Προς το περιεχόμενο

Συμβατο τηλεκοντρολ τηλεορασης για GRUNDIG T 51-731 text τηλεοραση

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτην την τηλεοραση στο δωματιο(εδω και 2 χρονια...) μου και για να μην την πεταξω:whistle: λεω αν μπορεσω να βρω το τηλεκοντρολ να την κανω να δουλεψει....εχω δοκιμασει και τηλεκοντρολ απο πλανωδιους πωλητες,τα εκανε ολα(ηχο,αλλαγη καναλιου κλπ..)αλλα δεν εμπαινε στο μενου για να εγκαταστησω τα καναλια.....:mad:...η τηλεοραση ειναι πολυ παλια παιδες,αλλα λειτουργει ακομη κριμα να την πεταξω...

δεν την θελω για μενα,αλλα για τον αδερφο μου πιο πολυ....εγω δεν πολυβλεπω τν.....

Δημοσ.
Δεν υπάρχουν χειροκίνητες ρυθμίσεις με κουμπιά πάνω στην τηλεόραση?

οχι εχει μονο on/off κουμπι κ +/- κουμπι για τα καναλια μονο......:-(

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να ψάξεις τα made-for-you που προγραμματίζονται ειτε απο σενα με το Kit που μπαινει στη usb ειτε απο το κατάστημα σε χαμηλότερη τιμη. Το κιτ απ'οτι θυμάμαι μαζι με ενα Universal για 4 συσκευές κανει ~40ε ενω το προγραμματιζόμενο για μια συσκευή στο κατάστημα ~15-20ε .

Το θεμα ειναι, μπαινει στο μενου; Γιατι σε οσα εχω προγραμματίσει για τις δικές μου τηλεοράσεις εχω 50-50 επιτυχία. Σε daewoo, lg , samsung δουλευει οκ και μπαινει στο μενου. Σε παλια Sony μονο τα vol+-/prog+- και on/off.. Για ρώτα στη γειτονιά σου σε κανενα ηλεκτρολογείο ή "ηλεκτρονικάδικο" αν σου προγραμματίσουν δοκιμαστικά ενα made-for-you αλλα με επιστροφή χρημάτων.

Προσθέτω links: Το κεντρικό site .Τα remote που εχω δουλεψει ειναι τα made-for-you 1:1 kai 4:1. Εχουν βγει νεότερα και καλυτερα. Επισης, επιβεβαιώνω οτι το προγραμμα εχει κωδικούς για το T51-731 Text. Δεν λεει ομως ποια πλήκτρα εξομοιώνει. :fear:

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα να ψάξεις τα made-for-you που προγραμματίζονται ειτε απο σενα με το Kit που μπαινει στη usb ειτε απο το κατάστημα σε χαμηλότερη τιμη. Το κιτ απ'οτι θυμάμαι μαζι με ενα Universal για 4 συσκευές κανει ~40ε ενω το προγραμματιζόμενο για μια συσκευή στο κατάστημα ~15-20ε .

Το θεμα ειναι, μπαινει στο μενου; Γιατι σε οσα εχω προγραμματίσει για τις δικές μου τηλεοράσεις εχω 50-50 επιτυχία. Σε daewoo, lg , samsung δουλευει οκ και μπαινει στο μενου. Σε παλια Sony μονο τα vol+-/prog+- και on/off.. Για ρώτα στη γειτονιά σου σε κανενα ηλεκτρολογείο ή "ηλεκτρονικάδικο" αν σου προγραμματίσουν δοκιμαστικά ενα made-for-you αλλα με επιστροφή χρημάτων.

Προσθέτω links: Το κεντρικό site .Τα remote που εχω δουλεψει ειναι τα made-for-you 1:1 kai 4:1. Εχουν βγει νεότερα και καλυτερα. Επισης, επιβεβαιώνω οτι το προγραμμα εχει κωδικούς για το T51-731 Text. Δεν λεει ομως ποια πλήκτρα εξομοιώνει. :fear:

thanks φιλε θα παω εδω στην γειτονια πρωτα........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...