Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για αντιγραφη ταινιων

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!τι γινεται?

λοιπον,αυτο που 8ελω να ρωτησω ειναι αν ξερετε να μου πειτε κανενα προγραμμα για να αντιγραφω ταινιες απο dvd σε dvd. χρησιμοποιουσα το dvd fab (platinum για την ακριβεια ) αλλα τις περισσοτερες φορες (για να μην πω ολες ) οι ταινιες κολλανε οταν τις βλεπω :-(

οποτε...ξερει κανεις καποιο καλο προγραμμα να μου προτεινει?

thanx in advance! :-)

Δημοσ.

Μπορείς να δεις το DVD Shrink(δωρεάν) από εδώ:

http://www.mrbass.org/dvdshrink/

είτε το CloneDVD(με πληρωμή) από εδώ:

http://www.slysoft.com/el/clonedvd.html

Ωστόσο όταν κρατάς αντίγραφα, καλό θα ήταν να κρατάς μόνο την ταινία χωρίς τα μενού, extras γιατί αυτά καταλαμβάνουν χώρο στο DVD χωρίς ιδιαίτερο νόημα.

Εάν κρατάς μόνο την ταινία, θα έχεις υψηλότερη ποιότητα σε αυτήν και το πιο πιθανό είναι να μειωθούν και τα "κολλήματα" όταν βλέπεις το DVD.

Δημοσ.

To dvdfab είναι άριστο στη δουλειά του. Το χρησιμοποιώ καιρό τώρα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ βέβαια μόνο για την αντιγραφή του dvd και όχι για τη συμπίεσή του. Για τη συμπίεση είμαι πιστός στο παλιό καλό dvdshrink. Στην περίπτωσή σου όμως μήπως φταίει το αντιγραφικό σου στο ότι σου κολλάνε οι ταινίες και όχι το dvdfab?

Δημοσ.

οταν λες αντιγραφικο?

βασικα μονο απο το fab κολλανε!οταν γραφω τις ταινιες που εχω ηδη στο pc απο το convertxtodvd δεν κολλανε κα8ολου οποτε δεν νομιζω να φταιει το pc.

κατεβασα το dvdfab 6 +δεν μου αντιγραφει ουτε καν την ταινια.μου λεει απετυχε?γιατι? :-(

edit: εχω δοκιμασει 4 ταινιες να αντιγραψω+δεν τις αντιγραφει... το μισω το dvdfab!!!! :lol: :P :lol:

Δημοσ.

Όταν λέω αντιγραφικό εννοώ το DVD recorder σου. Μπορεί να τα έφαγε τα ψωμιά του και να θέλει άλλαγμα. Πάντως το dvdfab 6 έχω κι εγώ. Δουλεύει μια χαρά. Μάλλον κάπου αλλού είναι το προβληματάκι σου.

Δημοσ.

Α!μπα...δεν νομιζω,γιατι απο αλλα προγραμματα μια χαρα τα αντιγραφει!απο το dvd shrink που δοκιμασα ουτε κολλαει ουτε τιποτα...

Δημοσ.

Βημα 1ο. Αντιγραφη του DVD στο σκληρο δισκο με χρηση DVD Fab HD decrypter (αμα εχετε την gold ή platinum, προσοχη να κανετε σκετη αντιγραφη, οπως κανει η τζαμπέ εκδοση decrypter, και οχι καμια μετατροπή+αντιγραφη)

Βημα 2ο. Θελουμε να το γραψουμε σε DVD 4.7GB ή σε DVD 8.5GB;;

-Για DVD 8.5GB, ανοιγουμε το Nero Express, και παμε Videos/Εικονες --> Αρχεια DVD Video. Με το κουμπακι "Προσθήκη" δειχνουμε στον φακελο στον οποιο βρισκονται τα αντεγραμμενα αρχεια (Εγγραφα/DVDFab/FullDisc). Μετα γραφουμε το DVD πατωντας "Επομενο" κ.λ.π.

-Για DVD 4.7GB, ανοιγουμε το DVD shrink, και παταμε "Open Files", και δειχνουμε στον φακελο στον οποιο βρισκονται τα αντεγραμμενα αρχεια (Εγγραφα/DVDFab/FullDisc). Αμα θελουμε, αφαιρουμε Extras, ηχους DTS, επιπλεον γλωσσες ή οτιδηποτε αλλο δεν ειναι απαραιτητο (οι υποτιτλοι δεν πιανουν τιποτα σε χωρο, οποτε μην τους αφαιρειτε). Ετσι, η ταινια θα συμπιεστει λιγοτερο, αρα καλυτερη ποιοτητα. Μετα, παταμε το κουμπακι "Backup!". Στο "Select Backup Target" επιλεγουμε "ISO image file and burn with DVD decrypter" και παταμε OK

Σημειωση: Την πρωτη φορα που θα ανοιξετε το DVD shrink, θα πρεπει να κανετε ορισμενες ρυθμισεις. Οποτε, πατηστε "Edit" --> "Preferences". Στο "Target DVD size" βαζετε "DVD-5 (4.7GB)". Μετα πατατε ΟΚ

Σημειωση: Πρέπει να εχετε εγκατεστημενο το προγραμμα DVD decrypter.

Αυτα, η παραπανω διαδικασια εχει ακολουθηθει επιτυχως απο 10 χρονα με ελαχιστες τηλεφωνικες διευκρινισεις.

ΥΓ: Να και ενα tip για εσας που ειστε πιο προχωρημενοι. Παντα γραφουμε ενα κλικ πιο κατω απο τη μεγιστη ταχυτητα που μας αφηνει το recorder. Πχ το δικο μου παει μεχρι 4x στα DL και 8χ στα απλα, οποτε γραφω σε 2.4 και 4 αντιστοιχα. Αποτελεσμα; Πολυ καλυτερες ταχυτητες αναγνωσης κατα το verify, δηλαδη καλυτερη ποιοτητα δισκου!

Δημοσ.

Βασικά και το ConvertX και το DVDFab χρησιμοποιούν σαν προεπιλεγμένη μηχανή εγγραφής την VSO Burn Engine.

Προτείνω να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις->DVD->Εγγραφη σε Nero Burning ROM και όπως πολύ σωστά επισήμανε ο kurkosdr να ρίξεις λίγο την ταχύτητα εγγραφής (στην καρτέλα με τις ρυθμίσεις πάντα). Εγώ τις ταινίες τις γράφω στα 12χ, αλλά δοκίμασε και 8χ.

Το DVDShrink χρησιμοποιεί και αυτό την Nero Burn Engine για την εγγραφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...