egalps Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Θελω μια γνωμη.Μου αρεσε παρα πολυ το rayman 3.Ψαχνω λοιπον ενα παιχνιδι σαν κι αυτο.Ποιο προτεινετε;(το rayman 4 dδε μου αρεσει)
Greygore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Και το Beyond Good & Evil αξιζει μια ματια
egalps Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 μιας και οι απαντησεις δε με καλυψαν επανερχομαι με το ιδιο ερωτημα.Σορυ αλλα το psychonauts δεν ελεγε και πολλα και τωρα πλεον βρισκομαι σε απογνωση.Για να σας βοηθησω κι αλλο να σας πω οτι εκτος απο το rayman 3 μου αρεσε πολυ και το kameo elements of power.Θα το εκτιμουσα πολυ λοιπον να μου προτεινετε καποιο παιχνιδι σαν κι αυτα.Βοηθηστε γιατι ψαχνω ψαχνω και τιποτα δε βρισκω... Ευχαριστω πολυ.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Στο PC δεν θα βρεις και πολλα αλλα σοβαρα τωρα το psychonauts δεν σου αρεσε? Παιζει να εισαι ο πρωτος που ακουω να λεει κατι τετοιο.
mpoumpounas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εναλλακτικα του Rayman στο PC?Σκουρα τα πραγματα.Το Beyond Good & Evil που προτεινε πιο πανω ενας φιλος αξιζει πολλα αλλα δεν μοιαζει και πολυ στο Rayman3. Tο καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να φορτωσεις εναν emulator για το Nintendo 64(project 64 η δικια μου προτιμηση) γιατι την τοτε εποχη και ειδικα σε αυτην την κονσολα ειχαν βγει πραγματικα διαμαντια ΑΚΡΙΒΩΣ στο ιδιο στυλ με το Rayman( και αρκετα απο αυτα πολυ ανωτερα απο αυτο μπορω να πω).Θα σου προτεινα να ξεκινησεις με το Βanjo-Kazooie
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 +1 για τον emulator του N64. Μεγαλη περιπτωση τα παιχνιδια της Nin και Rare.
Karnov Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Θα τρελαθούμε τώρα; Δεν σου άρεσε το Psychonauts; Το Psychonauts είναι μια Θεική δημιουργία.. Πανέξυπνο και πανέμορφο με φοβερό σενάριο (Lucas Arts mind γαρ). Δύσκολα θα φτιαχτεί παρόμοιο. Φαντάζομαι ψάχνεις για πιο απλό παιχνίδι. 1) Rayman 2 σε PC (δεν ξέρω αν παίζει με τις σύγχρονες κάρτες γραφικών, πάντως με τις παλιές Voodoo3 και Glide έσκιζε) 2) Mario 64 σε Nintendo 64 emulator (Project64 etc) 3) Croc 2 σε PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.