Προς το περιεχόμενο

Κινητό για επαγγελματική χρήση

Vancas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και μπαίνω απευθείας στο θέμα.

Ενδιαφέρομαι για την προμήθεια ενός κινητού τηλεφώνου για επαγγελματική χρήση, αλλά δεν έχω ιδέα από κινητά (symbian, windows mobile κλπ).

Διευκρινίζω ότι δε το θέλω για να πουλάω μούρη άλλά δυστυχώς μου χρειάζεται λόγω δουλειάς. Το καλό είναι ότι τα λεφτά θα τα βάλουν από την εταιρεία:P:p:p.

Το ποσό που διαθέτουν είναι περίπου 500€.

Οι λειτουργίες που είναι απαραίτητες να έχει είναι mail, αλλά να μπορεί να λάβει mail μέσω συνδεσης wifi. Όχι μόνο μέσω υπηρεσιών του στυλ blackberry, ούτε μόνο μέσω gprs, 3G κλπ. Επίσης θα πρέπει να τρέχει εφαρμογές τύπου msn (ναι το χρειάζομαι για τη δουλειά μου, μη γελάτε :mad:) και να μπορείς να δουλέψεις word, excel αρχεία. Αν μπορεί να πάρει και δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα θα κάνω κωλοτούμπες :o:o:o:o:o Τέλος λόγω χρήσης μάλλον πιστεύω ότι θα πρέπει να έχει qwerty πληκτρολογιο και λίγο μεγαλούτσικη οθόνη.

Επειδή όπως είπα δεν έχω ιδέα από κινητά, δε ξέρω αν υπάρχει κινητό που τα κάνει όλα αυτά αλλά μου είπαν από τη δουλειά πως υπάρχουν όπως π.χ. το expeiria της sony. Σίγουρα θα μου πείτε πολλοί πάρε ένα netbook να κάνεις δουλειά σου αλλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν ζητάω πολλά πείτε το ευγενικά και μην αρχίσετε να βαράτε :o:o:o

Thanks και περίμένω προτάσεις.

Δημοσ.

Με βαση αυτα που μας λες κατα την γνωμη μου πας σε Windows Mobile. Δεν ξερω ομως ποιο να σου προτεινω απο την στιγμη που θες και πληκτρολογιο καθως τα περισσοτερα παιζουν μονο με την οθονη αφης στα λεφτα που λες....Το Xperia παντως εμενα δεν μου αρεσει καθολου....

EDIT

Βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω αν ξεφευγουμε απο αποψη τιμης.... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000965

Δημοσ.

Με ενα HTC των 500 ευρω θα κανεις ανετα την δουλεια σου.Ακομα και με ενα Νοκια 5530 των 200 ευρω θα εκανες την δουλεια σου.Wifi να εχει και καποιο λειτουργικο συστημα και εισαι κομπλε!Για qwerty πληκτρολογιο το Nokia N97 λογικα θα σου κανει.

Δημοσ.

το κακο με την οθόνη αφής είναι ότι δε νομίζω να μπορώ να γράψω εύκολα και γρήγορα. Αυτό είναι δική μου προσωπική εκτίμηση. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχει qwerty.

Σε οθόνη αφής τι προτείνεις?

Δημοσ.

Κοιτα συνεχισα να κοιταω και ειδα πως το Xperia 2 ειναι αρκετα καλο και δεν ειναι οσο αισχρο ειναι το Xperia 1....http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-2-1121010337801.htm

Και στα λεφτα που θες....

Απο κει και περα για την οθονη αφης εχω να σου πως πως αν ειναι να στελνεις πολλα mail και να μιλας συχνα msn καλα θα κανεις να παρεις qwerty πληκτρολογιο οπως ελεγες στην αρχη....

Δημοσ.

Ολα τα καινουργια blackberry εχουν wifi (αν και δεν το χρειαζεσε) και εχουν ολες τις δυνατοτητες που ζητας

Κατα προτιμηση πανε στο bold 9700. οπου ναναι ερχεται και στην ελλαδα!

Δημοσ.

Ναι αλλά μου είπαν (sorry αν κάνω λάθος) ότι με τα blackeberry δε μπορείς να λάβεις mail μέσω wifi. Δηλαδή ακόμα και αν εγώ πχ είμαι σε ένα ξενοδοχείο που έχει δωρεάν wifi δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να δω mails αλλά πρέπει να χρεωθώ μέσω gprs ή να έχω ενεργοποιήσει υπηρεσία blackberry. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι κατά τη γνώμη μου είναι "κοροιδία".

Με εφαρμογές τύπου office (word, excel κλπ) τι παίζει? Αγοράζω κάποιο πρόγραμμα? Το κατεβάζω?

Για δύο ταυτόχρονες SIM δε βλέπω να παίζει κανένα...:o:p:fear:

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι πραγματικά άσχετος.

