ggelhsva Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει τέτοια οθόνη ρε παιδιά η ζητάω κάτι το άπιαστο??? Εκτός από το ότι έχω ψάξει ΠΑΝΤΟΥ για τις οθόνες της HP - και εννοείται δεν υπάρχουν πουθενά διαθέσιμες - δεν μπορώ να βρω και καμία οθόνη που να με ικανοποιεί στον τομέα τον χαρακτηριστικών - ας αφήσουμε τις επιδώσεις στην άκρη... Θέλω: Μέγιστη ανάλυση: 1920:1200 (16:10 δλδ & full hd εννοείται), είσοδο HDMI, βάση με ρυθμιζόμενο ύψος και αν το ύψος ΔΕΝ μπορεί να ρυθμιστεί τότε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να μπορεί να βιδωθεί στο τοίχο. Και όλα αυτά τα θέλω κάτω από 300 ευρώ. Ζητάω πολλά? Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή, το μόνο μέρος που μπόρεσα και βρήκα την W2448hc είναι το amazon.co.uk όπου μαζί με τα μεταφορικά θα μου κοστίσει 400 ευρώ - δλδ 100 ευρώ παραπάνω απ'οσα διατίθεμαι να πληρώσω. Αξίζει να δώσω αυτό το ποσό για τη συγκεκριμένη οθόνη? Γιατί μου φαίνεται πως ούτε και με 400 ευρώ υπάρχει κάποιο μοντέλο ανάλογο των επιδόσεων των HP. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια σας παιδιά! Βρίσκομαι σε αδιέξοδο... Υ.Γ. Από τα τηλέφωνα που έκανα στα διάφορα e-shops πληροφορήθηκα πως δεν είμαι ο μόνος που αποζητά τις συγκεκριμένες οθόνες της HP.
d3m0n Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=55565
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/29949/HP-Pavilion-w2408h-24%2522.html?keyphrase=HP+W2408h και τα 2 δυστυχώς χωρίς διαθεσιμότητα
d3m0n Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το πρώτο λέει από 3-10 μέρες για την παράδοση,δεν χάνει τίποτα να πάρει τηλέφωνο.
ggelhsva Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έχω πάρει παιδιά. Αυτό σας είπα και στο πρώτο μου ποστ. Ότι έχω πάρει τηλ όλα τα μαγαζιά που σύμφωνα με το skroutz.gr έχουν αυτές τις οθόνες αλλά τζίφος! Δεν την έχει κανένα τους!
linuxovios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω: Μέγιστη ανάλυση: 1920:1200 (16:10 δλδ & full hd εννοείται), είσοδο HDMI, βάση με ρυθμιζόμενο ύψος και αν το ύψος ΔΕΝ μπορεί να ρυθμιστεί τότε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να μπορεί να βιδωθεί στο τοίχο. Και όλα αυτά τα θέλω κάτω από 300 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/48114/Samsung-SyncMaster-T240-24%27%27.html?from=recommendation
ggelhsva Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/48114/Samsung-SyncMaster-T240-24%27%27.html?from=recommendation Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβολή σου ΑΛΛΑ μη νομίζεις πως δεν την έχω ήδη τσεκάρει αυτή την οθόνη! Για να πω την αλήθεια ήταν η πρώτη μου επιλογή πριν ανακαλύψω τις HP γιατί έχει και αυτή παρόμοιες επιδόσεις αλλά την απέρριψα γιατί ΔΕΝ έχει ρυθμιζόμενο ύψος και ούτε στον τοίχο μπορείς να την βάλεις. Άσε που ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ υπάρχει διαθέσιμη γιατί έχει καταργηθεί όπως και οι HP. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ---------- Και να πω και κάτι άλλο? Έκανα μια βόλτα στο φόρουμ και διαπίστωσα πως δεν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας μεταξύ DVI & HDMI. Εάν όντως είναι έτσι τα πράγματα τότε μπορώ να κάνω και χωρίς θήρα HDMI. Αρκεί να συνεχίσουν να βγαίνουν κάρτες γραφικών με DVI έξοδο για τα επόμενα 2-3 χρόνια...
