Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Αγαπητοί insomniacs θέλω τη γνώμη σας για αυτό που αποκαλείται φαινόμενο Σάκης Ρουβάς. Είμαι 43 ετών και η κορούλα μου 14 ετών με έχει πάει σε αυτό το μακα σε ενάμισι χρόνο 4 φορές και μία έχει πάει μόνη της (συναυλία Καλαμάτας το καλοκαίρι). Της έχω κάνει αυτή τη χάρη σαν επιβράβευση για τους βαθμούς της στο Γυμνάσιο .Είναι καλό παιδί και καλή μαθήτρια . Φυσικά έχει όλα τα cd του original παρακαλώ και της τα έχω γράψει και όλα σε ένα σε μορφή mp3.Έχει σκανιάρει και έχει σώσει σε cd 469 φωτογραφίες Το μόνο της κουσούρι είναι ότι είναιρουβίτσα. Αυτές λοιπόν τις φορές βλέπω κάτι κοριτσόπουλα 14-.χρονών να ωρύονται σαν κι εγώ δεν ξέρω τι .Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι τις τραβάει τόσο με αυτό τον imitation άντρα. Χθες βράδυ την πήγα άλλη μια φορά στο Rex στην πρεμιέρα του μαλ..α. Το τι γινόταν στο bar από αυτά τα .δεν περιγράφεται . Εντύπωση όμως μου έκανε ότι και κάτι αγοράκια ( ? ) χτυπιόντουσαν σα νάθελαν να γίνουν φραπέ!!! Μα το Θεό δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Όποιος έχει τη διάθεση ας σχολιάσει τα ακατονόμαστα !!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Φίλε μου (αν και ίσως θα'πρεπε να σε πω 'παππούλη' αλλά συγκρατιέμαι - σε 10 χρόνια θα'μαι κι εγώ όπου είσαι εσύ τώρα χωρίς την κόρη ελπίζω ) το φαινόμενο "Ρουβάς" απαντιέται σε ηλικίες 10-17 χρονών. Μετά θα ωριμάσει (ή τουλαχιστον έτσι μπορείς να ελπίζεις ). <p>Μη μου πεις ότι στην μέχρι τώρα ζωή σου δεν έχεις κοιτάξει πίσω σου και δεν έχεις γελάσει με αυτά που σου άρεσαν ή με αυτά που έκανες όταν ήσουν 15, 18, 22, 25 χρονών... Διάολε, εγώ γελάω μ' αυτά που έκανα πριν από 3 χρόνια που ήμουν 30...<p>Όπως πολύ σωστά έλεγε κι η διαφήμιση "Η μέρα φεύγει, το Johnnie Walker έρχεται" . Δες το φιλοσοφικά το σλόγκαν και θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα έτσι είναι. <p>Εν κατακλείδι, ένα έχω να σου πω: Κουράγιο. Ρουβάς είναι, θα περάσει .<p>Update: Υπάρχει μια γενικότερη τάση, τα τελευταία 3-4 χρόνια, να προβάλλονται τα α-σεξουαλικά άτομα δηλ. χωρίς σαφώς προσδιορισμένη σεξουαλική ταυτότητα: Είναι άντρας, είναι γυναίκα ή είναι κάτι ανάμεσα; Ε, μέσα σ' αυτό το κλίμα εντάσσεται κι ο Σάκης, καλά να'ναι το παιδί.<p>[ 22-12-2001: Message edited by: paredwse ]</p>
Cristina Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Kalispera Gianni arxisa na grafo dila dila kai me ta dio ta xeria ki etsi eipa na apantiso stin aporia sou. Prota apo ola tha sou po pos ki ego perasa apo tin fasi "Rouva" kai pos tin eixa patisei? Ena proi xipnisa kai mesa stin zavlakomara mou akousa sto radio ena song tou... E den xero pos leitourgeise mesa sto kefali mou kai gia 1,5 mina peripou efaga TO kolima me ton Saki... Ola ayta otan imun 17... Ektote aplos mou aresoun kapoia tragudia tou kai alla mu thimizoun orees meres. Den eimai kata... alla den trelenome ki olas. Sto agori mou tou aresoun kapoia tou tragudia poli kai genikos kai oi dio mas paradexomaste pos einai poli kalos se ayto pou kanei kai pos einai antikeimenika omorfos (Den tha ithela se ayto to shmeio na vrethoun merikoi kai na kanoun kakogusta sxolia...).