέσω 2 σημεία ασύρματα. Έχω στη διάθεσή μου 2 Access Points (Ovislink + TP Link), μία omni 12dbi και μια directional die grid 24db Τα στοιχεία της επαφής των δύο κτηρίων (στο περίπου) είναι αυτά: ΟΜΩΣ! Μεταξύ τους παρεμβάλλονται ψηλά κτήρια (πολυκατοικίες κτλ...) Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθούν κάπως ασύρματα αυτά τα 2 σημεία; Αν ναι τι επιπλέον εξοπλισμός θα χρειαστεί;;;
el02154 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Λίγο δύσκολο για τέτοια απόσταση με εμπόδια κιόλας στην μέση. Τώρα με κεραία δυνατή μπορεί να καταφερεις κάτι αλλά πρόσεξε μην ξεπεράσεις τα όρια της ΕΕΤΤ.
inSync Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Λίγο δύσκολο για τέτοια απόσταση με εμπόδια κιόλας στην μέση. Τώρα με κεραία δυνατή μπορεί να καταφερεις κάτι αλλά πρόσεξε μην ξεπεράσεις τα όρια της ΕΕΤΤ. Με τι κεραία;;;
el02154 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ανάλογα με την ισχύ εκπομπής του transmitter εξαρτάται το όριακό κέρδος της κεραίας έτσι ώστε το EIRP να μην ξεπερνά τα 100mW...
DDoS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Θες κατευθυντικη κεραια αλλα αν εχεις εμποδια μπροστα.......... την πατησες
pournaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Για αρχη παιρνεις αλλη μια Grid 24αρα. Αν καταφερεις κατι εχει καλως, αλλιως η μονη λυση μετα ειναι καπου να βρεις ενα ενδιαμεσο σημειο που να το βλεπετε και οι δυο, βαζεις εκει αλλο ενα AP mazi me thn omni που θα σου εχει μεινει, και κανεις τη δουλεια σου. Η αποσταση ειναι πολυ μικρη για 2 24αρες, αλλα δυστυχως, ακομη κι ενα σπιτι να παρεμβαλλεται... ειναι προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.