basilis5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 αν μπορεσεις να μπεις μεσα στο κινητο και πας στις προηγμενες λειτουργιες του καταλογου εχει επιλογη δημιουργιας αντιγραφου ασφαλειας του τηλεφωνικου καταλογου στου στην καρτα μνημης. ετσι μετα μολις το φτιαξεις,πας παλι στην ιδια επιλογη του μενου αλλα κανεις ανακτηση απο την καρτα μνημης
kostas16 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Σε ευχαριστω θα το έχω υπόψη μου......Άμαααα ανοιξει........!!!!
nick#18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ΑΑΑΑΑΑΑ ναααα σου πω....επιδη και το δικο μου εκανε κατι τετοια (καμια σχεση το ενα κιν με το αλλο αλλα δεν πειραζει...) βγαλτου τη μπαταρια τη sim kαι το memory stick και αστο...αναψε αλλα κολισε παρακατω και μετα πηρα μια αλλη μπαταρια απο ενα αλλο κιν που εκανε και αναψε... αμα εχεις καμια μπαταρια απο αλλο se που να μπενει δοκιμασε το...η απλα παρε απο αλλο se κινητο και δες αν τεριαζουν τα οι επαφες αναμεσα στις 2 μπαταριες απλα για να αναψει...
kostas16 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Θα το δοκιμάσω και αυτό μπας και ανοίξει.. Χθες πήγα πάλι στο γερμανο επειδει ηταν ο τεχνικός εκει και μου λεει 40ευρω για τον Βομβιτή ειναι το εξάρτημα που κάνει τη δονηση...(δεν θυμαμαι αν σας το είπα αλλα δν εχει ουτε δονηση) και αλλα 30ευρω για την αναβάθμιση Συνολο 70ευρω... Τι να κάνωωωω.....??? Edit:Επειδη εχω χάση την αποδειξη αλλα είμαι μέσα στην εγγυηση,και το τηλεφωνο το έχω παρει με επιδοτηση πως μπορω να τους ''πείσω'' οτι ειμαι μεσα στην εγγύηση....? Να το δουν με καποιο τροπο....
nick#18 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Για τη δονηση που λες το ειχε παθει και το δικο μου και το εκανα βιδες και το ξαναεδεσα και ετοιμο...
basilis5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Θα το δοκιμάσω και αυτό μπας και ανοίξει..Χθες πήγα πάλι στο γερμανο επειδει ηταν ο τεχνικός εκει και μου λεει 40ευρω για τον Βομβιτή ειναι το εξάρτημα που κάνει τη δονηση...(δεν θυμαμαι αν σας το είπα αλλα δν εχει ουτε δονηση) και αλλα 30ευρω για την αναβάθμιση Συνολο 70ευρω... Τι να κάνωωωω.....??? Edit:Επειδη εχω χάση την αποδειξη αλλα είμαι μέσα στην εγγυηση,και το τηλεφωνο το έχω παρει με επιδοτηση πως μπορω να τους ''πείσω'' οτι ειμαι μεσα στην εγγύηση....? Να το δουν με καποιο τροπο.... θα πας εκει που το πηρες με επιδοτηση και θα δωσεις το ιμει καθως και τα στοιχεια της συνδεσης (αφμ, ονοματεπωνυμο) και αυτοι θα ψαξουν στο συστημα τους και θα σου κανουν επανεκτυπωση της αποδειξης και εισαι μαγκας. αν και κανονικα η εγγυηση ισχυει μονο με ιμει,γιατι αν στο ειχε παρει καποιος δωρο πως θα ειχες εγγυηση;
kostas16 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σωστοτατοςςςςς..... Θα παω για να το δοκιμάσωω....!!! Σε ευχαριστωω!!! Edit:Απο oteshop το εχω παρει... Δν ξέρω γινεται αυτο που λες εκει...???
Peavy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ που πήγα στην Wind για να μου βγάλουν αντίγραφο της απόδειξης (και εγώ την έχω χάσει!) μου είπαν ότι κρατάν αρχείο με τις αποδείξεις μέχρι ένα χρόνο πριν και εγώ πήγα 1 χρόνο και 1 μήνα αφότου πήρα το κινητό και πήρα όπως κατάλαβες τα @@#$ μου.Αν είναι πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς για να σου βγάλουν το αντίγραφο μήπως και αυτοί το κρατάν κάποιο αρχείο μέχρι κάποιο συγκεκριμένο χρόνο.
kostas16 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μη μου λες τετοια τωρα...Και εγω εχει 1 χρονο και 2 μηνες που πηρα το τηλ.!!! Αυριο κιολας θα προσπαθήσω να πάω πρωι πρωι...!!