<p>To 2o shmeio pou thelo na anafero kai na sou thimiso giati pithanon na ta petyxes, einai oi trela epi Elvis kai Beatles pou htan pagosmia. Opos kai ligo argotera me M. Jackson kai Madona pou kai sta 4 paradeigmata xtypiontusan ex isou koritsia kai agoria.<p>Den nomizo loipon pos einai kati anisixitiko. Kalitera h Xristinoula na einai kolimeni me ton Rouva kai ton kathe allo Rouva, para na kanei asximes parees kai na kindineyei to pedi me narkotika, fasaries kai den xero ego ti allo...<p>Oi dikoi mou goneis eixan tromaxei kai tromazoun akoma alla mallon to exoun sinithisei gia tis polles ores pou pernusa sto pc (alla kai pou pernao alla oxi toso poli pia).<p>Kai xereis kati? Plisiazei h epoxh tou Erota kai ths Agaphs... Syntoma tha vrei ton antikatastath tou Sakh kai tote tha eyxese na eixe meinei ekei stis athoes skepseis kai sthn epoxh tou Rouva...<p>Ola erxontai kai parerxontai... Opos eipe kai o sympatestatos paredwse: "Κουράγιο. Ρουβάς είναι, θα περάσει"
internet_gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Kata tin gnomi mou tha eprepe na xairese! den exeis na fovitheis tipota apo afton! fantasou na tis arese kanenas korkolis tote tha anisixouses kai tha eixes kai dikio!!!<p>me ton rouva prepei na fovounte osoi exoun agorakia
Coilworks_ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Πρώτον να πω κάτι στην Cristina.Ναι ο Ρουβάς είναι όμορφος άντρας και όσοι το αρνούνται απλά δεν μπορούν να το χωνέψουν.Πέρα απο αυτό όμως είναι ένα τίποτα.Και συγκρίνοντας τον Ρουβά με τον Elvis,M.Jackson και Beatles μου δίνεις την εντύπωση πως είσαι ακόμα 17...<p>Λοιπόν φίλε Platano, συμφωνώ με τους υπόλοιπους (ακόμα και με την Cristina) πως είναι απλά μια φάση,αλλά μπορείς να την κάνεις να μην κρατήσει αιώνια.Ξέρεις πως η μουσική του Ρουβά είναι παρακμή,και αυτό που μπορείς να κάνεις΄είναι ,όταν ακούς μουσική να την ακούει και η κόρη σου.Στην δική μου περίπτωση με τον αδερφό μου δούλεψε και απο Jennifer Lopez που άκουγε ,τώρα ακούει πάρα πολλά είδη καλής μουσικής και την Jennifer απο μακριά...Βέβαια αν εσύ δεν ακούςγενικά μουσική και δεν ασχολείσαι θα είναι δύσκολο εφ'όσον δεν θα ασκείς επιρροή επάνω της,όπως κάνουν τα ΜΜΕ τώρα και ως αποτέλεσμα ακούει Ρουβά.Πάντως ποτέ μην της επιβάλλεις κάτι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Φιλε coilworks σε ευχαριστω.Μουσικη ακουω αλλα λαικη.Ο γιος μου που ειναι 9 χρονων εδω και 2 χρονια μαθαινει ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ και τον βαζω και παιζει και αγαλιαζει η καρδια μου.
porcospino Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 file platano....<p>katarxin ola ta paidia trone kollimata s'autes tis ilikies... eite auto legete rouvas eite bissi eite otidipote allo... kalytera pou einai o rouvas kai einai akindino gia tin kori sou opos eipan kai ta paidia parapano... para na itan kollimeni me kamia bandi kai na ithele na ntynete etsi kai na tin exei protypo... pragmatika tromazo me ola auta ta koritsakia pou einai 13, 15, 17 xronon kai deixnoun gia 25... kako den einai na trelenontai me kapoious tragoudistes, ithopoious ... ktl... auto kapote ksethimenei.... to kako einai na min zoun tin paidiki tous ilikia.... na min zoun san paidia ...<p>exete dei ta kainouria paixnidia gia ta koritsakia....? gia 7 kai 10 xronon..?? me kaluntika, kragion, skies, me perles, takounia... ti egine re paidia...????
