Προς το περιεχόμενο

usb hub

nikolaos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια και καλες γιορτες!!λοιπον πετυχα αυτη την τιμη για χαμπ 4 θεσεων!αρκετα καλη μου φανηκε!πηρα 3 να υπαρχουν!

επιπλεον σας ευχαριστω για την πληροφορηση που μου παρεχεται τοσο καιρο που παρακολουθω το θρεντ!!!

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000308

Δημοσ.

Πρόσεχε τη χρήση τους,γιατί αν βάλεις σ' αυτά εξωτερικούς σκληρούς που ρουφάνε ρεύμα (χωρίς τροφοδοτικό δηλαδή) ή άλλη ενεργοβόρα συσκευή,θα κλαις τις αντίστοιχες θύρες.Ιδίως αν είναι πλάϊ-πλάϊ.Και τώρα τελευταία όλα Κινέζικα είναι,άντε να πέσεις σε ψυχρές κολήσεις...

Καλύτερα σε ανάλογες συνδεσμολογίες (clopies κλπ) να προτιμώνται οι πισιμισιάϊ ή οι εξπρές τρυπούλες,διαμοιράζεται η διαμεταγωγή.

my2€cents.

Δημοσ.

για κανενα στικακι τις πηρα...εχω 5-6 στα 4 gb και λεω να τα λιωνω για συνεχομενο upload για να μην ταλαιπωρω τον εξωτερικο μου. σκληροι δισκοι και εκτυπωτες κατευθειαν στον υπολογιστη και με δικο τους τροφοδοτικο.λες να τα ακυρωσω?

Δημοσ.

Εντάξει,λίγα mA διαρρέουν τη διαμεταγωγή των data σε usb-stick και σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα,τελειώνει η διαδικασία.Δεν έχει και κινούμενα μέρη για να απαιτήσει πολλά mW,συνεπώς δεν χρειάζεται λοιπόν τόόόση προσοχή.

Εγώ έλεγα (μιας και τόπαθα...) για laptop,εκεί είναι το πρόβλημα,όλα στριμωγμένα,ελάχιστος χώρος να ανασάνουν τα εξαρτηματάκια,βάλε και τη σκόνη (ποιός από μας κάθε χρόνο ανοίγει το laptop του για καθαρισμό; ) που μαζεύεται,έδεσε η μαγιονέζα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...