louros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πήρα σήμερα το tibo b1000 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Κάνω copy paste το φάκελο του destinator στην sd card,όταν όμως το ανοίγω και πατάω πλοήγηση μένει εκεί που είναι και δεν κάνει τίποτα.Τί πρέπει να κάνω?
FFighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 αφου ειναι κλειδωμενη η συσκευη πως βλεπεις την sd? με το ανοιγμα της συσκευης δε τρεχει το μαμισιο προγραμμα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τα Tibo δεν ειναι κλειδωμενα για destinator.
FFighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τα Tibo δεν ειναι κλειδωμενα για destinator. ενταξει γιαννη αλλα λεει οτι αντιγραφει στην sd το προγραμμα και προσπαθει να το τρεξει... λογικα αυτος το εχει αγορασει με ginius(φτηνη εκδοση) οποτε το path της συσκευης δε βρισκει το destinator.exe και αυτο το Β δε ξεκλειδωνει με το Μ,+
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ενταξει γιαννη αλλα λεει οτι αντιγραφει στην sd το προγραμμα και προσπαθει να το τρεξει...λογικα αυτος το εχει αγορασει με ginius(φτηνη εκδοση) οποτε το path της συσκευης δε βρισκει το destinator.exe και αυτο το Β δε ξεκλειδωνει με το Μ,+ Πιθανον...Οταν ειχα tibo δεν υπηρχε το ginius. Τα tibo πλεον πουλιουντε και χωρις προγραμμα πλοηγησης και μπορει να μην βαζει το σωστο.
FFighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 σωστο, τοδα στο skrutz χωρις προγραμμα,αρα ειναι ξεκλειδωτο...οποτε ή κατι δε κανει καλα ή εχει προβλημα η συσκευη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 σωστο, τοδα στο skrutz χωρις προγραμμα,αρα ειναι ξεκλειδωτο...οποτε ή κατι δε κανει καλα ή εχει προβλημα η συσκευη. Του στειλα pm του φιλου μας που μαλλον θα τον βοηθησει.Παλια καραβανα στα tibo εγω !!!! Μονο για χαρη του navibox τα αποχωριστηκα.
FFighter Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Παλια καραβανα στα tibo εγω !!!! χαθηκες ομως απο το THE....Z:-D τοχεις ακομα το CRV?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 χαθηκες ομως απο το THE....Z:-Dτοχεις ακομα το CRV? Εκει ειμαι...Το crv του 2006 δεν το εχω.Πηρα του 2008 και το civic 1.8 / 2008
louros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν παίδες το αγόρασα standalone.Το θέμα λύθηκε.Ενώ έκανα copy paste το πρόγραμμα στην sd δεν έβαζα τα σωστά paths και έτσι δεν ξεκινούσε.Τα βρήκα όμως. Παρεμπιπτόντως δοκίμασα destinator,ginius,navigon και το ginius είναι με διαγορά το καλύτερο.Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει χάρτες εξωτερικού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.