fcmykonos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το παρακάτω θέμα: Έχω ένα imac με software 10,6 και ένα macbook pro με software 10,5. Επίσης έχω 2 pc με windows 7 ultimate. Τέλος έχω και ένα router wifi crypto και ένα πολυμηχάνημα wifi HP. Όλα αυτά λειτουργούν τέλεια όσο αφορά το internet και τις εκτυπώσεις. Το πρόβλημα μου είναι στο θέμα των κοινόχρηστων αρχείων. Δηλαδή στο macbook και το imac δεν βλέπω τίποτα στο δίκτυο. Δεν φαίνεται στο shared ούτε τα pc αλλά ούτε και το κάθε mac στο άλλο. Ενώ από τα pc βλέπω μόνο τα pc. Τι μπορώ να κάνω για να φαίνονται όλα σε όλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δες εδώ: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=54704 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι με τα windows 7 και το osx υπάρχει πρόβλημα με τους κοινόχρηστους φακέλους. Εκτός αν κάνω εγώ κάτι λάθος. Το είχα ψάξει αλλά όχι πάρα πολύ. Με xp, vista και linuxοειδή η κοινή χρήση φακέλων γινόταν με την μία. To mac έβλεπε τα pc στον finder αριστερά και συνδεόταν. Τώρα, με το άλλο pc να έχει windows 7, δεν το δείχνει. Με "connect to server" και την ip του υπολογιστή (static όλες) συνδέεται μεν, αλλά μετά από κάποια ώρα χάνει την σύνδεση, κολλάει και δεν μπορώ να συνδεθώ ξανά, και τέλος δεν κάνει shutdown! Κολλάει κατά τον τερματισμό. Στο Macbook όλα αυτά. Ενώ τα windows 7 συνδέονται και βλέπουν κανονικά τους φακέλους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.