Rocketiar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που συμμετείχα τελευταία φορά σε κάποια από τις συζητήσεις του forum, αν και επισκέπτομαι το website αρκετά συχνά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω: Πριν περίπου 1,5 χρόνο ξεκίνησα μια εταιρία μαζί με 3 φίλους από το πανεπιστήμιο που ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή social web games και mobile apps. Μέσα σε αυτό το διάστημα καταφέραμε να έχουμε γραφεία τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο και εδώ και αρκετό διάστημα προσπαθούμε να επεκτήνουμε το development team μας, αλλά αντιμετωπίζουμε τρομερή δυσκολία στην ανεύρεση των κατάλληλων ατόμων. Έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς διαφημίσεις σε διάφορα websites και εφημερίδες χωρίς όμως να έχουμε ανταπόκριση ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, και όσα αξιόλογα άτομα γνωρίσαμε ήταν από word of mouth. Γνωρίζοντας πολύ καλά τόσο το μέγεθος και τη νοοτροπία του community του insomnia, όσο και το υψηλό συνήθως επίπεδο και ενδιαφέρον γύρω από τις νέες τεχνολογίες, σκέφτηκα να ξεκινήσω αυτό το thread με σκοπό να ζητήσω τις συμβουλές και τη βοήθειά σας σχετικά με τα κατάλληλα μέρη (ηλεκτρονικά ή έντυπα) αναζήτησης προσωπικού για τη στελέχωση/επέκταση του νέου development team. (Αν και outdated) Μερικές πληροφορίες σχετικά με μας μπορείτε να βρείτε : http://www.thiinkle.com και http://www.facebook.com/thiinkle Συγνώμη για την έκταση του post
djpaul1963 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα που θίγεις απασχόλησε έντονα και εμάς πέρσι, που λόγω ενός μεγάλου project χρειαζόμασταν άμεσα ειδικευμένους flash developers. Δυστυχώς, μετά από ένα μήνα άκαρπης αναζήτησης αναγκαστήκαμε να κάνουμε τα συνηθισμένα ...ξενύχτια για να είμαστε μέσα στους χρόνους παράδοσης. Στην ελλάδα είμαι σίγουρος ότι υπάρχει αρκετός κόσμος με γνώσεις επιπέδου, αλλά οι περισσότεροι ή θα υποαπασχολούνται σε κάποια διαφημιστική με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα αξίζουν, ή δεν θα προλαβαίνουν ούτε να φάνε από τα δεκάδες projects που αναλαμβάνουν. Η χώρα της υπερβολής ως συνήθως... Κάποια μέρη που μπορείς να αναζητήσεις κόσμο πάντως είναι τα freelancing sites (αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την ποιότητα δουλειάς που μπορείς να έχεις από μια διαδικασία φτηνότερης προσφοράς ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους developers) καθώς και από facebook groups. Κάποια πιθανότητα για flash developers υπάρχει επίσης στο kirupa.com (εκεί τουλάχιστον μπόρεσα και βρήκα εγώ κάποιον).
StavrosD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Όπως σε όλες τις δουλειές, οι καλοί σπανίζουν. Ασχολούμαι με silverlight, και τουλάχιστον στην επαρχία δεν ξέρω άλλον που να ασχολείται σοβαρά. Υ.Γ. Το website σας θα μπορούσες να το κάνεις και με HTML χωρίς να χάνεις σε αίσθηση ή σε κίνηση.
Bad Sector Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μπα, οι "καλοί" την κάνουν για έξω. Κι εγώ που έμεινα (και δουλεύω σε διαφημιστική... :-P) προσωρινό είναι μέχρι να μαζέψω κάποιο ποσό μην γίνει καμιά στραβή και μετά με ελαφρά πηδηματάκια θα παω προς τας Αγγλίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.