Προς το περιεχόμενο

Κινητό για επαγγελματική χρήση

Vancas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω προτεινω ενα απο τα καλυτερα ολοκληρωμενα κινητα που κυκλοφορει

και σε καλη τιμη.

νοκια e52.

wifi,gps,opera,msn,facebook και οποια αλλη εφαρμογη θες,ταχυτατο

και το πιο σημαντικο που αφηνει πισω τα αλλα ακριβοτερα κινητα ειναι

η ταραστια αυτονομια του.....

Δημοσ.
εγω προτεινω ενα απο τα καλυτερα ολοκληρωμενα κινητα που κυκλοφορει

και σε καλη τιμη.

νοκια e52.

και το πιο σημαντικο που αφηνει πισω τα αλλα ακριβοτερα κινητα ειναι

η ταραστια αυτονομια του.....

Χμμμμμ....όταν λες τεράστια.....?????Πόσες μέρες.....με τι χρήση....κ.α.!Μην μιλάμε με αόριστα πράγματα στον άνθρωπο!

Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ για τις προτάσεις. Όπως είπα είμαι άσχετος από κινητά αλλά έχω κάποια σχόλια.

Δεν έχω Facebook :shock: Αστειάκι ήταν αυτό :P

Για τα NOKIA E Series έχω ακούσει από συναδέλφους που έχουν ότι δεν είναι ευχαριστημένοι. Κυρίως με το σήμα και κινητό χωρίς καλό σήμα δε λέει.

Κι όμως... WinMobile και όλα τα καλούδια + 2 sim χωρίς να είναι κινέζικο και σε πολύ καλή τιμή...

Βέβαια αγορά μέσω net, δεν ξέρω αν μπορείς να το αγοράσεις απο αλλού π.χ Πλαίσιο.

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=180038

ACER???? Να πώ την αλήθεια τα φοβάμαι. Εδώ laptop παίρνεις και κάνεις δέκα προσευχές και πέντε τάμματα στην μεγαλόχαρη να σου βγεί καλό.:-D

Το IPhone είναι πολύ καλό κινητάκι με πολλές εφαρμογές αλλά να θέλω να στείλω e-mail και να πρέπει να χαιδεύω την οθόνη είναι πολύ εκνευριστικό.

Το ξέρω ότι τα BB είναι πολύ καλά επαγγελματικά τηλέφωνα και μου τα προτείνουν πολλοί συνάδελφοι, αλλά αυτό το "νταβατζιλίκι" της ΒΒ υπηρεσίας μου την δίνει. Γιατί δέχομαι ότι δε μπορείς να έχεις παντού wifi, αλλά όταν έχω γιατί να πρέπει να πληρώνω την υπηρεσία????:mad:

Πάντως έχω αρχίσει και κοιτάω αρκετά το HTC Touch Pro. Νομίζω πως με καλύπτει σε όλα εκτός των δύο SIM που δε νομίζω να βρώ και θα καταλήξω να κυκλοφορώ με τρία κίνητα :shifty:

Και μία απορία που έχω. Αν τελικά πάρω το HTC για τις εφαρμογές office υπάρχει λογισμικό μέσα στο κινητό για να κάνω τη δουλειά μου ή πρέπει να εγκαταστήσω - αγοράσω κάποιο. Αν δεν είναι windows mobile και είναι symbian η android η οτιδήποτε άλλο ισχύει το ίδιο?

Δημοσ.

Το ξέρω ότι τα BB είναι πολύ καλά επαγγελματικά τηλέφωνα και μου τα προτείνουν πολλοί συνάδελφοι, αλλά αυτό το "νταβατζιλίκι" της ΒΒ υπηρεσίας μου την δίνει. Γιατί δέχομαι ότι δε μπορείς να έχεις παντού wifi, αλλά όταν έχω γιατί να πρέπει να πληρώνω την υπηρεσία????:mad:

Ε οχι και νταβαντζιλικι? Η υπηρεσια blackberry υπηρχε πολυ πριν το wifi στα κινητα!!!!

Τα blackberry ειναι αυτη η υπηρεσια. Δεν μπορω να στο εξηγησω αν δεν χρησιμοποιοησεις blackberry αλλα σιγουρα δεν ειναι νταβαντζιλικη.

