Προς το περιεχόμενο

Τεχνικός Η/Υ, καρτες και άδειες

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα θέλω να μοιράσω κάρτες σε μαγαζιά κ σε πολυκατοικίες που γράφω το επάγγελμά μου και την εργασία μου πρέπει να βγάλω κάποια άδεια πρώτα ?

Η δουλειά μου θα είναι Τεχνικός Ηλεκτρονικων Υπολογιστών και θα πηγαίνω στα σπίτια που έχουν πρόβλημα δε θα χω δικό μου μαγαζί.

Στην εφορία πρέπει να πληρώνω τίποτα ή απλώς συμπληρώνω τίποτα χαρτιά μόνο?

Δημοσ.

Αδεια για να τυπωσεις και να μοιρασεις καρτουλες δε θες. Αλλα αδεια για να παρεχεις την οποιαδηποτε υπηρεσια επι πληρωμη, θελεις και παραθελεις.

Αυτο που σιγουρα θελεις ειναι εναρξη στην εφορια, η οποια προϋποθετει να εχεις ενοικιαστηριο απο καποιο οικημα που θα χρησιμοποιησεις ως εδρα, ακομη και αν κανεις σαν εικονικη εδρα πχ το ιδιοκτητο σπιτι σου, το οποιο μπορει να ανηκει στα χαρτια στον πατερα σου, παλι θελεις υπευθυνη δηλωση απο αυτον οτι σου δινει καποιο χωρο για αυτο το σκοπο.

Επισης αν ο δημος σου ειναι πανω απο 2000 κατοικους θελεις και ΤΕΒΕ.

Τωρα, για το συγκεκριμενο επαγγελμα αν θελεις πτυχια, αδειες απο συλλογους κλπ, αυτο δεν το γνωριζω.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Το θέμα όμως είναι οτι παίρνω και σύνταξη καθε μήνα.Αμα πάω στις εφορίες και στα λοιπα θα μου την κόψουν την σύνταξη?

Ο πατέρα μου λέει ότι δεν κόβουν την σύνταξη αν το κέρδος προκύπτει από απασχόληση άσχετη του επαγγέλματος, αιτία για την οποία ισχύει η σύνταξη. Για παράδειγμα είσαι συνταξιούχος οικοδόμος μπορείς να ζωγραφίζεις και να πουλάς πίνακες, να νοικιάζεις ένα διαμέρισμα σε τρίτους κ.τ.λ. Σίγουρα πρέπει να τα δηλώνεις στην εφορία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...