EddieObscurant Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 αν μπορεσεις να μπεις μεσα στο κινητο και πας στις προηγμενες λειτουργιες του καταλογου εχει επιλογη δημιουργιας αντιγραφου ασφαλειας του τηλεφωνικου καταλογου στου στην καρτα μνημης.ετσι μετα μολις το φτιαξεις,πας παλι στην ιδια επιλογη του μενου αλλα κανεις ανακτηση απο την καρτα μνημης Εχω δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας τόσο για τις επαφές , όσο και για το ημερολόγιο και τις σημειώσεις. Τις περνάω και στον υπολογιστή για ασφάλεια, αλλά όταν τις ανοιγω είτε με το outlook (ημερολογιο) είτε κανονικά τις επαφές μέσα απο τα windows 7 (import), μου τις βγάζει στα κινέζικα. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το διορθώσω αυτο ώστε να μπορώ να τις χρησιμοποιώ και μέσα απο τα windows. Tα κινέζικα είναι τα ελληνικά γραμματα. Εψαξα για κάποια επιλογή για encoding αλλα δεν βρήκα κάτι. Καμιά ιδέα? Αν αλλάξω κινητό με κάποιο πχ windows mobile τις επιλογές που είναι σε .vsf file θα μπορεί να τις διαβάσει κανονικά? Sorry για το offtopic. Και γω παντως το χω πάει δύο φορές στο πλαίσιο για φτιάξιμο. Χωρίς ιδιαίτερα χτυπήματα μου άντεξε ένα χρόνο χωρίς πρόβλημα. Μετά μου έβγαλε πρόβλημα με την οθόνη. Το πήγα, μου την αλλάξανε.Σε ένα μηνα ξανά πάνω-κάτω τα ίδια (μαλλον αυτό το πρόβλημα που περιγράφετε ήταν),Μου την ξανα αλλάξανε την οθόνη για 2η φορά και τώρα για 3 μηνες μην το ματιάξω είναι οκ. Πολύ ψεύτικο (πλαστικό) πάντως αλλά με πολλές λειτουργίες, και αν ήταν λίγο καλύτερη η καμερα θα ήταν όλα τα λεφτά.
kostas16 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον παίδες την πήρα την αποδειξη ολα οκ!! Και την Δευτέρα θα το παω στη Sony ericsson για να το φτιάξουν!! Ευχαριστώ...!!
basilis5 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εχω δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας τόσο για τις επαφές , όσο και για το ημερολόγιο και τις σημειώσεις. Τις περνάω και στον υπολογιστή για ασφάλεια, αλλά όταν τις ανοιγω είτε με το outlook (ημερολογιο) είτε κανονικά τις επαφές μέσα απο τα windows 7 (import), μου τις βγάζει στα κινέζικα. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το διορθώσω αυτο ώστε να μπορώ να τις χρησιμοποιώ και μέσα απο τα windows. Tα κινέζικα είναι τα ελληνικά γραμματα. Εψαξα για κάποια επιλογή για encoding αλλα δεν βρήκα κάτι. Καμιά ιδέα? Αν αλλάξω κινητό με κάποιο πχ windows mobile τις επιλογές που είναι σε .vsf file θα μπορεί να τις διαβάσει κανονικά? Sorry για το offtopic. Και γω παντως το χω πάει δύο φορές στο πλαίσιο για φτιάξιμο. Χωρίς ιδιαίτερα χτυπήματα μου άντεξε ένα χρόνο χωρίς πρόβλημα. Μετά μου έβγαλε πρόβλημα με την οθόνη. Το πήγα, μου την αλλάξανε.Σε ένα μηνα ξανά πάνω-κάτω τα ίδια (μαλλον αυτό το πρόβλημα που περιγράφετε ήταν),Μου την ξανα αλλάξανε την οθόνη για 2η φορά και τώρα για 3 μηνες μην το ματιάξω είναι οκ. Πολύ ψεύτικο (πλαστικό) πάντως αλλά με πολλές λειτουργίες, και αν ήταν λίγο καλύτερη η καμερα θα ήταν όλα τα λεφτά. αν πας στις ρυθμισεις των windows -non unicode εχει εχεις επιλεξει ελληνικα;
EddieObscurant Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, στα windows εχω επιλέξει ελληνικά, και με όλα τα άλλα ελληνικά, σε προγράμματα κλπ φαίνονται κανονικά. Και μεσα στο outlook πχ αν εγώ γράψω ελληνικα φαίνονται κανονικά. Μηπως πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρυθμιση ή στον υπολογιστή ή στο κινητό. Σε σας δλδ εμφανίζονται κανονικά? Το δοκίμασε κάποιος? Μπορει να το δοκιμάσει?
mikaha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μηπως πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρυθμιση ή στον υπολογιστή ή στο κινητό. Σε σας δλδ εμφανίζονται κανονικά? Το δοκίμασε κάποιος? Μπορει να το δοκιμάσει? Και σε μένα κινέζικα τα βγάζει.
EddieObscurant Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Thanks. Οπότε λογικά κάποια ρύθμιση χρειάζεται αλλά τι ρύθμιση? και πού? στο κινητο ή στον υπολογιστή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.