ababapanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ε, βασικά τα γνωστά ξενέρωτα δικά μου ερωτήματα θέλω να ρωτήσω, πχ.: Είναι τελικά κουραστική η οθόνη τελικά τόσο μεγάλη για πολλές ώρες εργασίας? (Αυχένας, μάτια, μέση/στάση σώματος) Ζεσταίνεται πολύ (αλλά είπες οτι είναι Core2 - Duo και όχι Quad)? Πχ. αν τον βάλεις να κάνει Encoding DVD 2 DivX ή 3D Rederings για 2-3 ώρες, τι θερμοκρασίες θα δείξει το CPU? Η σε idle τι θερμοκρασίες δείχνει το CPU αφού τον ανοίξεις, μετά από 1 ώρα ανοικτός, μετά από 5 ώρες σκληρής χρήσης? Τον έχεις ανοικτό όλη μέρα η μόνο για λίγες ώρες? Αν ναι, στο τέλος της ημέρας - πριν τον κλείσεις ζεματάει? Τι δείχνει το CPU? (έχουμε ένδειξη απο άλλες θερμοκρασίες μέσα στο σύστημα?) Το Flash παίζει φυσιολογικά (πχ. youtube)? Η όχι? Καμιά δική σου παρατήρηση? (θετική / Αρνητική) Τελικά ποιο μοντέλο πήρες? Κάρτα γραφικών / CPU/Ram/HDD?? και πόσο σου βγήκε? όποτε (και φυσικά ΑΝ) έχεις όρεξη και χρόνο, τα δοκιμάζεις και μας λες info σχετικά με τέτοια θέματα (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα ανακαλύψεις/θα ήθελες να μας πεις). Ήλπιζα να είχες πάρει το imac με Quad Core i7 Nehalem μέσα βασικά. 1. Η οθονη δεν ειναι καθολου κουραστική. εγω βέβαια παντα ειχα μεγαλες οθονες και ετσι εχω συνηθίσει. τωρα αν εχεις 17 η 19 και πας στην 27' με την μια ισως στην αρχη σου φανεί καπως 2.Οχι δεν ζεσταίνετε πολυ αλλα ακομα δεν εχω εκτελέσει βαριές εργασίες για να πω εκει πως τα παει απο θερμοκρασίες 3.Τον εχω ανοιχτό ολη μέρα δεν τον κλείνω καθολου 4.Ναι τα βίντεο απο το youtube παίζουν κανονικα ηταν ιδη εγκατεστημένο το flash δεν χρειάστηκε να κανω κατι εγω. 5.το μονο αρνητικό για μενα που μεχρι τωρα ειχα μονο windows οτι στην αρχη θελει λιγο διάβασμα για να μαθεις να κανεις καπια πράγματα, γιαυτό θα χρειαστείς μαλον να πας εδω http://www.maclife.gr εχει οδηγους αρχάριων κλπ. 6. Intel Core 2 Duo στα 3.06GHz ,4 GB RAM ,σκληρό δίσκο 1 ΤerraByte, ΑΤΙ Radeon HD 4670 . TIMH : 1575 απο bestdeals.gr
zuratharamon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 (άκουσα άκουσα--> Καλό Γενάρη...) Ναι, στην Ελλάδα, χτίζουν "ειδικό καράβι" για να μεταφέρουν το πολύτιμο υλικό που ονομάζεται iMac με Quad Core (mac γενικότερα)...και κοστίζει περίπου μία (από τις 4) εποχές για να έρθει (χρονικά)... "Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν"...γι' αυτό καθυστερούν τόσο να έρθουν... Κάτι σαν το γιοφύρι της Άρτας ένα πράμα...!!! Μη λέτε ότι είναι στην Ελλάδα μόνο ρε παιδιά! Σήμερα πήγα στο http://www.macline.be και ρώτησα για quad και μου ήπαν από τη νέα χρονιά στο Βέλγιο. Μου είπαν πως παντού είναι έτσι, οπότε χαλαρώστε!
vag3d Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ε, αμα ειναι ετσι... Ας μην λεμε υπερβολες... Θα πρεπει να φταιει η μαμα apple τοτε.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
billilikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μ σε καταλαβαινω. Εχω και γω το μικρο του αδερφακι το 21,5 και ο υπολογιστης πραγματικα δεν παιζεται ειναι απλα τελειος. Οσο για το ποντικι θα συμφωνησω οτι μας ηρθε απο αλουυυυυυ...! Καλοριζικο και καλο λιοσιμο γιατι και γω μολις το ειχα παρει το ελιωσα. Τεσπα τωρα ενα iphone μ λειπει και ειμαι κομπλε.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.