Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις για τα logitech z-5500

stelios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκευτομαι να τα βαλω δυο μπαρες κατω απο το τερμα τα πισω και να το εχω 3-4 μπαρες πανω απο την μεση την γενικη ενταση .. ελπιζω να μην παθουν τιποτα :)

Δημοσ.

παντων δεν μου εχουν βγαλει ποτε ουτε ενα προβλημα μεσα στους 8 μηνες που τα εχω... ουτε ασφαλειες ουτε τιποτα :) και εχουν πεξει σε πανω απο 8 παρτυ :)

Δημοσ.

Γενικοτερα να ξερεις τα woofers για να γεμιζουν καλυτερα το χωρο πανε σε γωνiες(χωρις βεβαια να κλεινεις την οπη για το bass reflex)και ειναι τα μοναδικα ηχεια που μπορεις να το κανεις αυτο ολα τα αλλα

χρειαζοντε αποσταση απο τους τοιχους >=0.5μ αναλογα με το ειδος του ηχειου

Δημοσ.

το ξερω. γιαυτο λεω η logitech σαν μεγαλη εταιρια που ειναι σε ενα συστημα παγκωσμιου φημης ως το καλυτερο ηχοσυστημα για pc και οχι μονο, και εφοσον εχουν και την πιστοποιηση THX δεν θα επρεπε να σου εχει την δυνατοτητα να τοποθετισεις το ( πιο κυριο ) μερος του ηχοσυστηματος σε οποιο σημειο θες εστω με προεκτασεις?για να απολαυμβανεισ κινηματογραφικο ηχο ?

Δημοσ.

Aν το σκεφτεις θεωριτικα βαζοντας το ολο συστημα στο κεντρο ενος δωματιου η αποσταση των 2μ που εχει πιανει ακτινα αρκετα ικανοποιητικη για το μεσο χρηστη του τεστιν δωματια με 4μ τον ενα τοιχο εχει πιασει ηδη μεγαλη γκαμα χωρων που θα τοποθετηθουν :D!Μη ξεχνας μιλαμε παντα για ηχοσυστημα pc και η πιστοποιηση THX εχει να κανει με τον ηχο που βγαζει η συσκευη, ενας αλγοριθμος ειναι οπως το DD ,DTS,ProLogic πιστοποιημενο απο τη Lucas.

Αν βεβαια θε να το τραβικσεις το θεμα μπορεις να κοψεις το καλωδιο να κουμπωσεις καταλληλα στις 2 ακρες ειδικα κλιψακια ή κλεμιτσες και να βαλλεις προεκταση ενδιαμεσα

Δημοσ.

σκευτομαι αν το στειλω στην logitech ( μεσω συνενοησης παντα ) και αν γινετε βεβαια για να μου βγαλει το καλωδιο που ιδη εχει και να μου βαλει ενα μεγαλο καλωδιο ( με το αναλογο ποσο βεβαια ) αν ειναι και λογικο το ποσο

Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση..Πως μπορω να βγαλω τη σιτα του subwoofer?Εχει τεσσερις βιδες μπροστα τις ξεβιδωσα αλλα δεν βγαινει..:rolleyes:

Δημοσ.

αυτό το έχω προσπαθήσει και εγώ αλλά απο οτι ξέρω την βγάζεις με ένα μιτερό και σκληρό ταυτόχρονα αντικείμενο βάζοντας το στιν άκρη της σίτας.. ( της σίτας όχι του πλαστικού) ας μας πεί όμως κάποιος που ξέρει σίγουρα.

Δημοσ.

Οκ thanks Στελιο..Eτσι βγαινει με ενα κατσαβιδι σιγα σιγα χωρις να βγαλεις τις βιδες..Ο ξαδερφος μου ο μικρος ειχε βαλει χαρτακια μεσα και τα εβγαλα και το ξαναβαλα.Ειναι προστασια μεγαλη παντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...