Garnele Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Η γενίκευση ρε άρχοντα, τι πάει να πει Γύφτος και Νόμιμο στη ίδια πρόταση.
Arcanaloth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ πλάκα έχετε ρε παιδιά, την πιάσατε την κοπέλα από τα μούτρα για το σχόλιο που έκανε για τους γύφτους... "Κάποια άτομα με Ντάτσουν που πουλάνε πατάτες και φωνάζουν με τις ντουντούκες στις γειτονιές", πήγε το μυαλό της στους γύφτους και μόνο Ναζί δεν την έχετε πει ακόμα. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, get off your high horses μερικοί. Λες και δεν έχουμε μάτια να δούμε τι γίνεται στον κόσμο ή λες και είπε καμιά τρελή χοντράδα η κοπέλα. Η δικιά σας εμπειρία είναι δηλαδή πως οι γύφτοι είναι γενικά καθώς πρέπει πολίτες, τίμιοι μεροκαματιάρηδες και το ποσοστό που ασχολείται με παράνομες πράξεις είναι το ίδιο ακριβώς με τους μη-γύφτους; Αν είναι έτσι πάσο, είμαι ρατσιτστής. Ή με το πωλητής πατάτας/πλαστικής καρέκλας και ντουντούκα με "έλα πάρε πάρε πάρε!" το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι "κανάς μετανάστης από την Ελβετία ή Σουηδία θα είναι πάλι" ; Έλεος. Το να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν είναι ρατσισμός, είναι ρεαλισμός.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ πλάκα έχετε ρε παιδιά, την πιάσατε την κοπέλα από τα μούτρα για το σχόλιο που έκανε για τους γύφτους... "Κάποια άτομα με Ντάτσουν που πουλάνε πατάτες και φωνάζουν με τις ντουντούκες στις γειτονιές", πήγε το μυαλό της στους γύφτους και μόνο Ναζί δεν την έχετε πει ακόμα. Αμα δε διαβαζετε ολο το ποστ δε σας φταιω εγω. Ειπα λεω και ξαναλεω οτι απτη γειτονια μου δεν περνανε μονο τσιγανοι που κανουν αυτη τη δουλεια. Για την ακριβεια τσιγανος ειναι ο ενας απτους 3. Αν για σας η λεξη ντουντουκα συνδεεται με τη λεξη τσιγγανος δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους μας. Οσο για το ντατσουν, ξαναλεω οσο γραφικο κι αν ειναι, οτι ανεφερα κι αλλες μαρκες. Αλλα ελα που πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες σε καποιους. Ή με το πωλητής πατάτας/πλαστικής καρέκλας και ντουντούκα με "έλα πάρε πάρε πάρε!" το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι "κανάς μετανάστης από την Ελβετία ή Σουηδία θα είναι πάλι" ; Έλεος. Το να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν είναι ρατσισμός, είναι ρεαλισμός. Τα υπογραμισμενα τα ειπες εσυ. Κανεις αλλος. Ωστοσο κι εμενα θα πηγαινε εκει το μυαλο μου αν τα εβλεπα καπου γραμμενα στο παρον thread.
Garnele Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 @Arcanaloth Οι Ναζί είναι αποτέλεσμα του ρατσισμού κατ' αρχήν, δεν είναι ο ρατσισμός. Κατά δεύτερον, η άποψη ότι όλοι οι γύφτοι ζουν στην παρανομία, οδηγεί συμπερασματικά στην άποψη ότι οι γύφτοι δεν είναι σαν εμάς -τους καθ' όλα νόμιμους ε- ή "είναι κατώτεροι". Κάπως έτσι γίνονται λοιπόν οι ρατσιστικές/φυλετικές διακρίσεις. Το πόσο κοντά στους ναζί είναι αυτό αφήνω να μας το περιγράψει σε ποσοστό ή σε βήματα ο pournaras που το χει με τα νούμερα. Επίσης, και το 90% να είναι παράνομοι/μαφιόζοι/νταβαντζήδες/ολυμπιακοί είναι άδικο για το άλλο 10% να φορτώνεται μια τέτοια προκατάληψη.
insomniaK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 [...]Γύφτος και Νόμιμο στη ίδια πρόταση. Το θέμα το ξεκίνησα λόγω του μηνύματος 11, του οποίου το περιεχόμενο επαναλαμβάνει η garnele, ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις 2 λέξεις που ενώνει το 'ΚΑΙ', όχι τη μία και το οποίο θεωρώ ρατσιστικό. Αυτά. Sorry ρε Midi, που κι εξαιτίας μου ξέφυγε, πάντως να σημειωθεί πως είμαι ο μόνος που έχω απαντήσει στο αρχικό ερώτημα, δεν είναι νόμιμη δραστηριότητα αν ακολουθήσουμε το γράμμα του νόμου. Βέβαια, μπορούμε να θυμηθούμε την ελληνική υπερηφάνεια όταν ο Παπαϊωάννου έκλεινε τους Ολυμπιακούς, έχοντας και ένα Ντάτσουν με καρπούζια και την τσιφτετελοκουλτούρα να ξεδιπλώνεται γύρω του, ως κομμάτια του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. Κατά τα άλλα συνεχίζετε να ζείτε και να αγαπάμε όλοι τη χώρα όπου το νόμιμο ταυτίζεται με το ηθικό.
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ, ΝΕΥΡΩΤΙΚΕΣ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ. (μία ρεαλιστική διαπίστωση, ευγενική προσφορά των Mcdonalds).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.