Προς το περιεχόμενο

συγχρονισμος επαφων

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συγχρονισει το κινητο μου και εχω αποθηκευσει τις επαφες μου σε ενα αρχειο στο outlook το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως μπορω να παρω αυτο το αρχειο και να το αποθηκευσω καπου εκτος του outlook γιατι παραδειγμα αν κανω ενα φορματ θα το χασω.οποτε θελω να αποθηκευσω τις επαφες μου σε ενα αρχειο στον σκληρο μου δισκο!πως το κανω αυτο??

Δημοσ.

Νοουμένου ότι αναφέρεσαι στο microsoft outlook, και όχι στο outlook express, κάνε το εξής:

άνοιξε το outlook, κάτω αριστερά εκεί που λέει "mail" "calendar" "contacts", κάνε click πάνω στο contacts, και θα δεις όλες τις επαφές σου.

Τώρα πήγαινε πάνω πάνω στα μενού στο File -> Import & Export -> export to a file και επιλέγεις τρόπο με τον οποίο θέλεις να γίνουν export οι επαφές.

Άμα κάνεις format, τότε πας ξανά στον ίδιο τόπο, αλλά επιλέγεις να κάνεις import το ίδιο είδος αρχείου που έκανες τώρα export.

BTW, πιο εύκολο το βρίσκω, αντί να κάνεις export και import, όταν κάνεις format απλά να ξανά-συγχρονίσεις το κινητό σου με το outlook, οπότε θα πάρει ξανά όλες τις επαφές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...