mchrisober Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Παιδες να ρωτησω εαν παρω το Magic mouse πως θα το συνδεσω με το Vista Pc? Πρεπει να παρω κανεναν bluetooth adapter? Το εχει κανενας και το δουλευει σε Vista? Το ιδιο ερωτημα εχω και για το wireless keyboard της Apple... Ευχαριστω.
ababapanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 δεν μπορεις να το βαλεις σε πισι απο οτι ξερω. Ειναι μονο για ΜAC
thief7710 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το πληκτρολογιο απο οσο ξερω μπορεις να το συνδεσεις σε πισι απλα (νομιζω) δεν θα δουλευουν τα κουμπια για τον ηχο την φωτεινοτητα της οθονης κτλ. Το ματζικ μαους κανονικα δεν παιζει σε πισι αλλα απο οτι επισης ακουσα εδω τριγυρω εχουν κυκλοφορησει κατι ανεπισημοι drivers για να το κανουν να παιξει. Και τα δυο συνδεονται μεσω bluetooth με το πισι. Α.Και για το πληκτρολογιο νομιζω οτι παλι με καποιο εξτρα προγραμματακι παιζουν και τα πληκτρα που ειπα πιο πανω πως δεν παιζουν. Αλλα ας επιβεβαιωσει και καποιος αλλος.
mchrisober Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Απ οτι διαβασα τα πληκτρα φτιαχνονται, για το ποντικι δεν ξερω.... Αλλα ας μας πει καποιος που το εχει δουλεψει...καπου εδω ειχα διαβασει καποιος που το ειχε παρει..
mourlos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 αν βρεις drivers του bootcamp μπορει τοτε να δουλευψουν και τα δυο....δεν παιρνω και ορκο βεβαια
kebinB Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 γιατί να σκάσεις τόσα φράγκα για ένα ποντίκι που δεν θα μπορέσεις ποτέ να το αξιοποιήσεις 100%? πόσο μάλλον όταν οι γνώμες απο χρήστες mac os x για το συγκεκριμένο ειναι 50-50. άδικα λευτά κατά τη γνώμη μου. τι drivers να βρει ρε μάγκες απο το bootcamp? εδώ άλλοι πήγανε πάλι να πάρουνε drivers για το wireless και δεν κατάφεραν κάτι αξιόλογο.
mchrisober Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 τεσπα, εαν καποιος το εχει κανει ας μου στειλει ενα πμ.
mourlos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 σιγα τα ωα ρε ΚεβινΜΠ.....την αποψη μας ειπαμε....αν εσυ εχεις να προσφερεις την γνωση καλως..αλλιως μπες δες και αντε στο καλο.....απο κριτες εχουμε πηξει
Steven Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 κι εγώ πάντως είχα ακούσει ότι κάπως είχαν καταφέρει να το δουν τα windows. Ψάξτο λίγο και νομίζω θα βρεις κάποια λύση. Προσωπικά πάντως δεν έχω ιδέα, παρόλο που υπάρχει ένα magic mouse στο σπίτι και προσωπικά από πιστεύω ότι είναι απίστευτο..
kdiamant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δές εδώ: http://uneasysilence.com/archive/2009/11/14588/ και εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=340255&page=8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.