Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με ντουντουκες σε αγροτικα/κλπ

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη γειτονια μου εδω στην Αθηνα, σε καθημερινη βαση περνανε οτι ωρα ναναι 2-3 Datsun με την κλασσικη ντουντουκα που ακουγεται 3 τετραγωνα πιο κατω. Ο "παλιατζης", ο "κοκκινοχωμα κλπ ειδων χωματα" και που και που μας κανει την τιμη και ο 2ος παλιατζης.

Εκτος οτι εχω ζησει για αρκετα χρονια σε 2 πολεις της επαρχιας και εκει το προβλημα ειναι ακομα πιο οξυ, θεωρω.

Εκτος οτι οι τυποι αυτοι ειναι πολυ ενοχλητικοι.

Εκτος οτι αν κανει το λαθος και τους σταματησει κανας γειτονας ουρλιαζουν στο ιδιο σημειο επι 15λεπτα απτη ντουντουκα μεχρι να ολοκληρωθει η δοσοληψια με το γειτονα.

Εκτος οτι περνανε και ωρες κοινης ησυχιας.

Εκτος οτι αν ερθει ενας ξενος τουριστας πχ Γερμανος/Αγγλος, δικαιως θα πει οτι ειμαστε στο μεσαιωνα αμα δει τετοιες εικονες και οτι πιο πολυ Ανατολιτες απτα βαθη της Ασιας ειμαστε, παρα Ευρωπαιοι (σε συνδυασμο με ολα τα υπολοιπα που θα δει φυσικα).

Η απορια μου ειναι η εξης:

Ειναι νομιμο αυτο που κανουν? Διδονται αδειες για να χρησιμοποιουν τα Datsun/toyota/isuzu τους κατ'αυτον τον τροπο ?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χρειαζονται έτη φωτός για ν αλλαξουμε νοοτροπια γενικοτερα ωστε να θεωρειται αυτο που περιεγραψες περιέργο , οπως θα φαινοταν δηλαδη σ ενα δυτικό κράτος.

Δημοσ.
Ενώ εκεί που μένουν είναι όλα νόμιμα ?

Aς μη μπουμε στη συγκριση Ευρωπης-Ελλαδας. Ο καθενας εχει τα κριτηρια του. Εγω με τα δικα μου κριτηρια, θεωρω οτι δε μας συμφερει αυτη η συγκριση σχεδον σε κανενα επιπεδο, εκτος απο τον καιρο και τα νησια που διαθετουμε.

Αυτο που θελω να μαθω αν γνωριζει καποιος ειναι αν τους καλυπτει ο νομος η οχι.

Δημοσ.

Βγαίνεις στο μπαλκόνι και του φωνάζεις ΣΚΑΣΕ, εγώ μια φορά που κοιμόμουν μεσημεριάτικα και με ξύπνησε του πέταξα 1 αβγό.

Δημοσ.

'Ηθελε όλη την εξάδα ε; Αλλά μετά δε θα είχα για ομελέτα.

Οι χειρότεροι πάντως είναι αυτοί με τα κλαρίνα και τα ακορντεόν που περνάνε 9 το πρωί (μόλις έχω πέσει για ύπνο δλδ) και παίζουν ΜΟΝΟ το "Σαγαπώ γιατίς ωραία".

Δημοσ.
'Ηθελε όλη την εξάδα ε; Αλλά μετά δε θα είχα για ομελέτα.

Οι χειρότεροι πάντως είναι αυτοί με τα κλαρίνα και τα ακορντεόν που περνάνε 9 το πρωί (μόλις έχω πέσει για ύπνο δλδ) και παίζουν ΜΟΝΟ το "Σαγαπώ γιατίς ωραία".

ισχυει .

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου φαίνεται γραφικό, θυμάμαι μάλιστα στην Κομοτηνή έναν κύριο με ντάτσουν και καταπληκτική προφορά, που περνούσε κάθε μέρα και πουλούσε από πλαστικές καρέκλες μέχρι κάλτσες. Ήταν σχεδόν συγκινητικό να τον ακούς να περιγράφει τι έχει στην καρότσα.*

Από τη στιγμή που αποχώρησα από κει χάθηκε κάθε επαφή με καρότσες ντάτσουν και τέτοια, αλλά τελευταία έρχεται ένας ακορντεονίστας στη γειτονιά που παίζει ρώσικα φολκ κομμάτια και είναι επίσης πολύ ωραία.

Αυτό με τα αυγά πάντως το είχα κάνει κι εγώ σε ένα τσούρμο μπαοκτζίδες που την είχαν αράξει από κάτω μετά από έναν αγώνα και φώναζαν σε μία ακαταλαβίστικη γλώσσα.

*Το μόνο ενοχλητικό που θυμάμαι από εκείνη την περίοδο είναι τον παροξυσμό των εκκλησιών που έπαιζαν στα μεγάφωνα την πρωινή λειτουργία για να ακούνε οι πιστοί και να ξυπνάνε γαμώτοσπιτάκι, τα ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ που βαρούσαν 12ωρα ασταμάτητα οι μπουρτζόβλαχοι που αποφάσισαν ότι θα βγάλουν τα μπιγκ μπαξ χτίζοντας και νοικιάζοντας σπίτια σε φοιτητές και τη διευθύντρια του γυμνασίου που πάθαινε υστερία στο μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της προσευχής. Ενίοτε και σε γιορτές και πανηγύρια τα εμβατήρια που αντηχούσαν από το σχολείο. Οι γύφτοι ήταν απλά μια ευχάριστη νότα σε σχέση με τα παραπάνω.

Δημοσ.

Μάλλον δεν είναι νόμιμο διότι δεν έχουν κάνει έναρξη στην εφορία και επειδή ξεπερνούν κάποια ντεσιμπελ, αλλά ας κρυφτούμε ακόμα μία φορά πίσω από αυτό.

Καλύτερα να πεινάει ο άλλος παρά να εμπορεύεται. Καλύτερα να κλέβει παρά να μας ενοχλεί. Καλύτερα να θέλει να γίνει δημόσιος υπάλληλος παρά να πάρει τη ζωή στα χέρια του.

Με τα παραπάνω απαντώ στο ρατσιστικό αφορισμό συγκεκριμένης χρήστριας.

Edit: Το report είναι από εμένα.

Δημοσ.

Τι είπε η γκαρνέλε τώρα...

Οι γαμωκαμπάνες της γαμωεκκλησίας κυριακάτικα που βαράνε από τις 7.30!

Μπάσταρδοι! 1 μέρα τη βδομάδα δε δουλεύει ο κοσμάκης και μπορεί να κοιμηθεί λίγο παραπάνω και εκεί να του τη σπάσετε! Τέρμα τελείωσε, αυτοί περισσότερο απ' όλους θέλουν ξεκοίλιασμα, σοδόμισμα, κάψιμο κλπ. 'Ολοι οι άλλοι αθωώνονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...