kitten Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Γεια! Θέλω να απενεργοποιήσω το ασύρματο στο ασύρματο router μου που είναι BAUDTEC PSTN. Έχω κάνει deactivate το Wireless Access Point από το software του router, δεν εντοπίζει πλέον το laptop σήμα, αλλά το λαμπάκι wifi ανάβει. Εχω κλείσει την εκπομπή του ασύρματου, ή απλά δεν δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης; Ακτινοβολία θα εκπέμπει τώρα που είναι deactivated το Access Point? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και όποιος μπορεί ας βοηθήσει! ΤΗΝΧ!
el02154 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 είναι ένα γνωστό πρόβλημα με τα baudtec. κατά πάσα πιθανότητα το λαμπάκι μόνο μένει ανοιχτό. Δοκίμασε να κάνεις ένα upgrade στο τελευταίο firmware και θα φτιάξει αμέσως...
mitsosk2000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Απο την αλλη η ακτινοβολια οταν δεν ειναι κανενα PC συνδεδεμενο σε WiFi ειναι σαν να μην υπαρχει...
el02154 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Απο την αλλη η ακτινοβολια οταν δεν ειναι κανενα PC συνδεδεμενο σε WiFi ειναι σαν να μην υπαρχει... πολύ σωστά αλλά δεν ξέρεις αν κλέβει ο γείτονας...
mitsosk2000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 πολύ σωστά αλλά δεν ξέρεις αν κλέβει ο γείτονας... Το κλειδωνεις τελειως επιτρεποντας μονο συγκεκριμενες MAC Address και ξενοιαζεις μια για παντα...
schumacher_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Αφού το manual του μοντεμ λέει ρε παιδιά ότι όταν είναι ενεργό, αναβοσβήνει το λαμπάκι και όταν είναι ανενεργό, είναι σταθερά αναμένο. Ποιο το πρόβλημα? Και στα thomson αν δεν κάνω λάθος, μερικά λαμπάκια είναι πράσινα στη μία κατάσταση και κόκκινα στην άλλη, πρέπει σώνει και καλά να σβήνουν?
isay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το κλειδωνεις τελειως επιτρεποντας μονο συγκεκριμενες MAC Address και ξενοιαζεις μια για παντα... αυτό το μέτρο ασφαλείας είναι πιο εύκολο να παρακαμφθεί ακόμα και από κλειδί wep
kitten Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αυτό που αναφέρεται εδώ ισχύει; Απο την αλλη η ακτινοβολια οταν δεν ειναι κανενα PC συνδεδεμενο σε WiFi ειναι σαν να μην υπαρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.