Προς το περιεχόμενο

HD +Data Rescue 3

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον μεγαλο προβλημα ..!Εχω ενα δισκο με hfs+ filesystem ο οποιος αφου απο το πουθενα σταματησε να λειτουργει (εξωτερικος) τωρα μου βγαινει απο 160g 2TB!!Μπορω να τον δω στο Disk Utility αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα απο first aid..Στο Data Rescue 3 μπορω να τον δω και εδω και καμια ωρα κανω deep scan το οποιο ομως δεν προσωραει..Καταρχας πως γινεται ο δισκος απο 160gb να εγινε 2ΤΒ ?Επισης αφου τον αναγνωριζει λογικα δεν πρεπει να επισκευαζεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να είναι όπως το δισκάκι το NAL (πειραματικός δίσκος) που μετά από λίγο καιρό γίνεται 2TB.

Αν ήταν σε NTFS ή FAT θα μπορούσα να σου δώσω ιδέες.

Δεν ξέρω αν διαβάζονται αυτοί σε PC, ο σκύλος θα ξέρει σίγουρα.

Προφανώς κάτι θα «χτύπησε» στο δίσκο και θα χάλασε το partition map, γι' αυτό και σου βγάζει ότι νάναι μέγεθος! Το Data Rescue είναι ΤΟ πρόγραμμα επαναφοράς δεδομένων, σου αργεί όμως, γιατί ο δίσκος έχει πρόβλημα στο υλικό του. Αν μπορέσει να τελειώσει το scan, θα πάρεις πίσω σχεδόν τα πάντα, και μάλιστα με τη δομή τους (φάκελοι κλπ) άθικτη.

Προσπάθησε να ακούσεις τον δίσκο ενώ τον ψάχνει το data rescue. Εάν ακούγονται επαναλαμβανόμενα «τσίκι-τσίκι», τότε μάλλον κάποια κεφαλή να έχει πρόβλημα, ή ακόμη και ο ίδιος ο άξονας περιστροφής. Σ' αυτήν την περίπτωση, καλό θα ήταν ο δίσκος να λειτουργήσει για όσο γίνεται λιγότερο. Προσωπικά, έχω σώσει δεδομένα 2-3 φορές από χαλασμένους δίσκους χρησιμοποιώντας το Data Rescue με τον δίσκο να βρίσκεται... ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ! Ναι, με τα καλώδια να κρέμονται απ' έξω!

Σας είπα πως το Data Rescue το έχω ΔΙΣ αγορασμένο; Όχι, ε;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Ναι, αλλα ποσες ωρες θα παρει το deep scan του data rescue ?Στην μιαμιαση ωρα το κλεισα (δεν ειχε προχωρησει καθολου !κολλημενο στο 33% )λες να το αφησω να δουμε ποσο θα παρει ??

σοβαρα μιλας?Για να τον διαγραψω απλα με τι προγραμμα ?Δεν ξερω πια τι να κανω με αυτον τον δισκο μου χει σπασει τα νευρα..Το disc utility δεν τον αναγνωριζει σε windows τον βλεπει αλλα δεν μπορω να κανω τπτ μηπως το gparted μπορει να κανει τπτ?Αλλες προτασεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...