Προς το περιεχόμενο

Transformers: War for Cybertron

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω original αυτο του PS2 το οποιο ηταν φοβερο παιχνιδακι. Απιστευτη δουλεια και εκπληκτικος τεχνικος τομεας για PS2. Τωρα για την Activision.... corporate μαλακες ειναι και δεν τους λυπαμαι.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι αλα αμα το παιχνδι δεν πουλησει στο pc η activision θα κατηγορησει την πειρατεια για τις χαμηλες πωλησεια και μετα μπορει και να μην βγαλει αλλα παιχνδι στο pc.

Να βγάζουν demos τότε για να τα δοκιμάζουμε πρώτα... όπως κάνουν και στις κονσόλες.

Σήμερα οι pc game developers νομίζουν ότι ο άλλος θα διαθέσει 50 ευρώ απλά βλέποντας πόσο ωραίο είναι το trailer.

Δημοσ.
Ναι αλα αμα το παιχνδι δεν πουλησει στο pc η activision θα κατηγορησει την πειρατεια για τις χαμηλες πωλησεια και μετα μπορει και να μην βγαλει αλλα παιχνδι στο pc.

Ναι, είδαμε και τα χαΐρια τους με το COD 6 και τα Guitar Hero που αρμέγουν τους fan κανονικά. Μη σώσουν και ξαναβγάλουν ποτέ. Και αυτοι και η Ubilol.

Δημοσ.
Ναι, είδαμε και τα χαΐρια τους με το COD 6 και τα Guitar Hero που αρμέγουν τους fan κανονικά. Μη σώσουν και ξαναβγάλουν ποτέ. Και αυτοι και η Ubilol.

Κοίτα να δεις, το επιχείρημά σου είναι τελείως αβάσιμο. Δε γίνεται να κρίνεις ένα παιχνίδι μιας εταιρείας από άλλα παιχνίδια της ίδιας εταιρείας. Είναι σα να λες ότι οι Dοors βγάλανε 2-3 χάλια κομμάτια στην αρχή, οπότε ε μωρέ και τα υπόλοιπα όλα άχρηστα θα είναι γιατί να τα ακούσω..

Τέλος πάντων το παιχνιδάκι εγώ δεν το 'χω παίξει, αλλά από ότι είδα στο youtube ήταν καλή δουλειά απλά τίποτα το συναρπαστικό(για 'μένα πάντα). Δηλαδή τι εννοώ, εννοώ ότι το κοιτούσα και απλά έλεγα οκ.. Ήταν την περισσότερη ώρα run-shoot, run-shoot(τι άλλο να μου πεις θες να κάνεις και με τα transformers) αλλά οκ την πάλευε σχετικά.. Νομίζω πάντως ότι το game σώζεται από 1ον) το καινούργιο περιβάλλον (cybertron ftw, ο οποίος είναι και καλοφτιαγμένος) οπότε well done για αυτό το κομμάτι, και 2ον) από το ότι σε multi πρέπει να έχει ΠΟΛΛΗ φάση. :P

Υ.Γ. Οι Doors ΔΕΝ έχουν χάλια κομμάτι. :P

Δημοσ.
Κοίτα να δεις, το επιχείρημά σου είναι τελείως αβάσιμο. Δε γίνεται να κρίνεις ένα παιχνίδι μιας εταιρείας από άλλα παιχνίδια της ίδιας εταιρείας. Είναι σα να λες ότι οι Dοors βγάλανε 2-3 χάλια κομμάτια στην αρχή, οπότε ε μωρέ και τα υπόλοιπα όλα άχρηστα θα είναι γιατί να τα ακούσω..

Μάλλον δεν εξηγήθηκα σωστά και δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Μου αρέσει και έχω αυθεντικό το COD 6, μου άρεσαν 1-2 guitar hero που είχαν βγει, έχω το Assassin's Creed και το Splinter Cell αυθεντικά (εδώ μουτζώνετε) ΑΛΛΑ:

ΔΕΝ συμφωνώ με το άρμεγμα του καταναλωτή (βλέπε Guitar Hero, COD 6 DLCs (6 Ιουλίου καινούριο 14αρι euros), με τη χρήση φασιστικών DRM (ντε και καλά σύνδεση στο Internet) κλπ. Το Transformers το δοκίμασα λόγω νοσταλγίας, καλό αλλά μέχρι εκεί. Το Prince Of Persia δε τον έχω αγοράσει και δε θα το αγοράσω παρ'ότι το περίμενα πως και πως. Αναφέρω όλα αυτά γιατί μίλησα για τις 2 αυτές εταιρείες. Εκεί αναφέρεται και το να μην ξαναβγάλουν παιχνίδι αν είναι να ισχύουν τα παραπάνω.

Δημοσ.

Ναι δίκιο έχεις, όντως δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελες να πεις. :-) Με μπέρδεψες με το "Μη σώσουν και ξαναβγάλουν game αν είναι πάλι έτσι" αλλά δεν κατάλαβα ότι αναφερόσουν στο DRM και στα ακριβά DLCs.. Έτσι ναι, συμφωνώ.

Δημοσ.

εγώ πάλι από τότε που βγήκε το flash 10.1 δεν μπορώ να δω trailers online, κρασάρει το πψ / η κάρτα (δεν ξέρω), και θέλει hard reset :mad:

Δημοσ.

Γραφικά Μέτρια.

Ήχος πάρα πολύ καλός.

Το παιχνίδι φαίνεται ότι είναι φτιαγμένο για Online από ότι κατάλαβα.

Μέτριο γενικά, το περίμενα υπερπαραγωγή.

• Super Moderators
Δημοσ.
εγώ πάλι από τότε που βγήκε το flash 10.1 δεν μπορώ να δω trailers online, κρασάρει το πψ / η κάρτα (δεν ξέρω), και θέλει hard reset :mad:

έχει περάσει latest drivers για την κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Τελικά λάθος έκανα. Το παιχνιδάκι είναι πολύ fun και ντάξει, όταν βλέπεις τον starscream με το τετραγωνισμένο σώμα και κεφάλι που θυμίζει G1 ή τον megatron με το παντοδύναμο cannon και να μετατρέπεται σε όπλο ε, δεν μπορεί να μη σου αρέσει.

---------- Προσθήκη στις 23:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ----------

Από χειρισμό τι λέει?

Πολύ καλός. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι το ότι όταν μετατρέπεσαι σε όχημα και βγάζεις ρόδες με δεξί κλικ, το δεξί κλικ είναι το γκάζι και πρέπει να το έχεις πατημένο και στρίβει με το ποντίκι => δυσκολία στις στροφές.

Δημοσ.
έχει περάσει latest drivers για την κάρτα γραφικών?

10.5 έχω ακόμη γιατί οι 10.6 έχουν πρόβλημα με το bc2 (από ότι μαθαίνω)... λες όμως;

I'll give it a shot

edit: FAIL και με 10.6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...