Ειναι σαν να εχεις στο σπιτι σου 24αρα συνδεση ιντερνετ και να ψαχνεις ελευθερο wifi απο την γειτονια σου.

Αν αυτος ειναι ο λογος που δεν θελεις να παρεις bb ψαξε καποιον γνωστο που εχει και δες λιγο πως λειτουργει και ειμαι σιγουρος οτι θα αλαξεις γνωμη!!!

Δημοσ.
Ε οχι και νταβαντζιλικι? Η υπηρεσια blackberry υπηρχε πολυ πριν το wifi στα κινητα!!!!

Τα blackberry ειναι αυτη η υπηρεσια. Δεν μπορω να στο εξηγησω αν δεν χρησιμοποιοησεις blackberry αλλα σιγουρα δεν ειναι νταβαντζιλικη.

Ειναι σαν να εχεις στο σπιτι σου 24αρα συνδεση ιντερνετ και να ψαχνεις ελευθερο wifi απο την γειτονια σου.

Αν αυτος ειναι ο λογος που δεν θελεις να παρεις bb ψαξε καποιον γνωστο που εχει και δες λιγο πως λειτουργει και ειμαι σιγουρος οτι θα αλαξεις γνωμη!!!

Ίσως να έχεις δίκιο. Απλά μου κάνει κάπως. Δεν αμφισβητώ την ποιότητα της ΒΒ υπηρεσίας ούτε τσιγκουνέυομαι τα λεφτά της. Άλλωστε η εταιρεία πληρώνει το πάγιο. Όχι εγώ.:P

Και δέχομαι ότι προυπήρχε των wifi. Γιατί όμως με την εμφάνιση των wifi να μην έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το wifi για κάποιες υπηρεσίες όταν είσαι εντός δικτύου, ώστε να έχεις ένα πρόγραμμα ογκοχρέωσεις και να γλιτώνεις κάποια χρήματα.

Πιστεύω πως αυτή η πολιτική θα ήταν καλύτερη προς τους πελάτες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:54 ----------

Να ρωτήσω κι εγώ.. τι είδους email θα χρησιμοποιείς; Γιατί νομίζω το blackberry δεν μπορεί να κάνει Push τα πάντα ...

POP3 Mail Server σε Linux OS

Δημοσ.
Γιατί όμως με την εμφάνιση των wifi να μην έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το wifi για κάποιες υπηρεσίες όταν είσαι εντός δικτύου, ώστε να έχεις ένα πρόγραμμα ογκοχρέωσεις και να γλιτώνεις κάποια χρήματα.

Δεν γλιτωνεις χρηματα. Οταν μιλαμε για συνολικη ογκοχρεωση 150-200 (σε καμια) mb το μηνα ποσο θα γλιτωσεις αν σερφαρεις μεσω wifi?

Edit: Επειδη αρχισα να ακουγομαι σαν εκπροσωπος της RIM και δεν μου αρεσει απλως εχω περασει απο nokia σε windows mobile και σε uiq , εγω ειμαι ικανοιποιημενος με το bb σε ολα οσα σου χρειαζετε και το μονο που μπορω να σε συμβουλευσω ειναι να δεις την χρηση του απο κοντα

Δημοσ.
Επειδη αρχισα να ακουγομαι σαν εκπροσωπος της RIM και δεν μου αρεσει απλως εχω περασει απο nokia σε windows mobile και σε uiq , εγω ειμαι ικανοιποιημενος με το bb σε ολα οσα σου χρειαζετε και το μονο που μπορω να σε συμβουλευσω ειναι να δεις την χρηση του απο κοντα

Προς θεού δε σκέφτηκα κάτι τέτοιο.

Είμαι σίγουρος ότι μιλάς από προσωπική εμπειρία, όπως και ο καθένας μας εδώ μέσα, και απλά εκφέρουμε γνώμες και ανταλλάσουμε απόψεις.

Anyway θα κοιτάξω λίγο παραπάνω στα ΒΒ αν και ομολογουμένως με βαριά καρδιά :P

Σχετικά με το αν χρειάζεται πρόσθετη εφαρμογή για office εφαρμογές ξέρει κανείς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...