ggelhsva Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, αφ' ότου διαπίστωσα ότι η θήρα HDMI είναι περιττή κατέληξα στην Samsung 245B. Επειδή όμως η γκαντεμιά συνεχίζει να με κυνηγάει ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ είναι διαθέσιμη σε στοκ! Οπότε μου φαίνεται πως θα αναγκαστώ να ανεβάσω το μπάτζετ μου στα 400 ευρώ μπας και βρω κάτι αξιόλογο που να είναι ΚΑΙ διαθέσιμο! Σνιφ! :'(
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 καλύτερα που δεν πήρες την 245Β, παραείναι παλιό μοντέλο...
ggelhsva Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά για να μη σας κουράζω άλλο αφού είδα ότι δεν είχα καμία τύχη με τις 24άρες αποφάσισα να κοιτάξω τις 26άρες. Κατέληξα στη Samsung 2693HM που ως συνήθως, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!!! Τραγικό??? Δε μπορώ να το πιστέψω! Έτσι αποφάσισα να πάρω την Asus VW266H η οποία ναι μεν δεν είναι ότι καλύτερο (εγώ φταίω που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στα καλύτερα μοντέλα?) αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο στα 300 ευρώ που την έχει το e-shop! Υ.Γ. Κρίμα που η σείρα Touch of Colour της Samsung δεν πληρεί προδιαγραφές για στήριξη στον τοίχο γιατί αλλιώς θα έπαιρνα την Τ260 που είναι ΛΙΓΟ ποιο ακριβή αλλά ΠΟΛΥ καλύτερη από την Asus.
tarantules Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ αυτή λιγουρεύομαι.....http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-XL2370-LED-Monitor-23-SM-XL2370.htm
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Παντως εγω πηρα απο ελλαδα την W2448HC της HP το καλοκαιρι με 261ευρω. Απο αυτη διαβαζω τωρα. Πολυ καλη οθονη. Δυστυχως ομως εισαι στο ελεος την Infoquest που την εισαγει στο ελλαντα. Μαλιστα τοτε υπηρχε και η 26ρα με 290ευρω και εξτρά στοιχεια οπως card reader, τηλεκοντρολ, σποτάκι φωτισμου πληκτρολογιου, αλλα... ειπαμε... στο ελεος τηs Infoquest.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ αυτή λιγουρεύομαι.....http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-XL2370-LED-Monitor-23-SM-XL2370.htm πήγαινε καλύτερα στην 23" NEC με e-IPS
turist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 H Asus γιατί δε είναι ότι καλύτερο? Σίγουρα δεν είναι κορυφαία, αλλά πες εντυπώσεις γιατί ψήνομαι κι εγώ.
ggelhsva Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί μόνο κ μόνο από την τιμή καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά! Είναι από τις ποιο φτηνές 26άρες! Και επειδή σχεδόν πάντα ισχύει ο νόμος του "ότι πληρώνεις, παίρνεις" ε, ούτε γωνίες θέασης καλές έχει - οι οποίες γίνονται αμέσως αντιληπτές σε οθόνες τέτοιου μεγέθους, ούτε καλή απεικόνιση χρωμάτων έχει - εργοστασιακά το άσπρο μπλεδίζει λίγο. Πρέπει να παίξεις για πολύ ώρα με τις ρυθμίσεις για να έρθει στα ίσια της. Με τα παιχνίδια πάντως τα πάει μια χαρά! Ταινίες δεν έχω προλάβει να δω γιατί την έχω μόλις 2 μέρες την οθόνη. Για μένα πάντως αυτή η οθόνη είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να μαζέψω λεφτά και να πάρω κάτι καλύτερο. Ο μόνος λόγος που δεν περίμενα μέχρι να πάρω αυτό το "κάτι καλύτερο" είναι επειδή ΔΕΝ είχα οθόνη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.