Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση... εγώ πχ διαφωνώ ότι τα Vista ήταν το πιο buggαρισμένο λειτουργικό της MS, τα Millennium ήταν χειρότερα, αλλά από το πολύ κράξιμο που έχει πέσει στα Vista η πλύση εγκεφάλου έχει πετύχει... τα XP πχ δεν είναι από τα καλύτερα λειτουργικά της MS, από τα πιο επιτυχημένα σίγουρα αλλά όχι από τα καλύτερα...
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Κλασσικά ο καθένας με τον καημό του είμαστε. Linux rules/suckzzz, vista uber alles/die vista, win7 ftw/ftp. +1 για OS/2 από μένα. Όσο για την είδηση, λογικό είναι μετά από ~8 χρόνια να σταματήσει η υποστήριξη για ένα OS, ειδικά τη στιγμή που κυκλοφορούν (με επιτυχία/αποδοχή) τα εγγόνια του.
doutsos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ενοείται πως όχι απο τα καλύτερα.. αλλα άμα συγκρίναμε Windows xp V.S Vista εμπειρικά και μόνο πγνες σε XP γιατί παρόλο που τα vista ήταν και καλά εξέλιξη πολλά πράγματα δεν είχαν τελειωπθεί στον κώδικά τους... εγώ πιστεύω απο ότι έχω διαβάσει έχω βγάλει το συμπέρασμα.. και δν μ αλλάζει κανείς την γνώμη οτι τα Windows 7 είναι ένα λειτουργικό " Τελειωποίηση σε "" των Vista με προσεγμένες λειτουργίες και δυνατότητες... και κλεμένο design όπως και δηλώθηκε απο τα Mac OS X EDIT: Y.Γ Εξάλου όλα αυτά τα πραγματάκια είναι που το κάνουν να ξεχωρίζει.. ANYWAY είμαι ανέκαθεν φίλος και supporter των WinXP και θα τα βγάλω μόνο όταν σταματήσει η τεχνική τους υποστήριξη ή με αναγκάσουν
disqualified Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) καλά επειδή βλέπω οτι δεν ξέρετε την τύφλα σας απο λειτουργικά... -.- ρωτήστε κανέναν τεχνικό να σας πεί αν τα βίστα είναι καλά το πιο bugarismeno λειτουργκ. μέχρι πρότεινος είταν τα xp...(καλό λειτουργικό) αλλά τώρα με το που βλέπουμε να μπαίνει το dx 11 που ακόμα δεν κάνει και τίποτα... πρέπει να περάσει λίγο καιρός ακόμα... οπότε τώρα μιλάμε για windows 7... και αυτά πρέπει να έχουμε όλοι πλέον και γενικότερα όσοι έχουν pc τούμπανα... γιατί με τα xp δεν μπορούν τα χαρούν απο άποψη σχεδιασμού και design ... τεχνικο θα ρωτησεις για θεματα λειτυοργικου; Δε χρειαζεται να ρωτησουμε φυσικα κανενα, γιατι εμεις τα χρησιμοποιουμε και ξερουμε καλυτερα. Οσοι δεν τα χρησιμοποιουν ας ρωτησουν οποιον θελουν να του πουν αυτα που εχουν ακουσει απο καποιον αλλο που δεν τα εχει χρησιμοποιησει. Οπως ειπες μονος σου απο οτι εχεις διαβασει, τα εχεις χρησιμοποιησει για καποιο μεγαλο διαστημα Εγω δεν ξερω απο λειτουργικα, δεν εχω κανει development σε καποιο. Εσυ εχεις κανει; Στο θεμα μας τωρα, καιρος ηταν να σταματησει καποια στιγμη η υποστηριξη. Θα ερχοταν και αυτη η στιγμη Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2009 από disqualified
doutsos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ναι χρησμποειώ ubuntu,debian και μετά πολύ καιρό και μπορώ να σου πώ οτι με βοηθάνε μόνο στο να προγραμματίζεις... και σε μερικά προγράμματα... που είναι με κυκλώματα.. κλπα... τα linux είναι καλά μην κρυβόμαστε... πίσω απο το δάχτυλό μας.. αλλά άλλα πράγματα κάνεις με τα windows και άλλα με τα linux
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το linux. ΤΟ. ΤΟ. Ένα είναι το λειτουργικό, πολλές οι διανομές. ΤΟ. Επίσης το μόνο λειτουργικό που είναι πιθανόν να «φτιάξεις» είναι κάνα minix αν πας πληροφορική. ubuntus is the plural for ubuntu?
doutsos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 εντάξει το κατάλαβα απλός έγραφα γρήγορα ρε φίλε antoniI δεν έχω καθυστέρηση! -.- EDIT: δεν είπα οτι φτιάχνω λειτουργικά είπα προγραμμάτα ! έλεος δηλαδή!
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ΟΚ, sorry για το έντονο ύφος. Απλά αυτό το "ΤΑ linux" τ ακούω εδώ και 10 χρόνια και κάθε φορά μου τρυπάει τ αυτιά. Και δεν είμαι καν χρήστης linux.