Cristina Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Coilworks_ den sygkrina ton Rouva me kanenan. Lathos katalaves. Aplos efera ena paradeigma mazikis ysterias. Pou gia mena prosopika oute kai ston Elvis kai stous ypoloipous den mou aresei. Genikos eimai kata tou fanatismou. Aplos einai mia fash... Tpt parapano kai tpt ligotero. Ligh ypomonh xriazete Giannh mou Opos eipe kai to Porcospinaki, kalytera pou den exei protypa allou eidous. Oso gi ayto pou leei o Coilworks_, dld to na prospatheis na epireaseis to paidi me ta dika sou akousmata isos kai na petyxei, alla kai ayto den to vlepo gia omorfo.. OI goneis me epireasan kata kapoio ttropo me ta dika tus akousmata akoma apo tin paidiki mou hlikia. Alla fysika den akouo monon ayta... Perimene na megalosei... Makari kai se 5 xronia ta provlimata na einai tou idiou megethous <p>y.g: Se eyxaristo gia ta xronia polla gia thn giorth mou Na eisai panta kala
placid Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 ʼντε μιλησατε οι μεγαλυτεροι να πω και γω ο συνομηλικος της κοπελας τη γνωμη μου....<p>Κατ'αρχην να τονισω οτι το ειδος μουσικης που αρεσει σε καποιον σε αυτην την ηλικια ειναι κατι που περναει. Και ποτε αλλαζεις ειδος; Οταν δινονται ευκαιριες.. (να 'σαι καλα BLi][zER που μου γνωρισες το ειδος που ακουω τωρα!). Περασα απο πολλα ελληνικα ροκ, τεκνο, punk, μέσα σε ελαχιστο χρονο... χμμμμμμ απο τα 10.. μεχρι πριν λιγους μηνες μ'αρεσε το τελευταιο που αναφερω, ωσπου μου δωθηκε η ευκαιρια.. Ειχα μια εντονη λογομαχια με τον ΒLi][zER για την metal, ωσπου οταν ελεγε οτι ειναι ποιοτικη μουσικη (μερικα συγκροτηματα φυσικα) και οι στιχοι καλυτεροι απο ποιηση, αρχισα να κατεβαζω μερικα τραγουδια, ωστε καταλαβα ποια μουσικη μου ταιριαζει.. (χμμμμμμμμ συναισθηματικο death metal - dark tranquillity για οσους γνωριζουνε κλπ.).. Το ιδιο "συμπτωμα" ειχε και ο κολλητος μου, να αλλαζει δηλαδη ειδη μουσικης.<p>Απο οτι καταλαβαινω αν ημουνα γιος σου θα ανησηχουσες περισσοτερο απο οτι ανησυχεις για την κορη σου (επηρεασμενος για τη φημη για τη συγκεκριμενη μουσικη δηλαδη). <p>Τι θελω να πω με ολα αυτα; 1ον) Θα αλλαξει ειδος αρκει να της δωθει η ευκαιρια να το κανει, αλλιως δε γινεται τιποτα.<p>2ον) Μη την πιεζεις την κοπελα και γιατι αυτη ειναι η εποχη αναπτυξης του χαρακτηρα και ειναι και η ωριμοτητα προσπαθησε να εισαι οσο πιο ανεκτικος γινεται -α, να μην κανει πολλες φορες οτι θελει, ισως προκαλεσει αρνητικη διαπλαση του χαρακτηρα της- Τωρα θα θελει πιο εντονα να ανεξαρτοποιηθει, να νιωσει οτι μπορει να τα καταφερει μονη της κλπ. Αν θες να αλλαξει ειδος, αν ειναι μονο και μονο γιατι η ποιοτητα μουσικης ειναι ανωτερη, αλλα αν δεν ειναι αυτο, απο το ρουβα υπαρχουνε και χειροτερα, οχι μονο στην ξενη, αλλα και στην ελληνικη μουσικη θα βρεις.
