instinct21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ψαχνοντας για 2 ασυρματα χειριστηρια για pc ωστε να απολαμβανουμε στο μεγιστο το pro evolution επεσα πανω στο συγκεκριμενο προιον που μου φαινεται ακρως δελεαστικο τοσο ως προς τη τιμη του, οσο και ως προς τις δυνατοτητες του (συνδεση με ps2 η ps3) http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=146002679 η τιμη του εδω πολυ καλη κρινοντας απο τον ανταγωνισμο ειδικα για οσους χρειαζονται 4 χειριστηρια για 4 pro players... http://www.skroutz.gr/s/53420/Thrustmaster-T-Wireless-3-in-1.html ακουω γνωμες... αν το εχει κανεις ας μας πει τι λεει...
Tenshi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αν και δέν είχα το συγκεκριμένο της Thrustmaster άλλα το Dual trigger,θα έλεγα να το ξανασκεφτείς αν θέλεις ένα χειριστήριο που θα κρατήσει για αρκετό καιρό με σκληρή καθημερινή χρήση. Οι αναλογικοί μοχλοί "χάνουν" απο ένα σημείο και μετά και γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό,ειδικά σε racing παιχνίδια.Σε action παιχνίδια δε,ο χαρακτήρας σβούριζε ασταμάτητα γύρω απο τον άξονά του ενώ το calibration είχε γίνει σωστά! Κοίτα κάτι απο logitech μεριά.Πιστεύω οτι όσοι έχουν τύχει να το χρησιμοποιήσουν θα σου πούν τα καλύτερα.
sintalkas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Προσοχή είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και πολύ λεπτό δεν ξέρω αν θα σου κάνει..
user12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το χω εγω για pro το πηρα και εγω οπως ειπαν τα παιδια ειναι πολυ μικρο εκανα κανα μηνα να το βολευτω αλλα για τα λεφτα του τρωγετε δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο.ΑΑΑ και θα πρεπει να του φτιαχνει τα κουμπια γιατι ξεπρογραμματιζετε
instinct21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ παιδες για τις πληροφοριες... Το logitech το εχω δει ηδη αλλα τσουζει λιγο... ελεγα μπας και γλιτωσουμε κανα φραγκο αλλα δε το βλεπω!!
drafex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχει στο multirama -στο mall το πήρα- ασύρματο gamepad μάλλον κινέζικο ps3/pc 20 ευρω. με μπαταρία λιθίου Πολυ καλό ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.