firejim82 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δεν πάνε να τα κλείσουνε και όλα linux θα βάλουμε! (όχι ότι δεν έχουμε και από τώρα )
necromancer_t Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εγω παντος τα δοκιμασα τα 7 για λιγο και προσ εκληξη μου ετρεξαν αψογα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ στο netbook (aspire one 150L).Πολλά όμως πράγματα δεν δούλευαν εκεί hardware/ software. Εν τω μεταξύ τι κακό είναι αυτό! Σε επιμέρους κομμάτια και περιφερειακά δυσκολεύεσαι να βρεις drivers. π.χ. για κάποια πολυμηχανήματα της hp που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, δεν υπήρχαν ούτε στο net οι drivers για win7, μέχρι πριν από μερικές μέρες! Άντε να το χρειάζεσαι για δουλειά και να τρέχεις μετά... Ένα καλό λειτουργικό μας αποχαιρετάει σιγά σιγά ... Εντάξει, κάνανε τον κύκλο τους κι αυτά. Ας ελπίσουμε ότι τα 7 θα αποδειχθούν άξιοι συνεχιστές των xp (και δεν το λέω ειρωνικά)!
Dwro8ea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 -.- ακριβώς τα Vista είναι το πιο F-A-I-L Λειτουργικό που υπάρχει έχει βγεί ποτέ... τα windows xp Ειναι τοπ.. Συμφωνώ απολύτως! Αγόρασα το laptop μου πριν 4 χρόνια περίπου, ακριβώς πριν βγουν τα Vista! Τυχερή ήμουν! 4 χρόνια ούτε 1 πρόβλημα. Και δεν ήταν καν τα professional. Πήρα να βάλω Windows 7 αλλά δυστυχώς η sony δεν υποστηρίζει ανανέωση των drivers σε laptop με Windows XP δυστυχώς. Και τώρα ψάχνω να βρω μήπως έχει κανείς Windows XP Media Center στα ελληνικά για να τα ξαναφορτώσω για τον πατέρα μου. Δοκίμασα μερικά αρχεία απο το δίκτυο αλλα δεν δουλεύουν και δυστυχώς όταν το αγόρασα δεν είχε cd μαζί.
georginiogr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Συγκινήθηκα και απογοητεύθηκα τόσο πολύ..... μεγάλο κακό μας βρήκε βρε micro. Εγώ πάντως μετά απο 8 περίπου χρόνια συμβίωσης με παραθύρια, άπειρα format, κολλήματα, κρασαρίσματα, ιούς, trojan, adware,spyware,rotkit, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ και βρήκα ΛΥΤΡΩΣΗ στο LINUX και συγκεκριμένα στη νέα διανομή UBUNTU 9.10. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα εαν βαρεθήκατε όλα τα παραπάνω δεινά που πιστεύω πως πέρασαν και περνάν πολλοί απο εσάς. Το χρησιμοποιώ εδώ και δυο περίπου μήνες, παέι ΣΦΑΊΡΑ και κάθε μέρα που περνά μου μοιάζει και ποιό τέλειο. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ χωρίς να ψάχνεις να βρείς crack, serials και τρόπους να αποκτήσεις κάτι για το οποίο δεν αξίζει να ξοδέψεις ένα κάρο λεφτά. Ειδικά τα σΒΙΣΤΑ με έκαναν να θέλω να σπάσω το λαπ-τοπ. Κακές αναμνήσεις πλέον.
