Προς το περιεχόμενο

sony satio vs. iphone 3GS

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν και φανατικός των SE και χωρίς να έχω δουλέψει το satio... iphone.

καμία σχέση το symbian με το λειτουργικό του iphone.

Δημοσ.

Εκτος κι αν το θες το κινητο σου π.χ.για φωτογραφικη μηχανη οποτε το Satio ειναι μονοδρομος.Αν δεν σου χρειαζονται ολα τα "καλουδια" του iphone τοτε θα το εχεις για επιδειξη μονο.Στο λεω γιατι ειχα κι εγω καποτε iphone και δεν τα χρειαζομαουν ολα οσα ειχε και το εδωσα σε μια βδομαδα(συν κατι περιορισμους και κατι αλλες χαζομαρες οπως το πισω καπακι που γρατζουνιεται πανευκολα).

Δημοσ.

Καμία όμως σχέση το ένα με το άλλο... Satio για την Καμερα , iPhone για όλα τα αλλά.

Απλά εάν πας για iPhone ετοιμασου για πολιτισμικό ΣοΚ . Btw τα νέα 3Gs δεν γίνονται ακόμα Jailbrake

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Απλά εάν πας για iPhone ετοιμασου για πολιτισμικό ΣοΚ . Btw τα νέα 3Gs δεν γίνονται ακόμα Jailbrake

Γίνεται κανονικότατα jailbreak.

Δημοσ.

Από ποτέ γίνεται Jailbrake στις νέες συσκευές με το Jailbrake fix ? βγήκε νέο Σπαστηρι ; Εκτος και εάν αγορασες κάποια συσκευή που τους ειχαι ξεμείνει. Οι νέες παραλαβες έχουν το Fix

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Και στα καινουργια γινεται.

Στο θεμα μας, αλλο τηλεφωνο το ενα αλλο το αλλο. Για φωτογραφιες Sony Ericsson. Για ολα τα αλλα iphone :-D

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. μαλλον θα παω για iphone τελικα.

τι εννοεις οταν λες να ετοιμαστω για πολιτισμικο σοκ?

ακουσα παντως και αλλο παιδι να μου λεει πως τα νεα 3gs δεν παιρνουν jailbreak ακομα. πως μπορω να το τσεκαρω πριν παρω την συγκεκριμενη συσκευη?

Δημοσ.

Δεν ξερω για σενα αλλα δεν θα εδινα ποτε 500+ ευρω για ericcson. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης. Το iphone ειναι μονοδρομος σε αυτη την κατηγορια. Αρκει να ασχοληθεις λιγο με το αθλημα, jb κτλ, και δεν θα ξεκολλας απο πανω του. Βεβαια αν θες να αντικαταστησει την ψηφιακη φωτογραφικη σου δεν θα στο προτεινα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...