Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop, μπορείτε να με βοηθήσετε?

logo15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δικό μου έφαγε τα ψωμιά του 5 χρονιά τώρα. Μου πρότειναν τα εξής :

Advent 8555 GX

Sony Vaio

Όσων αφορά τα i7 μου είπαν να μην ασχοληθώ ακόμα.

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ γενικώς θα ήθελα να μου εξηγήσετε τις διαφορές αυτών τον 2 και αν μπορείτε, ένα το οποίο να έχει ως διαφορά i7 720QM πυρήνα.

Αξίζει η αγορά ενός από τα 2?

Thanks

Δημοσ.

Το Vaio είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο μηχάνημα για το μέγεθος του, με πολύ καλή οθόνη και πληκτρολόγιο. Το advent σίγουρα έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά μεταξύ των δύο θα προτιμούσα το Vaio CW.

Υ.Γ: Πάντως τα 2 μηχανήματα που προτείνεις δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα γιατί το ένα είναι 17" και το άλλο 14"

Δημοσ.

και εγω θα πηγαινα για το σονυ βασικα λογω του οτι αν σου βγαλει προβλημα νομιζω οτι θα βγαλεις πιο ευκολα ακρη

Δημοσ.

Το θελω κυριος για editing και gaming(whenever)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:42 ----------

τα 1,6 mghz στο i7 δεν σημαίνει οτι είναι ποιο αργό απο το Quad? Η έτσι μου είπαν...

Δημοσ.

εγω προσωπικα αν ειχα να διαλεξω μεταξυ i7 και quad θα διαλεγα με κλειστα τα ματια i7

ειναι μια γενια μπροστα...;) δεν ξερω τι σου λενε οι αλλοι :rolleyes:

τελος παντων, για την επικειμενη αγορα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες και θα πω και εγω vaio

Δημοσ.

απο πλευρας εγγυησεων τι παιζει μεταξυ των 3 laptop?

αν το HP σου πρσφερει τουλαχιστον 2 χρονακια εγγυηση αποψη μου ειναι να το τσιμπησεις

απο πλευρας χαρακτηριστικων ειναι πααααρα πολυ καλο :-)

Δημοσ.

I know, μα αν είναι να κάνει την ίδια δουλειά, μήπως να προτιμήσω το vaio και σε δυο χρονάκια να ξαναπάρω pc? Γιατί και το HP τότε θα είναι αρκετά παλιό...

Δημοσ.

1000 pounds maximum.

Το θέλω για μοντάζ και κανα παιχνιδάκι που και που

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:07 ----------

Αλλά η ιδανική τιμη θα ηταν γύρο στα 600

Δημοσ.

φιλε μου κουμαντο στην τσεπη σου κανεις εσυ ;)

αν θες να παρεις ενα σχετικα φθηνο με το σκεπτικο να ξαναπαρεις σε 2 χρονια καλως ;)

αν θες να παρεις ενα πιο ακριβο για καλυτερη αντοχη στον χρονο παλι καλως :-)

διαλεγεις και παιρνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...