alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 αν και φανατικός των SE και χωρίς να έχω δουλέψει το satio... iphone. καμία σχέση το symbian με το λειτουργικό του iphone.
mitsosk2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για μενα η ερωτηση αυτη ειναι Symbian VS Mac.....Οποτε και η απαντηση ειναι i-phone.
Fronimitis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εκτος κι αν το θες το κινητο σου π.χ.για φωτογραφικη μηχανη οποτε το Satio ειναι μονοδρομος.Αν δεν σου χρειαζονται ολα τα "καλουδια" του iphone τοτε θα το εχεις για επιδειξη μονο.Στο λεω γιατι ειχα κι εγω καποτε iphone και δεν τα χρειαζομαουν ολα οσα ειχε και το εδωσα σε μια βδομαδα(συν κατι περιορισμους και κατι αλλες χαζομαρες οπως το πισω καπακι που γρατζουνιεται πανευκολα).
Vasilisxd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καμία όμως σχέση το ένα με το άλλο... Satio για την Καμερα , iPhone για όλα τα αλλά. Απλά εάν πας για iPhone ετοιμασου για πολιτισμικό ΣοΚ . Btw τα νέα 3Gs δεν γίνονται ακόμα Jailbrake Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
liakos356 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Απλά εάν πας για iPhone ετοιμασου για πολιτισμικό ΣοΚ . Btw τα νέα 3Gs δεν γίνονται ακόμα Jailbrake Γίνεται κανονικότατα jailbreak.
Vasilisxd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Από ποτέ γίνεται Jailbrake στις νέες συσκευές με το Jailbrake fix ? βγήκε νέο Σπαστηρι ; Εκτος και εάν αγορασες κάποια συσκευή που τους ειχαι ξεμείνει. Οι νέες παραλαβες έχουν το Fix Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
ArisG88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Και στα καινουργια γινεται. Στο θεμα μας, αλλο τηλεφωνο το ενα αλλο το αλλο. Για φωτογραφιες Sony Ericsson. Για ολα τα αλλα iphone
predator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. μαλλον θα παω για iphone τελικα. τι εννοεις οταν λες να ετοιμαστω για πολιτισμικο σοκ? ακουσα παντως και αλλο παιδι να μου λεει πως τα νεα 3gs δεν παιρνουν jailbreak ακομα. πως μπορω να το τσεκαρω πριν παρω την συγκεκριμενη συσκευη?
mitsosk2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Παρτην οπως και να'χει και θα βγει το jailbreak μην ανησυχεις...
papagaloss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ούτε να το σκεφτείς φίλε μου.iphone δαγκωτο!!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Psyhack Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 iPhone iPhone iPhone Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
GeorgeVls Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξερω για σενα αλλα δεν θα εδινα ποτε 500+ ευρω για ericcson. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης. Το iphone ειναι μονοδρομος σε αυτη την κατηγορια. Αρκει να ασχοληθεις λιγο με το αθλημα, jb κτλ, και δεν θα ξεκολλας απο πανω του. Βεβαια αν θες να αντικαταστησει την ψηφιακη φωτογραφικη σου δεν θα στο προτεινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.