localy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 εχω την μητρικη gigabyte 8i915p και το pc ειναι σχετικα καινουργιο και εβαλα την καρτα hd 4850 vaporx της ATI.οταν παω να περασω τους drivers 9.11 oxi oλη την σουιτα παρα μονο το display driver κανει setup kai σε ενα σημειο με πεταει μπλε οθονη kai μου λεει stop c000111...... windows subsystem.δεν εχω περασει κατι αλλο στο pc to εχω κανει φορματ,τη να κανω???
linuxovios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 εχω την μητρικη gigabyte 8i915p και το pc ειναι σχετικα καινουργιο και εβαλα την καρτα hd 4850 vaporx της ATI.οταν παω να περασω τους drivers 9.11 oxi oλη την σουιτα παρα μονο το display driver κανει setup kai σε ενα σημειο με πεταει μπλε οθονη kai μου λεει stop c000111...... windows subsystem.δεν εχω περασει κατι αλλο στο pc to εχω κανει φορματ,τη να κανω??? 1) Απενεργοποίησε την onboard κάρτα από το bios 2) update bios 3) απεγκατέστησε τους drivers της παλιάς κάρτας. 4) Βάλε τους νεώτερους ATI drivers και θα είσαι μια χαρά Υ.Γ. Το βήμα 2 είναι προαιρετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.