tzouv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια. Εχω ενα Lacie 500 οποιος καταλαθως μου επεσε και απο τοτε τον βαζω στο pc και μου λεει οτι πρεπει να κανω διαμορφωση η μου κολλαει το pc μεχρι να τοω βγαλω.. 1) τι μπορει να πειραχτηκε στο πεσιμο και να τα κανει αυτα? 2) τα αρχεια μ τωρα εχουν διαγραφει? 3) μπορω να κανω κατι για να τον φτιαξω? Ευχαριστω εκ των προτερων.
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Λογικά αποδήμησε (μαζί με τα GB του). Τελευταία ελπίδα είναι να τον βγάλεις και να τον χρησιμοποιήσεις σαν εσωτερικό μπας κι έχεις καλύτερη τύχη (για κάποιον λόγο). Έτσι χάνεις την εγγύηση βέβαια (και λόγω της πτώση την χάνεις κανονικά αλλά δε νομίζω να το ψάξει κανείς). Περίμενε μπας και έχει κανείς καλύτερη πρόταση.
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγώ δε νομίζω ότι έχεις τύχη, ειδικά αν λειτουργούσε την ώρα που έπεσε. Ίσως γνωρίζει κάτι περισσότερο ο washcloud..
tzouv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδη αν κανω διαμορφωση παλι λετε να μην δουλεψει?
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω αλλά το πιθανότερο είναι να τον κάνεις ιπτάμενο.
tzouv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πηγα να κανω διαμορφωση και δεν εκανε τπτ. Ευτυχως ειναι μεσα στην εγγυηση,κανενα σημαδι απο πτωση δεν φαινεται. Το κακο ειναι οτι οτιδηποτε ειχα μεσα χαθηκε...πραγματα χρονων...
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Χρειάζεται να ειπωθούν πάλι τα τετριμμένα;
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Χρειάζεται να ειπωθούν πάλι τα τετριμμένα; => backup Το μαθες με τον άσχημο τρόπο αλλά μεγάλη προσοχή σε πτώσεις/συγκρούσεις στους εξωτερικούς. Φίλου καταστράφηκε μετά από πτώση από ύψος 5cm (ενώ λειτουργούσε όμως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.