ohristou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εχω και εγω XP ακομα (SP3 τωρα αλλα ξεκινησα με τα ΧΡ σκετα). Να πω και εγω πως ηταν το καλυτερο λειτουργικο της MS αν και με το SP1 ειχα καποιοα προβληματακια. Ξεκινησα με win 95 >98> Μe >2000(για λιγο) ΚΑΙ ΧP για 8 χρονια τωρα. Tα Vista ουτε καν τα τολμησα για τους ευνοητους λογους. Τωρα με τα 7 πιστευω οτι η MS εστρωσε τον κ@λ@ της και εβγαλε ενα καλο λειτουργικο το οποιο πιστευω θα ειναι αξιος συνεχιστης των XP. Λυπαμαι και εγω για τα ΧΡ αν και σε λιγο θα βαλω τα 7. Αργα η γρηγορα ομως δεν θα υπαρχουν οδηγοι κλπ κλπ και πολυ τα κρατησαν. Οσο για linux εγω προσωπικα απογοητευτητα οσες φορες και να δοκιμασα. Οταν κατι σου προσφερει ενα πραγμα με 2 βηματα και ενα αλλο με 10 δεν καταλαβαινω γιατι να χρησιμοποιησεις το 2ο. Και μην ακουσω για σταθεροτητα, γιατι εμενα δεν ηταν λιγες οι φορες που μου κρασαραν και μονο reboot με διακοπτη με εσωζε. Οσο για ποικιλια προγραμματων, οδηγων και λοιπα μην το συζητησουμε καλυτερα.
BadBoy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αφού δεν τα τόλμησες, δεν γνωρίζεις τους «ευνόητους» λόγους. Απλά και ξεκάθαρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ απολύτως! Αγόρασα το laptop μου πριν 4 χρόνια περίπου, ακριβώς πριν βγουν τα Vista! Τυχερή ήμουν! 4 χρόνια ούτε 1 πρόβλημα. Και δεν ήταν καν τα professional. Πήρα να βάλω Windows 7 αλλά δυστυχώς η sony δεν υποστηρίζει ανανέωση των drivers σε laptop με Windows XP δυστυχώς. Και τώρα ψάχνω να βρω μήπως έχει κανείς Windows XP Media Center στα ελληνικά για να τα ξαναφορτώσω για τον πατέρα μου. Δοκίμασα μερικά αρχεία απο το δίκτυο αλλα δεν δουλεύουν και δυστυχώς όταν το αγόρασα δεν είχε cd μαζί. Το φορητό σου έχει κατά πάσα πιθανότητα κρυφό διαμέρισμα με το πακέτο εγκατάστασης... τηλεφώνησε στην εξυπηρέτηση πελατών (Sony) να σου πούν τον συνδυασμό πλήκτρων κατά την εκκίνηση για να κάνεις καθαρή εγκατάσταση... Όσοι φορητοί δεν συνοδεύονται από CD ή DVD εγκατάστασης του λειτουργικού, το έχουν σε κρυφό partition...
minoras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 οσοι εχουμε xp sp3 θα αντιμετωπισουμε προβληματα??
SteveAngello Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Γενικα αυτο που ειπε καποιος για πλυση εγκεφαλου ισχυει σε μεγιστο βαθμο.Δηλαδη προς τι αυτος ο ενθουσιασμος για τα win 7?Ποια η διαφορα απο τα vista?Δεν ειναι μια βελτιωμενη εκδοση των vista?(τα windows aero τα προτοειδαμε στα vista).Αρα πως γινετε τα vista να ειναι τοσο χαλια και απο την αλλη τα απολυτως "λειτουργικα" win 7να πετανε...Πως κατι θεωρειται λειτουργικο οταν δεν σου δινετε η δυνατοτητα πχ να αλλαξεις την σειρα των αρχειων σου οπως εσυ θελεις!?!Αρα καταληγουμε στο οτι εχεις καποιες επιλογες και απο κει και περα οτι βολευει τον καθενα.Μην τρελαινεστε ρε παιδια.Καποιος μπορει να γουσταρει και να παει να δωσει 100Ε, αλλος να πιστευει πως δεν αξιζουν και να τα παρει πειρατικα(εφοσον του δινεται αυτη η δυνατοτητα και μην αρχισουμε τα περι κλοπης γιατι ειναι μεγαλο παραμυθι), αλλος να ειναι "linux rulezzz".Μην ειστε απολυτοι στη ζωη σας για κανενα πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα