alexis333 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Οι 40 άτοκες ισχύουν μόνο για τις έτοιμες συνθέσεις Τuvlo X; Εγραψες ... Γαματο.. Εσκασα στα γελια...
Nikosgiann Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 premier τροφοδοτικο transcend μνημες for sure..
caution Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Τελευταίο. Η λέξη "ευρώ" γράφεται με ωμέγα. Είναι ευρΩ και όχι ευρό. Επίσης δεν υπάρχει η λέξη ευρΑ. Ο πληθυντικός είναι το ευρΩ (πάντα με ωμέγα) Χεχεεε, payback time ...Όσο για antivirus παίζουν αντίστοιχα κόλπα, είτε ΜΠΟΡΕΙ είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα 30-60 ημερών...
doctor444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 κα8ε φορα που διαβαζω ενα τετοιο μυνημα καταλαβαινω την εννοια του dejavu...Οπως εδειξε και ο liopyr,τι προσφορα και τι κουραφεξαλα...Ασε πες οτι κερδιζεις 30-50 ευρω με αυτην την προσφορα,αλλα περνεις,no name τροφοδοτικο(ας λεγεται και premier,το μονο καλο premier εινα αυτο τον goodys),no name μνημες ram ,μια μητρηκη της σειρας,και μια nvidia220 1gb. Kαι ολο αυτο το "υπερμηχανημα" 8α το πληρωνει 3.5 χρονια για να το μετανιωνει. Σιγουρα εχω μονο καλα λογια να πω για το aftermarket sevrise του πλαισιου,αλλα αυτα τα tuvlo x (copyrights to liopyr) ειναι overprised και σαβουρα. Ας βρει καποια αλλη λυση για να παρει pc. Ολοι ξερουν οτι οι ετοιμες συν8εσεις στοχευουν στους αστοιχειωτους.Εφοσον εχει την δυνατοτητα να ενημερω8ει ας αλλαξει κατευθευθυνση. +1..........δικιο εχει.....
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 To θεμα ειναι οτι δεν εχει μετρητα καθολου και θελει υπολογιστη τωρα. αυτο ειναι ενα 8εμα. Για πες μας για τη χρηση προοριζεται το μηχανημα? Μηπως μπορουμε να βρουμε καποιο πιο φ8ηνο που να καλυπτει τις αναγκες του. Εγω ομως δεν ξερω τι παιζει με πιστωτικες και δοσεις.Λογικα καποιο αλλος μελος,με περισσοτερη εμπειρια με δοσεις και πιστωτικες 8α βρει λυση. premier τροφοδοτικοtranscend μνημες for sure.. εχουμε live ανταποκριση απο το plaisio?! Καλο ειναι αυτο. Δεν διαφωνω,μπορει να ειναι αυτα που λες.Ενταξει απο μνημες μπορει να μην εχει προβλημα,μπορει και το τροφοδοτικο να ειναι απροβληματιστο. Αλλα συνη8ως κατι τετοια τροφοδοτικα του κιλου(πιστεψε με εχω στησει αρκετα μηχανηματα με τετοια τροφοδοτικα) με τον χρονο παρουσιαζουν αρκετα προβληματα.Υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα αυτες δημιουργουν και τον κανονα. Οσο για την μητρικη της σειρας δεν ξερω κατα ποσο βολευει τον χρηστη και ειναι αξιοπιστη. Αλλα εγω προσωπικα αν πηγαινα για αγορα 8α κοιτουσα να παρω τροφοδοτικο που να μαι σιγουρος οτι 8α αντεξει(γιατι μπορει "πεθαινοντας" να παρε μαζι του και αλλα parts) η γιατι και ακομα δεν 8ελω να μπλεκω με rma και τα λοιπα. Οι μνημες δε, πανω κατω θα ειναι ιδιες στις επιδοσεις και ειναι μικροτερες οι πι8ανοτητες να αντιμετωπισει καποιο χοντρο προβλημα.Δηλαδη αν δεν του κανουν απο την αρχη τπτ μπορει να μην του κανουν και ποτε. Τωρα αν αυτο το μηχανημα προοριζεται για παιχνιδια η gt220 πραγματικα δεν αρκει.Οχι για να παιζει full ολα αλλα ουτε για να παιζει αξιοπρεπως αρκετους νεους τιτλους.
Yperaspisths Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 αυτο ειναι ενα 8εμα.Για πες μας για τη χρηση προοριζεται το μηχανημα? Μηπως μπορουμε να βρουμε καποιο πιο φ8ηνο που να καλυπτει τις αναγκες του. Εγω ομως δεν ξερω τι παιζει με πιστωτικες και δοσεις.Λογικα καποιο αλλος μελος,με περισσοτερη εμπειρια με δοσεις και πιστωτικες 8α βρει λυση. εχουμε live ανταποκριση απο το plaisio?! Καλο ειναι αυτο. Δεν διαφωνω,μπορει να ειναι αυτα που λες.Ενταξει απο μνημες μπορει να μην εχει προβλημα,μπορει και το τροφοδοτικο να ειναι απροβληματιστο. Αλλα συνη8ως κατι τετοια τροφοδοτικα του κιλου(πιστεψε με εχω στησει αρκετα μηχανηματα με τετοια τροφοδοτικα) με τον χρονο παρουσιαζουν αρκετα προβληματα.Υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα αυτες δημιουργουν και τον κανονα. Οσο για την μητρικη της σειρας δεν ξερω κατα ποσο βολευει τον χρηστη και ειναι αξιοπιστη. Αλλα εγω προσωπικα αν πηγαινα για αγορα 8α κοιτουσα να παρω τροφοδοτικο που να μαι σιγουρος οτι 8α αντεξει(γιατι μπορει "πεθαινοντας" να παρε μαζι του και αλλα parts) η γιατι και ακομα δεν 8ελω να μπλεκω με rma και τα λοιπα. Οι μνημες δε, πανω κατω θα ειναι ιδιες στις επιδοσεις και ειναι μικροτερες οι πι8ανοτητες να αντιμετωπισει καποιο χοντρο προβλημα.Δηλαδη αν δεν του κανουν απο την αρχη τπτ μπορει να μην του κανουν και ποτε. Τωρα αν αυτο το μηχανημα προοριζεται για παιχνιδια η gt220 πραγματικα δεν αρκει.Οχι για να παιζει full ολα αλλα ουτε για να παιζει αξιοπρεπως αρκετους νεους τιτλους. GT240 εχει. Σαν να λεμε 9600gt. Ενταξει δεν ειναι φοβερη καρτα ,αλλα αξιοπρεπως θα παιζει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:17 ---------- Mου ηρθε απαντηση. Τελικα το τροφοδοτικο ειναι L&C-500w-40 euro, o σκληρος 1TB SEAGATE 32MB 7200.12-73 ευρο και οι μνημες trancend ddr3 1333.
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια 2 φιλοι μου ''αστοιχειωτοι'' που εχουν tuvla-X τους εχει καει και των 2 το τροφοδοτικο!Του ενος σε 6 μηνες(μην φανταστείτε καμια βαρια χρηση) και του αλλουνου σε ενα 8 μηνο!Ευτυχως δεν τους εκαψε τπτ...Τα τροφοδοτικα αυτα ουτε για την Ουγκαντα δεν ειναι! πεαψε βροτηερσ=Peace brothers!
d3m0n Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 premier τροφοδοτικοtranscend μνημες for sure.. Συγγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος αλλά δουλεύεις στο πλαίσιο;
Nikosgiann Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Συγγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος αλλά δουλεύεις στο πλαίσιο; πες το κι ετσι... εγω απλα αναφερω ετσι,δεν υποστηριζω κανεναν και τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.