Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης με όριο τα 600€

Symbad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα δεδομένα είναι ότι προορίζεται για σαλόνι και η απόσταση θέασης είναι 6+ μέτρα.

Δύσκολα τα πράγματα το ξέρω :-(, γι' αυτό άλλωστε ζητάω και τη γνώμη σας. ;)

Για πείτε παίδες...

• Super Moderators
Δημοσ.

6+ μέτρα? με αυτά τα χρήματα δυστυχώς δεν παίρνεις tv με ίντσες που αντιστοιχούν σε τέτοια απόσταση :-(

Δημοσ.

σε αυτά τα λεφτά πάνω από 42" μονο "μεταχειρισμενη" θα βρείς.

την θες για ταινίες? όχι για games και PC?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:55 ----------

6+ μέτρα? με αυτά τα χρήματα δυστυχώς δεν παίρνεις tv με ίντσες που αντιστοιχούν σε τέτοια απόσταση :-(

η αλήθεια είναι ότι όσο πιο μεγάλη οθόνη τόσο το καλύτερο. η απόσταση συνηθίζεται πάντα. να φανταστείς έχω τον projector να προβάλει 100" από τα 2.5 μετρα :)

οι γονείς χωρίς απαιτήσεις, έχουν μια 42" στα 4+ μετρα. δεν τους χαλάει καθόλου :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

284992.gif

δεν λέω πως τον τηρώ αλλά τον βάζω πληροφοριακά για να ξέρουμε περίπου τι παίζει...

Δημοσ.

από ότι κατάλαβα αυτό είναι η ελαχιστη απόσταση για να μην βλέπεις τον "κόκκο" της TV. δεν έχει να κάνει δηλαδή με την απόλαυση ή κάτι τέτοιο, e? :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! :-)

Ξέρω ότι η απόσταση είναι μεγάλη και τα χρήματα λίγα, αλλά έχετε να προτείνετε κάτι σε 42''. Να πω επίσης ότι η τηλεόραση είναι για τη μάνα μου. Τώρα έχει μια παλιά crt 24'' και τη θέλει για να βλέπει τηλεοπτικό σήμα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες. Φυσικά ξέρω ότι και 42'' είναι λίγο, αλλά οι 46'' ξεφεύγουν σε τιμή να υποθέσω.

Επίσης μήπως θα ήταν καλή ιδέα να κοιτάξω και για plasma. Ξέρω βασικό τους μειωνέκτημα, αλλά μετά από 10 χρόνια που θα χρειαστεί αλλαγή το plasma... κλαιν

Πείτε μου καμιά ιδέα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...