lion2486 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας, θέλω να φτιάξω ένα php με το οποίο αν κάποιος το έχει επισκεφτεί την τελευταία φορά σε λιγότερο από 12 ώρες πρίν να τον διώχνει. Για αυτό έχω ήδη μία mysql μου μπορώ απλά να γράψω το τελευταίο datetime. Έγραψα τον παρακάτω κώδικα: >$query = 'SELECT last FROM tableWHERE name = $name'; $last = mysql_query('$query'); if((date("Y-m-d H:m:s") - $last > (0-0-0 12:00:00)) || $last==NULL) { /* code */ $query = "UPDATE table SET last='date("Y-m-d H:m:s")' WHERE name = $name"; mysql_query('$query'); sleep(15); Header( 'Location: link'); } else { /*code */ sleep(100); Header('Location: index.php'); } Δεν ξέρω όμως αν είναι σωστός ο υπολογισμός της διαφοράς ώρας με την date. (Νομίζω πως πέρνω πάντα την ώρα του server, και θα υπολοφίζεται σωστά η διαφορά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:45 ---------- Τελικά το έκανα: date("Y-m-d H-12:m:s") > $last αλλά δεν μου φορτώνει σωστά τα δεδομένα από τη βάση δεδομένων απ' ότι κατάλαβα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- οκ, το έλυσα, ευχαριστώ...
Uberalles_gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ένα post που ρώταγες , αναρωτιόσουν και απαντούσες μόνος σου ! Καλημέρα σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.