MiJ16 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/62432/Dell-S2409W-24%2527%2527.html?keyphrase=Dell+S2409W+24'' Έπεσε χθες πάλι η τιμή της από τα 280 στα 210 περιπου. Την παρηγγειλα και θα την πάρω αύριο. Έχει πολύ καλές κριτικές. Εσείς τί λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoumi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Σκεφτομαι και εγω την αγορα της παραπανω οθονης.Το μονο που με προβληματιζει ειναι το ΤΝ πανελ που εχει.Οταν την παραλαβεις, πες μας τις εντυπωσεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Τέτοιο μέγεθος και τέτοια τιμή δεν μπορεί να είναι άλλο πάνελ. περιμένω και εγώ εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Ελπίζω να επαληθευτούν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Την έχω. Σε ταινίες είναι άψογη σε παιχνίδια δεν έχω παίξει κάτι καινούγιο για να σας πώ. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι στη συσκευασία δεν περιεχόταν καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος!!!! (το παραδοσιακό από τα τροφοδοτικά των desktops) Δεν ξέρω αν το you είχε βάλει χέρι. Πείτε μου και εσείς. Για τα άλλα καλώδια(hdmi,dvi) δε θυμάμαι νομίζω μόνο dvi είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 καλά HDMI δεν έχει ούτε το ακριβό Dell U2410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Τι εγινε τελικα με την οθονη?πειτε λιγο εντυπωσεις.προτεινετε αυτη η την lg 2361? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πριν από λίγο την πήρα. Πρώτα απ όλα δεν είναι καθόλου μεγάλο το μέγεθος.Αν ήταν 16:10 ίσως να έμοιαζε πιο μεγάλη. Πάντως έχω μόνιμα 2 παράθυρα ανοιχτά. Δεν έχω προλάβει να ρυθμίσω ακόμα χρώματα κτλ οποτε δεν εκφέρω γνώμη. Περισσότερα ή το βράδυ ή αυριο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν ένα σύντομο review για την οθόνη. Πρώτα απ όλα όπως ανέφερα και παραπάνω το μέγεθος δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Η αναλογία 16:9 δεν την αφήνει να φαίνεται μεγάλη.ΑΠλά είναι αρκετά φαρδιά.Σε αυτό ίσως να ήταν προτιμότερη μία 16:10 αναλογία. Όσον αφορά την βάση της είναι άθλια. Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη για να στηρίζεται σε μία τοσο πρόχειρη βάση.Αυτό βέβαια λύνεται με ένα βραχίονα τοίχου το οποίο θα το έκανα έτσι κ αλλιώς. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις έχω την εντύπωση οτι δεν είναι κ πολλές. Εκτός από brightness contrast έχει: Στο Mode selection Graphics ή video.Εννοείται πως για καθημερινη χρηση εχεις το graphics γτ με το video χαλάει πολύ η εικόνα. Στο graphics εχεις καποια preset modes σχετικά με την θερμοκρασία (warm cool κτλ κτλ) αλλά αν θέλεις ρυθμίζεις κ μονος το RGB. Στο video έχεις επίσης κάποια preset modes και επιπλεον Hue και Saturation. Μετά έχουμε στο Display settings την ρύθμιση του Sharpness κ τπτ αλλο. Αν ξεχνάω κάτι ρωτήστε με. Τώρα σχετικά με το σετάρισμα δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποια ρύθμιση.Πάντως με contrast στο 96 και brightness στο 35 η οθόνη είναι πάααααρα πολυ ξεκούραστη για ώρες δουλειάς. Σε ταινίες έχει πολύ ωραία εικόνα (σε 720p αναφέρομαι) απλά με το video αυτό http://rapidshare.com/files/319346824/MVI_4742.AVI.html παρατηρήστε οτι σε κοντινές κ πολύ γρήγορες σκηνές κυρίως κάνει κάποια κοψίματα στο μέσο της οθόνης. Το παρατηρησα και σε άλλα αρχεία .mkv όπως και σε .avi απλής ανάλυσης σε διάφορες φάσεις. Ωστώσο πρέπει να είναι θέμα του αρχείου και όχι κάποιο θέμα της οθόνης γτ αν θυμάμαι καλά το έκανε κ η παλιά οθόνη.Πείτε μου κ εσείς την γνώμη σας. Κάτι άλλο δεν έχω να αναφέρω τώρα αλλά αν έχετε τπτ απορίες ρωτήστε ελεύθερα. Πάντως για 220 ευρω είναι πολύ καλή οθόνη και αξίζει κ το τελευταίο ευρω.Αν μιλάγαμε για τα 280 που είχε πριν θα πήγαινα μάλλον για κάτι άλλο όπως την 2209wa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Την έχω. Σε ταινίες είναι άψογη Αμα κατεβεις λιγο επιπεδο δεν αλλαζουν τα χρωματα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 thnx for the info MiJ16 Αμα κατεβεις λιγο επιπεδο δεν αλλαζουν τα χρωματα;;; λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 για τις γραμμές που σου κάνω στο κέντρο της οθόνης φταίει ο media player και οι ρυθμίσεις του , δεν είναι πρόβλημα της οθόνης. αν χρησιμοποιείς mpc άλλαξε video renderer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 για τις γραμμές που σου κάνω στο κέντρο της οθόνης φταίει ο media player και οι ρυθμίσεις του , δεν είναι πρόβλημα της οθόνης. αν χρησιμοποιείς mpc άλλαξε video renderer.. Ναι το διαπιστωσα κ εγω όταν μπήκα από windows. Εκεί δεν μου έκανε τπτ. Κανονικά είμαι σε linux (arch) κ το κάνει κ ο smplayer κ ο vlc.Θα το μονταρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.