Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson G900

kostas16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ενα πρόβλημα...

Το κινητο μ δεν ανοίγει,κολάει στο ανοιγμα του και όταν το πήγα στο γερμανό για service μου ζητήσαν 50ευρω...

Ειναι λογική τιμη..? Γνωρίζει κανείς?

(Δεν έχω απόδειξη την έχω χασει και δν το πήρα απο το Γερμανό)

Δημοσ.

Και μαλιστα τους ρώτησα σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω πρόσοψη και μου είπαν οτι, τοτε η τιμη ξεφεύγει και πάει 100 και ευρω.... Ειναι πολλα τα λεφτα..Και για την αναβάθμιση ειναι πολλά...

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις αναβαθμηση μονος σου απο το σπιτι :) κατεβαζεις το sony ericsson pc suite kαι ενα προγραμματακι ακομα για update που δινει η sony ericsson το συνδεεις σου λεει καπια βηματα και το κανεις :)

Για προσοψη? παρε μια απο ebay και βαλτη μονος σου...δε συμφερει αλλιως...(αν ειναι εντος εγγυησης αυτοματα ακυρωνετε με την αλαγη της προσοψης)

Δημοσ.

Στο παλιο μου (se s500i) εκανα αναβαθμηση και ετσι χωρις αν ανοιγει...απλα το συνδεσα εβγαλα μπαταρια και συνεχισα τα βηματα...

Δημοσ.

Θα το προσπαθήσω και εγώ!!

Τα αρχεια και τα τηλεφωνα πο έχω μεσα όμως πώς θα τα πάρω.?

ΘΑ χαθούν αμα κάνω αναβάθμιση ε...?

Δημοσ.

Εχει ενσωματομενη μνημη νομιζω...αν ναι θα τα χασεις αν οχι δεν θα τα χασεις...πτωτα δοκιμασε να συνδεσεις το κινητο στο pc κλειστο να δεις αν θα ανοιξει σε λειτουργια μεταφορας αρχειων...

Δημοσ.

Ό,τι υπάρχει στην εσωτερική μνήμη θα χαθεί. To update service το κατεβάζεις από εδώ και ακολουθείς τις οδηγίες. Το SE Suite δεν χρειάζεται για το update.

Δημοσ.
Και τα τηλέφωνα που είναι περασμένα στη συσκευή του τηλεφωνου θα χαθούν..?

Ναι θα χαθούν μετά το update. Μόνο τα δεδομένα του memory stick δεν επηρεάζονται. Δεν είχες κρατήσει backup με το pc suite; Μήπως πείραξες κανένα αρχείο του κινητού ή έβαλες κάποιο mod πιο πριν; Το g900 έχει ένα γνωστό θέμα με την οθόνη που έχει σχέση πιθανόν με τη χαλάρωση της καλωδιοταινίας που συνδέει lcd-mainboard και βρίσκεται στην περιοχή κάτω από το D-pad. Όσους ξέρω (2-3) έχουν αλλάξει οθόνη και διάβασα σε forums αρκετούς που το άνοιξαν και το έφτιαξαν. Γι'αυτό προφανώς και σου ζητάνε 50€. Εγώ το έχω περίπου ένα χρόνο και πάει μια χαρά προς το παρόν.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Το τηλέφωνο μ φορτώνει η αρχικη οθόνη και στο τέλος λιγο πριν μπει στο κεντρικό μενού σταματα και μένει εκεί...

Δυστυχως δν εχω back-up τα τηλέφωνα....

Αυτο με την οθόνη που λες μηπως εχσει γίνει και σε μένα γιατι εχει πέσει αρκετές φορες κάτω???( ο αδερφος μ φταίει οχι εγω)

Δημοσ.

χμμμμμ ενδιαφερον το video...θα παω να φτιαξω ενα ενος φιλου αμα ειναι που κανει το ιδιο...(πρωτα θαδοκιμασω να δω αν πατωντας d-pad θα συνεχισει και μετα θα το ανοιξω...) αλλα θελει νεα lcd η μπορει απλα να εχει "ξεκουμπωσει" ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...