kirdim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ ήμουν σε αναζήτηση για τέτοιας οθόνη και εντελώς τυχαία βρέθηκα στο electroworld όπου την είχαν στην βιτρίνα να παίζει. Είχα πάρει και στα ηλεκτρονικά μαγαζιά αλλά τζίφος όπως και σε κάθε οθόνη 24" με 1920χ1200 που μάλλον ψιλοκαταργούνται λόγω 1920χ1080. Την τσίμπησα λοιπόν και έχω να ρωτήσω. Η σύνδεσή της με την κάρτα γραφικών γίνεται μέσω vga. Η κάρτα μου είναι η 9500 και έχει και dvi και ίσως hdmi. Μπορώ να την συνδέσω με καλώδιο dvi (οθόνης) to vga ή hdmi (οθόνης) to dvi (κάρτας) για καλύτερα αποτελέσματα; Ευχαριστώ.
ggelhsva Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Με ανταπτοράκια όλα γίνονται αλλά εν τέλη, ότι καλώδιο και να χρησιμοποιήσεις άμα συνδέσεις την οθόνη με vga το σήμα θα είναι αναλογικό.
kirdim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Με ανταπτοράκια όλα γίνονται αλλά εν τέλη, ότι καλώδιο και να χρησιμοποιήσεις άμα συνδέσεις την οθόνη με vga το σήμα θα είναι αναλογικό. Η κάρτα μου έχει έξοδο hdmi. Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω hdmi hdmi ή dvi με hdmi οθόνης και να αντικαταστήσω την σύνδεση με vga ;
ggelhsva Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ναι γείνεται. Πάρε ένα καλώδιο hdmi-hdmi και είσαι κομπλέ!
kirdim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ναι γείνεται. Πάρε ένα καλώδιο hdmi-hdmi και είσαι κομπλέ! Αυτό ήδη το έκανα αλλά δεν το βλέπει. Όταν δηλαδή πατάς στην οθόνη για να αλλάξει πηγή δείχνει ότι δεν έχει σήμα. Σε sites γύρω από το θέμα βρήκα ότι την σύνδεσαν από την κάρτα με dvi στο hdmi. θα πάρω ένα καλώδιο και θα δοκιμάσω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:21 ---------- Τελικά και από dvi σε hdmi και απο hdmi σε hdmi δουλεύει άψογα ενώ σε vga η οθόνη απο κοντά τρεμούλιαζε όταν την κοιτούσες από 20εκ και με σκούρο φόντο . Απλά τώρα πάπαλα το hdmi της οθόνης! Δεν έχει δεύτερο. Έτσι είναι όμως η ζωή. Δεν μπορεί να τα έχουμε όλα
kirdim Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου είδα μια ακόμη hp w2408h stock στον Κοτσόβολο Τούμπας. Δεν ξέρω αν είσαι από Θεσσαλονίκη...
efo355 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβολή σου ΑΛΛΑ μη νομίζεις πως δεν την έχω ήδη τσεκάρει αυτή την οθόνη! Για να πω την αλήθεια ήταν η πρώτη μου επιλογή πριν ανακαλύψω τις HP γιατί έχει και αυτή παρόμοιες επιδόσεις αλλά την απέρριψα γιατί ΔΕΝ έχει ρυθμιζόμενο ύψος και ούτε στον τοίχο μπορείς να την βάλεις. Άσε που ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ υπάρχει διαθέσιμη γιατί έχει καταργηθεί όπως και οι HP. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ---------- Και να πω και κάτι άλλο? Έκανα μια βόλτα στο φόρουμ και διαπίστωσα πως δεν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας μεταξύ DVI & HDMI. Εάν όντως είναι έτσι τα πράγματα τότε μπορώ να κάνω και χωρίς θήρα HDMI. Αρκεί να συνεχίσουν να βγαίνουν κάρτες γραφικών με DVI έξοδο για τα επόμενα 2-3 χρόνια... Το hdmi έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας με το dvi απλά το hdmi περνάει και ήχο ενώ το dvi μόνο εικόνα (κάτι που δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα σε desktop) Οσο για τις κάρτες γραφικών και να μην έχουν dvi σε λίγα χρόνια με έναν αντάπτορα κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να χάνεις ποιότητα καθόλου οπότε καλά κάνεις και δεν σε απασχολεί το hdmi μιας και πρόκειται για απλη οθόνη και όχι για κάποιο tv monitor Καλή αναζήτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.