nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Προσπαθώ να βάλω ένα σετ ψυκτρούλες στις ram της κάρτας γραφικών.Αλλά το αυτοκόλλητο που έχουν δεν πιάνει μία και πέφτουν όλες μέσα σε ένα λεπτό max.Πως τις κολλάω τώρα;
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ μπας και πάρεις καμιά ιδέα.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έβαλα την Arctic Silver 5. Κάτι μου λέει πως όταν ανοίξω το κουτί θα βρώ τα ψυχτράκια στον πάτο. Αλλά ναι είναι πρόβλημα ρε γαμώτη μου. Μπας και η πάστα που έδινε η Musashi έκανε και γα κόλα ?
esertas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Όντως αυτό το υλικό είναι ειδικό, αλλά εγώ έβαλα βενζινόκολλα και ακόμα δουλεύει τέλεια.
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Βρε ειδικό είναι αλλά 9,5€+7,5€ τα μεταφορικά 16€ πιο ακριβό και από τα ψυκτράκια,και σιγά πόσο αξίζει να κολλήσουν καλά..Τίποτα πιο φθηνό και όχι τελείως μόνιμο;
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες να τα κολλήσεις αφού ζεσταθούν πρώτα οι μνήμες;
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για την ακρίβεια τις έκαψα και με τον αναπτήρα(τις ψυκτρούλες) να ζεσταθεί η κόλλα που έχουν!.@@...
EliasKir Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Αν βαλεις παστα πανω απο την θερμοαγωγιμη ταινια κατα 90% θα πετυχεις μονωση και φυσικα μεγαλυτερες θερμοκρασιες απ'οτι αν τις ειχες χωρις ψυκτρες. Αυτο το ειδες? Α, και αν δεν ειναι λερωμενη η ταινια που ηδη ειχαν απο κατω, την ζεσταινεις με ενα πιστολακι για τα μαλλια...
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλό αυτό και προσιτό.Αλλά θα κολλάει ή θα είναι 4€ πεταμένα;Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας; Το λίνκ πρίν πήγαινε στις πάστες όμως.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δώσε 4 και γίνε πρωτοπόρος . Πες μας και τις εντυπώσεις σου
EliasKir Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Απλα καθαριζεις οτι εχει μεινει πανω στο ψυκτρακι απο την προηγουμενη παστα, κοβεις την Akasa στο μεγεθος του, την κολλας και μετα κολλας το ψυκτρακι στην μνημη. Σο σιμπλ. Πρωτοπορος δεν θα εισαι, τα ψυκτρακια για τις μνημες τετοιο υλικο εχουν επανω τους οταν τις αγοραζεις. ΛΟΛ, 20 δευτερολεπτα εμεινε το λαθος λινκ, ποτε προλαβες?
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ε άμα είναι ίδιο υλικό με αυτό που έχουν τα ψυκτράκια δεν μας κάνει.. Το θέμα είναι να είναι καλύτερο.
nikos21aek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Θα περιμένω λίγο μην βρεθεί κάποιος με σίγουρη φθηνή λύση και θα παραγγείλω το Akasa αν δεν βρω κάτι άλλο.Πάντως σοβαρά με σάλιο πιο πολύ θα έπιανε από αυτή την κόλλα που έχουν τα ψυκτράκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.