MY80- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Apo oti exw parathrhsei (ki egw mikros eimai, 3h lykeiou paw ) oloi oi efhvoi kollane kapou. Eite einai mousikh auto, eite podosfairo, eitai PC....oti kai na nai, yparxei auto to kollhma pou parousiazei kai symptwmata fanatismou merikes fores kai ftanei mexri akraies katastaseis (px narkwtika). Twra, efoson den ths kanei kako kai einai kati pou kata 95% tha perasei den exeis logo na anhsyxeis. (Posous 25arhdes + exeis dei na pane stis synaylies tou Rouva?, ade, to Rex exei kai th Vandh kai dikaiologeitai ) Ta panta rei.....
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Θέλω να συμφωνήσω με τον Coilworks_ όταν λεει ότι ο ρουβάς δεν έχει σχέση με Elvis,M.Jackson και Beatles. Αυτοί είχαν το προσωπικό τους στυλ, ενώ ο προαναφερθείς είναι ένα κακέκτυπο. Όσο για τα «κωλύματα» που περνούν οι έφηβοι...ε, «κωλύματα» μπορεί να περάσει η κάθε ηλικία. Δες φίλε Platano τους λεγόμενους «γεροντοέρωτες»! Προσωπικά, τα «κωλύματα», τα λεω «εξάρτηση», είτε στο πρόσωπο του τραγουδιστή (όσο ποιοτικός κι αν είναι), του πολιτικού, του θρησκευτικού ηγέτη (κάθε βαθμίδος!). Φίλε Platano, θα προτιμούσες η μικρή σου κόρη να ένοιωθε την ίδια λατρεία π.χ για τον Νταλάρα, την Αθηναϊκή Κομπανία, τον Τσιτσάνη, ή τον Μότσαρτ (ξέρεις πόσοι πιστεύουν ότι η μουσική σταμάτησε στον Μότσαρτ, (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) . Μήπως στην δεύτερη περίπτωση δεν θα σε ενοχλούσε, επειδή το «κώλυμα» θα ήταν στην «σφαίρα της ποιότητας»; Φίλε Platano, είμαι κι εγώ πατέρας (συνομήλικος σου), μικρότερων παιδιών βέβαια (οι γιοι μου είναι 3 ετών(δίδυμοι)) και μπορώ να καταλάβω τον προβληματισμό σου. Θυμούμενος (όπως κι εσύ) την εφηβική μου ηλικία, είχα κι εγώ τα δικά μου «κωλύματα» κι έφευγα από αυτά, μόνο όταν διαπίστωνα το καλλίτερο, όταν όμως το διαπίστωνα εγώ ο ίδιος κι όχι όταν μου το υποδείκνυαν οι άλλοι ακόμη κι όταν είχαν δίκιο. Αυτό συνέβαινε επειδή οι έφηβοι-πάσχουν έπασχαν και θα πάσχουν- από το σύνδρομο του μεσσιανισμού (όπως αναφέρει ο Πιαζέ). Πιστεύουν ότι μόνο αυτοί έχουν δίκιο και κανένας άλλος και μάλιστα αισθάνονται ότι ο προορισμός τους είναι να δείξουν το δίκιο αυτό σε όλους τους άλλους που δεν το βλέπουν. Πιστεύω ότι η «ρουβομανία» θα σταματήσει μόλις ο «πληγείσας» βρει κάτι καλλίτερο, που αν μη τι άλλο υπάρχει άφθονο στην ελληνική μουσική.
unforgiven Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Φίλε Βοναπάρτη, οι έφηβοι έχουν "Κολλήματα" αλλά δεν αντιμετωπίζουν "Κωλύματα"...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2001 Παιδια σας ευχαριστω ολους .Φυσικα προτιμω αυτο το...κολημα της κορης μου απο αλλα πολυ πιο επικινδυνα....Ειανι το μονο της κουσουρι...Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο παιδι και καλη μαθητρια(βαθμους 19+). Απο τους πιο πολους βρηκα κατανοηση πληρη.Ρουβας ειναι θα περασει!!!Ο γιος μου να ειναι καλα με το μπουζουκακι του που με ανακουφιζει.Καλα Χριστουγεννα και καλη χρονια σε ολους και ολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.