Προς το περιεχόμενο

ηρθε ο  imac 27"

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ηρθε σημερα τελικα... Δεν εχω λογια πραγματικα ειναι οτι καλυτερο σε ποιοτητα και πιο ομορφο ειχα....

η οθονη ειναι καταπληκτικη πραγματικα ολα τα λεφτα. `ειναι πολυ καλυτερη απο την LG μου , με MVA πανελ που ειχα αγορασει 700 ευρω... και απορω τι εχανα τοσα χρονια...

το πληκτρολογιο και το ποντικι παρα πολυ καλα... ιδικα το ποντικι ειναι απο αλον πλανητη ... σταματαω ομως δεν λεω αλλα γτ μερικοι θα αρχισουν παλι τα δικα τους

p1010108wo.th.jpg

p1010114.th.jpg

Δημοσ.

Με γειες το εργαλειο!!

*Καλα ειναι ιδεα μου ή παιζει γενικως πολυ αγορα mac τωρα τελευταια ?? Ισως μου φαινεται γιατι ειμαι και γω νεος κατοχος :-)

Δημοσ.
λοιπον ηρθε σημερα τελικα... Δεν εχω λογια πραγματικα ειναι οτι καλυτερο σε ποιοτητα και πιο ομορφο ειχα....

η οθονη ειναι καταπληκτικη πραγματικα ολα τα λεφτα. `ειναι πολυ καλυτερη απο την LG μου , με MVA πανελ που ειχα αγορασει 700 ευρω... και απορω τι εχανα τοσα χρονια...

το πληκτρολογιο και το ποντικι παρα πολυ καλα... ιδικα το ποντικι ειναι απο αλον πλανητη ... σταματαω ομως δεν λεω αλλα γτ μερικοι θα αρχισουν παλι τα δικα τους

p1010108wo.th.jpg

p1010114.th.jpg

Μεγειές - μεγείες...!!! :-)

Φοβερές οι φωτογραφίες..!!! Αχ, ποιος την χάρη σου.

Καλο-δούλευτο...!!!

Δεν θέλω να ρωτήσω κάτι τώρα. Σε αφήνω να το χαρείς..!!!

Όταν θα είσαι έτοιμος εσύ, πες μας για να σε βομβαρδίσουμε με ερωτήσεις...!!! :-)

*(σοβαρά το λέω...έχω ερωτήσεις αλλά θα κάνω πίσω, για να μην σε πρήξω ακόμη δεν το πήρες..χιχι)

Δημοσ.

Και για όσους έχουν iPhone και θέλουν imac,...να πρακτικά πόσο είναι το μέγεθος του iMac 27...

Εγώ το σύγκρινα μόλις τώρα με την 19" (4:3) LG οθόνη μου χρησιμοποιώντας την εικόνα που έφτιαξα (για να "νιώσω τον χώρο που θα καταλάμβανε").

post-131442-129063042336_thumb.jpg

Συνεπώς σύμφωνα με την παραπάνω εικόνα,

ο iMac 27" είναι:

X= ~5 "iPhone Units"

Y= ~4 X "iPhone Units"

Ενώ η οθόνη μου είναι:

X= ~3,8 "iPhone Units"

Y= ~3 X "iPhone Units"

Πάρτε τα iPhone σας και...νιώστε την δύναμη του νέου iMac 27"

χιχιχι :-)

(*με έβαλες σε πειρασμό τώρα για τον iMac 27. Είμαι μεταξύ MacBook Pro 2010 και iMac27 2009)

Δημοσ.
Μεγειές - μεγείες...!!! :-)

Φοβερές οι φωτογραφίες..!!! Αχ, ποιος την χάρη σου.

Καλο-δούλευτο...!!!

Δεν θέλω να ρωτήσω κάτι τώρα. Σε αφήνω να το χαρείς..!!!

Όταν θα είσαι έτοιμος εσύ, πες μας για να σε βομβαρδίσουμε με ερωτήσεις...!!! :-)

*(σοβαρά το λέω...έχω ερωτήσεις αλλά θα κάνω πίσω, για να μην σε πρήξω ακόμη δεν το πήρες..χιχι)

οχι αν θες ρωτα και αν μπορω θα βοηθησω....

Δημοσ.
οχι αν θες ρωτα και αν μπορω θα βοηθησω....

Ε, βασικά τα γνωστά ξενέρωτα δικά μου ερωτήματα θέλω να ρωτήσω, πχ.:

• Είναι τελικά κουραστική η οθόνη τελικά τόσο μεγάλη για πολλές ώρες εργασίας? (Αυχένας, μάτια, μέση/στάση σώματος)
  • Ζεσταίνεται πολύ (αλλά είπες οτι είναι Core2 - Duo και όχι Quad)? Πχ. αν τον βάλεις να κάνει Encoding DVD 2 DivX ή 3D Rederings για 2-3 ώρες, τι θερμοκρασίες θα δείξει το CPU? Η σε idle τι θερμοκρασίες δείχνει το CPU αφού τον ανοίξεις, μετά από 1 ώρα ανοικτός, μετά από 5 ώρες σκληρής χρήσης?
  • Τον έχεις ανοικτό όλη μέρα η μόνο για λίγες ώρες? Αν ναι, στο τέλος της ημέρας - πριν τον κλείσεις ζεματάει? Τι δείχνει το CPU? (έχουμε ένδειξη απο άλλες θερμοκρασίες μέσα στο σύστημα?)
  • Το Flash παίζει φυσιολογικά (πχ. youtube)? Η όχι?
  • Καμιά δική σου παρατήρηση? (θετική / Αρνητική)
  • Τελικά ποιο μοντέλο πήρες? Κάρτα γραφικών / CPU/Ram/HDD?? και πόσο σου βγήκε?

όποτε (και φυσικά ΑΝ) έχεις όρεξη και χρόνο, τα δοκιμάζεις και μας λες info σχετικά με τέτοια θέματα (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα ανακαλύψεις/θα ήθελες να μας πεις).

Ήλπιζα να είχες πάρει το imac με Quad Core i7 Nehalem μέσα βασικά.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει ακομη QUAD...

(άκουσα άκουσα--> Καλό Γενάρη...)

Ναι, στην Ελλάδα, χτίζουν "ειδικό καράβι" για να μεταφέρουν το πολύτιμο υλικό που ονομάζεται iMac με Quad Core (mac γενικότερα)...και κοστίζει περίπου μία (από τις 4) εποχές για να έρθει (χρονικά)...

"Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν"...γι' αυτό καθυστερούν τόσο να έρθουν...

Κάτι σαν το γιοφύρι της Άρτας ένα πράμα...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...