padelis71992 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδία που μπορώ να βρώ πληροφοριες για μια εργασια η οποια εχει θεμα την Εταιρεια Περιορισμενης Ευθυνης? Ειναι η πτυχιακη του αδερφου μου Ευχαριστω....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Τι πληροφορίες θέλεις; Νομικής ή Λογιστικής/Οικονομικής φύσης; Το Google το'ψαξες; Πρώτο-πρώτο link θα σου βγάλει ένα πολύ χρήσιμο κείμενο...
Teaser Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το Google το'ψαξες; Πρώτο-πρώτο link θα σου βγάλει ένα πολύ χρήσιμο κείμενο... ooohhh:confused: He's really good!
padelis71992 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Τα εχω βρει αυτα. τιποτα αλλο? Ευχαριστω παντως
black_widow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δύο βιβλία που έχω από το ΤΕΙ : Κωνσταντίνος Ν. Καρδακάρης, " Λογιστική Εμπορικών Εταιρειών" Εκδόσεις Interbooks Aντωνία Πουλάκου- Ευθυμιάτου, " Επιτομή Εμπορικού Δικαίου", Εκδόσεις ΑΝΤ.Ν.ΣΑΚΚΟΥΛΑ Και κάποιοι τίτλοι εδώ http://www.taxheaven.gr/eshop/books.shtml# Θα πάει βιβλιοθήκες και θα ψάξει βιβλία σχετικά με Εμπορικό Δίκαιο και Λογιστική Εταιρειών.Δεν γίνονται τα πάντα μέσω Internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.