zanzavar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πως είναι δυνατόν μία είδηση για την παροχή υποστήριξης του XP SP2 να γίνεται μία χαζή (τουλάχιστον) αντιπαράθεση XP vs Vista vs 7 / Windows vs Linux vs OS / τεχνικών vs προγραματιστών..???? On topic τώρα: Ο μόνος λόγος που σταματάει η υποστήριξη κάθε προγράμματος και συσκευής δεν είναι η λεγόμενη εξέλιξη αλλά η προώθηση των νέων εμπορευμάτων του κάθε κατασκευαστή. Αν η MS ήξερε ότι με την διακοπή υποστήριξης του XP θα είχε κέρδος θα το έκανε σύντομα. Και όχι μετά την έλευση 2 λειτουργικών θεωρητικά ανώτερων από αυτό (σσ. XP). Ταυτόχρονα ο μόνος κριτής της επιτυχίας ή όχι κάποιου προγράμματος είναι η αγορά. Και μάλιστα όχι οι home users, αφού και εκεί η MS ξέρει ότι σχεδόν όλοι τα έχουν σπασμένα, χωρίς αυτό να της προκαλεί μείωση κερδών (το αντίθετο μάλιστα). Και η αγορά μέχρι τώρα (σε παγκόσμιο επίπεδο) εμπιστεύεται ακόμα το XP, το γνωρίζει και δε μπορεί να κάνει τίποτα, όσο, και άν, την ενοχλεί. Γι΄αυτό θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη σε SP3, κοινώς θα συνεχίσει να υποστηρίζει το συγκεκριμένο λειτουργικό.
tolis_01 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 καλά επειδή βλέπω οτι δεν ξέρετε την τύφλα σας απο λειτουργικά... -.- ρωτήστε κανέναν τεχνικό να σας πεί αν τα βίστα είναι καλά το πιο bugarismeno λειτουργκ. μέχρι πρότεινος είταν τα xp...(καλό λειτουργικό) αλλά τώρα με το που βλέπουμε να μπαίνει το dx 11 που ακόμα δεν κάνει και τίποτα... πρέπει να περάσει λίγο καιρός ακόμα... οπότε τώρα μιλάμε για windows 7... και αυτά πρέπει να έχουμε όλοι πλέον και γενικότερα όσοι έχουν pc τούμπανα... γιατί με τα xp δεν μπορούν τα χαρούν απο άποψη σχεδιασμού και design ... Έτσι εξηγείται
doutsos13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 αυτό έλειπε άμα σταμάταγε την υποστήριξη στο sp3 θα έβγαινε όχλος στους δρόμους και θα τους έπερνε με τις πέτρες..
zanzavar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Και κάτι ακόμα για την τεχνική υποστήριξη: Αυτό που ονομάζει θποστήριξη η MS και η κάθε MS, είτε είναι software είτε είναι hardware,δεν είναι ούτε οι drivers ούτε τα update μόνο. Αυτό μας ενδιαφέρει εμάς όχι τους πελάτες της. Ο πελάτης, είτε είναι οργανισμός (δημόσιος ή μη), είτε είναι ερευνητικό κέντρο, είτε είναι ότι να' ναι, δεν αγοράζει μόνο το λειτουργικό για τον απλό λόγο του ότι δεν πάει στο τάδε κατάστημα να αγοράσει το CDάκι. Αγοράζει μέσω κάποιου άλλου, μαζί με το CDάκι, και άλλα, όπως συγκεκριμένα προγράμματα που λειτουργούν μόνο σε συγκεκριμένα λειτουργικά, συγκεκριμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για κάποιο πακέτο προγραμμάτων και πάει λέγοντας. Αν η mother κάθε λειτουργικού σταματούσε την υποστήριξη αυτή, τότε θα έχανε πραγματικά λεφτά.
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Οι επειχηρήσεις θα συνεχίσουνε με xp φυσικα!Αυτο που εχει τα καλυτερα updates και λιγοτερα bugs (και καλα) [ακομα μου κολάνε στις θεσεις δικτυου αμα πατισω 2 φορες κλικ ] Αλλα τι SP2?Δεν κανουν updates!?Εχει βγει και sp3 εδώ και πολυ καιρό!!!
BEDROCK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Κατεμέ Linux = Specific πράγματα, Running services - Developing + Deploying σε μηχανήματα με χαμηλή υπολογιστική ισχύ με απότερο σκοπό να γίνουν λειτουργικά. Επίσης για χρήστες που θέλουν κάτι non - lincensed με σκοπό να σερφάρουν, να συντάσσουν έγγραφα κτλπ.... Windows = Commercial stuff, αυτό μάθαμε όλοι μας στα πρώτα βηματά μας στον κόσμο της πληροφορικής. Κάτι που βρίσκεις support & hints &tips ακόμα και στον δρόμο. We just love παράθυρα! Mac Os X = Αλλού! Κατί που δουλεύει, κάτι που δεν θα σε κρεμάσει ποτέ και θα δουλεύει με ότι και αν πάθει. Visual futuristiko και easy to use interface. Το μόνο μείον ότι όλη αυτή την ομορφιά μπορείς να την γευτείς σε mac μηχανάκια. Εγώ προσωπικά Χρησιμοποιώ linux για testing και για να τρέχω services εις την οικία μου. Το μηχάνημα είναι 24/7 με ένα κάρο virtual και Low on resources όσον αφορά utilization cpu & μνήμης. Επίσης φοράει ένα κάρο δισκάκια για file server σκοπούς. Στο desktop Μου έχω windows 7. Στην δουλειά μου windows xp και το Laptop μου είναι Mac γιατί το θέλω πάντα fully operational.
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ προσωπικά Χρησιμοποιώ linux για testing και για να τρέχω services εις την οικία μου. Το μηχάνημα είναι 24/7 με ένα κάρο virtual και Low on resources όσον αφορά utilization cpu & μνήμης. Επίσης φοράει ένα κάρο δισκάκια για file server σκοπούς. Στο desktop Μου έχω windows 7. Στην δουλειά μου windows xp και το Laptop μου είναι Mac γιατί το θέλω πάντα fully operational. Eσυ φιλε μου καλα κανεις γιατι εχεις λεφτα!(και δεν στο λεω ειρωνικα) Αμα ειχα και γω θα ''παιζα'' με ολα τα λειτουργικα γιατι δεν χορταινω την διψα για γνωση... Αλλα κανα win και λατρεια με linux εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα