Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή σε αμάξι σε mp3 player!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα και εγώ απόσυρση το αμάξι μου (ακόμη περιμένω τα λεφτά) και το μόνο που μου έμεινε είναι ένα Pioneer Mp3player που είχα. Θέλω να το βάλω στου πατέρα μου το αυτοκίνητο, αλλά ο πατέρας έχει ένα ραδιοκασετόφωνο που βγαίνει όλα μαζί. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρω το κατά πόσο θα χρειαστεί να κόψω καλώδια ή όχι. Στο δικό μου το αμάξι, απλώς έβγαζες την πρόσοψη, έβαζες 2 ελάσματα για να ξεκλειδώσει το κυρίως σώμα του mp3 και όταν το έβγαζες αποσύνδεες το βύσμα από πίσω. Στου πατέρα μου βγαίνει όλο μαζί, αλλά μένει το σασί που επάνω σε αυτό είναι τα καλώδια, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνιμα(άρα θα τα κόψω) ή απλώς θα προσπαθήσω να βγάλω το σασί και θα έχει βύσμα και αυτό. Έχω 9 μέρες στη διάθεσή μου!!

Δημοσ.

Είναι από τα παλιά, που έβγαζες όλο το κασετόφωνο, ε;

Καλώδια δεν είναι απαραίτητο να κόψεις.

Ή βύσματα θα έχει ή θα είναι ματισμένα και πιασμένα με μονωτική.

θα πρέπει όμως να βάλεις το iso φις..

Δημοσ.

Τελικά είδα πως είναι, αλλά ο πατέρας δεν θέλει να βάλει mp3 player. Και το πήγα στο πεθερό μου που έχει ένα Corolla. Το ραδιοκασετόφωνο που έχει της Toyota είναι φιξ(χαχα). Και μου είπε ότι από ότι θυμάται όταν είχε πάει να το τοποθετήσουν του είχαν βγάλει το ταμπλό. Δεν έχει χώρο για να μπουν οι οδηγοί για να το ξεκλειδώσουν από το σασί. Πρόσοψη έχει πάντως, δεν βγαίνει όλο μαζί. Το θέμα είναι ότι το κυρίως σώμα είναι φιξ. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να βγει.

Δημοσ.

Σε αυτήν την περίπτωση δυστυχώς θα αναγκαστείς να μου το κάνεις δώρο μιας και το δικό μου τα έχει ψιλοπαίξει!

ε

Ε;

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...