gs20309 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Από το GPS του iPhone είμαι απογοητευεμένος. Βέβαια, και το τονίζω αυτό, δεν είχα ποτέ μου άλλη συσκευή GPS (σε κινητό ή αυτόνομη) για να συγκρίνω, οπότε ίσως και να κάνω λάθος. Χρησιμοποιώ το NAVIGON στο iPhone. Σε πεζοδρόμια δε βρίσκει με τίποτα σήμα. Κρίμα όταν είσαι πεζός και ψάχνεις κάποιο δρόμο, πράγμα το οποίο κάνω συχνά. Στο αμάξι, αν το κρατάει ο συνοδηγός, ανά διαστήματα χάνει το σήμα του. Και οδηγείς στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, μέχρι να ξαναπιάσει το δορυφόρο (για περίπου μισό λεπτό κόβεται). Σε άλλες συσκευές GPS (π.χ. σε παρμπρίζ από taxi που έχουν) δεν έχω δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πάντα διατηρούν σήμα. σου κάνει το ίδιο και με το maps? δεν έχω δοκιμάσει άλλο app εκτος του maps για πλοηγό και το maps εκτός μιας μικρής καθιστέρησης που εξαρτάται αν έχει σήμα 3G ή απλό δεν είχα ποτέ πρόβλημα όσες φορές το χρησιμοποίησα.. είτε πεζή είτε στο αυτοκίνητο... σαφώς όμως δεν πιστεύω ότι συγκρίνεται με κανένα από τα κανονικά gps αυτοκινήτου..αλλά τη δουλίτσα του στην τελική την κάνει..
SpyrosR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δυστυχώς το Maps θέλει να τραβάει συνεχώς δεδομένα από το internet, οπότε δεν εξυπηρετεί. Γι αυτό και δε το έχω δοκιμάσει καν. Ίσως και να έχει καλύτερο σήμα αυτό, και να είναι αδυναμία του NAVIGON. Μακάρι δηλαδή, διότι αν είναι αυτό μπορεί να φτιαχτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.