Δημοσ.

Για δυο Sim ξεχνα το....Μονο με πατεντα γινεται αλλα δεν συμφερει καθολου....Καλυτερα να κουβαλας και ενα δευτερο κινητακι οπως κανουμε τωρα πια σχεδον ολοι μας...

Δημοσ.
Ναι αλλά μου είπαν (sorry αν κάνω λάθος) ότι με τα blackeberry δε μπορείς να λάβεις mail μέσω wifi. Δηλαδή ακόμα και αν εγώ πχ είμαι σε ένα ξενοδοχείο που έχει δωρεάν wifi δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να δω mails αλλά πρέπει να χρεωθώ μέσω gprs ή να έχω ενεργοποιήσει υπηρεσία blackberry. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι κατά τη γνώμη μου είναι "κοροιδία".

Με εφαρμογές τύπου office (word, excel κλπ) τι παίζει? Αγοράζω κάποιο πρόγραμμα? Το κατεβάζω?

Για δύο ταυτόχρονες SIM δε βλέπω να παίζει κανένα...:o:p:fear:

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι πραγματικά άσχετος.

Το θεμα με τα blackberry ειναι οτι κανουν τρομερη συμπιεση στα δεδομενα τους

Για παραδειγμα εγω εχω cosmote και με παγιο 15 εξτρα απο το υπολοιπο προγγραμα ομιλιας εχω ουσιαστικα απεριοριστο internet παντου και παντα. Εχει οριο 250mb αλλα για τα bb αυτο ειναι απαιριοριστο γιατι ποτε δεν τα τελειωνεις

Αν θελεις αμεση ληψη email τα bb ειναι κορυφαια.

Δημοσ.

παρε ενα sympian nokia e seires που κανει ολα οσα θες (και ποικιλια σε browsers, email clients, windows live msn portable και πολλα αλλα)

απλα δεν παιρνει 2 καρτες σιμ και ολα εχουν δεικτη sar ¬ 1,35

• Moderators
Δημοσ.

Την διπλη sim δεν υπαρχει περιπτωση να την βρεις σε κινητο με τις προδιαγραφες που ανεφερες. Μονο κατι samsung εχουν απ'οσο γνωριζω, που δεν σε καλυπτουν και φυσικα τα Κινεζικα (μακρια).

Για μενα κοιταξε το Touch Pro ή το Touch Pro2 (αν θελεις μεγαλυτερη οθονη) της HTC. Εχω το δευτερο και απλα το πληκτρολογιο του ειναι το πιο ευχρηστο που εχω χειριστει.

Δημοσ.

Eγώ προτείνω BlackBerry Bold ή Curve.

To Bold, βέβαια, είναι καλύτερο. Προσφέρει υπηρεσίες 3G, και, με ένα καλό-πάμφθηνο πακέτο δεδομένων όπως προαέφερε ένας φίλος, είσαι κομπλέ.

Γενικά, η δουλειά συμβαδίζει, και πρέπει, με BlackBerry και iPhone. Ειδικά τα BlackBerry, προσφέρουν απίστευτη ασφάλεια και εργονομία.

Δημοσ.
Την διπλη sim δεν υπαρχει περιπτωση να την βρεις σε κινητο με τις προδιαγραφες που ανεφερες. Μονο κατι samsung εχουν απ'οσο γνωριζω, που δεν σε καλυπτουν και φυσικα τα Κινεζικα (μακρια).

Για μενα κοιταξε το Touch Pro ή το Touch Pro2 (αν θελεις μεγαλυτερη οθονη) της HTC. Εχω το δευτερο και απλα το πληκτρολογιο του ειναι το πιο ευχρηστο που εχω χειριστει.

Κι όμως... WinMobile και όλα τα καλούδια + 2 sim χωρίς να είναι κινέζικο και σε πολύ καλή τιμή...

Βέβαια αγορά μέσω net, δεν ξέρω αν μπορείς να το αγοράσεις απο αλλού π.χ Πλαίσιο.

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=180038

• Moderators
Δημοσ.
Eγώ προτείνω BlackBerry Bold ή Curve.

To Bold, βέβαια, είναι καλύτερο. Προσφέρει υπηρεσίες 3G, και, με ένα καλό-πάμφθηνο πακέτο δεδομένων όπως προαέφερε ένας φίλος, είσαι κομπλέ.

Γενικά, η δουλειά συμβαδίζει, και πρέπει, με BlackBerry και iPhone. Ειδικά τα BlackBerry, προσφέρουν απίστευτη ασφάλεια και εργονομία.

"Και πρεπει"? Θελεις να το διευκρινησεις? Οκ το BB ειναι το κλασικο επαγγελματικο τηλεφωνο. Αλλα το iphone πως και ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...