atvelos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 εχω εναν σκληρο usb 250GB τον ειχα φορμαρει ntfs και θελω να τον φορμαρω fat με ποιον τροπο μπορω το λειτουργικο που χρησιμοποιω ειναι xp και με το partition magig δεν μου δινει επιλογη fat???
@_zerocool Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δεν κατάλαβα τι ακριβός εννοείς...τι θέλεις να κάνεις; Έχει λειτουργικό αυτός ο δίσκος; ΥΓ: Υπάρχει δίσκος 250GB???
atvelos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Hellhound_LoveSick με το partition magig δεν μου δινει επιλογη fat??? @_zerocool υπαρχει οντως τετοιος δισκος θελω να φορμαρω το δισκο fat32 για να τον βλεπουν ολα τα λειτουργικα ο δισκος δεν εχει ουτε θα εχει λειτουργικο ειναι usb 2 και τον θελω για αποθηκη
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 isos apla to fat32 den ypostirizi toso megalous diskous gi auto sou menei mono to ntfs... dokimase na ton kaneis komatia mikra prota .. 50-80Gb kai meta des an sou exei epilogi fat just a thought
accipio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Το Partition Magic 8 υποστηρίζει μετατροπή από NTFS σε FAT32 (το έκανα προχτές σε δίσκο 80GB με WinXP). Κοίταξε όμως μήπως ισχύει και αυτό που λέει ο Hellhound.
atvelos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 στο πρωτο format μου ειχε επιλογη fat or ntfs απο λαθος το εκανα ntfs και τωρα μου δινει μονο επιλογη ntfs. αν ξερει και κανεις αλλος κατι ασ βοηθησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.