Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σ' ευχαριστώ πολύ...όλα έγιναν κανονικά εκτός ένα...

δεν μπορώ να στείλω mail από το yahoo.gr

αλλά μπορώ να λάβω...

βγάζει αυτό.

errorpzc.png

Καλησπέρα. Έχω κάνει ρυθμίσεις για Hotmail, gmail, webmail για τη σχολή και yahoo.gr.

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να λάβω μεηλ στο Yahoo.. Βγάζει το παρακάτω μήνυμα :

fgdbsft48w4.png

Οι ρυθμίσεις μου είναι όπως του parsifal . Στην εκδοση 2 του Thunderbird δούλευαν όλα άψογα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, να παραθέσει κι αυτός τις δικές του ρυθμίσεις.. στο google βρήκα μόνο μια λύση που λέει να κατεβάσεις ενα προγραμματάκι για τα POP email.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από το μήνυμα δεν προκύπτει ότι έχεις θέμα ρυθμίσεων. Ο Thunderbird βρίσκει τον mail server του Yahoo και επικοινωνεί κανονικά μαζί του, αλλά ο server απαντά με το μήνυμα : "Problem retrieving message".

Μου έχει συμβεί στο παρελθόν 1 ή 2 φορές. Ήταν συγκεκριμένο e-mail που προκαλούσε το πρόβλημα. Μόλις το έσβησα από το web interface του Yahoo, τα υπόλοιπα άρχισαν να κατεβαίνουν κανονικά. Δεν ξέρω αν είναι ίδια η περίπτωσή σου, αλλά μου θυμίζει υπερβολικά το παραπάνω περιστατικό...

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο parsifal. Στο netbook είχε φάει τρελό σκάλωμα το thunderbird, με τίποτα δεν κατέβαζε τα mail.

Πέρασαν κάποιοι μήνες (!) και ξαφνικά, του πατάω κατά λάθος receive και άρχισε να κατεβάζει τα απίστευτα... To μόνο που άλλαξε ήταν ότι άδειασα το junk folder από το web UI.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση παιδιά!! Απότι είδα και στο web-interface της yahoo κάνουν κάποιες ρυθμίσεις και ίσως να φταίει αυτό. Θα ποστάρω αργότερα για κάποιο νεότερο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σχετικά μεγάλο update στη σειρά 3.x εχθές. Από Thunderbird 3.1. Release Notes:

Thunderbird 3.1 is based on the Gecko 1.9.2 platform to provide improved performance, stability, web compatibility, and code simplification and sustainability.

New features include:

Faster Search Results and Quick Filter Toolbar

* Faster Search Results

Message indexing is faster and provides users with faster search results.

* Quick Filter Toolbar

New Quick Filter Toolbar lets you filter against search terms, tags, starred messages, address book contacts, new emails, and attachments.

User Experience Improvements

* New Migration Assistant

The new Migration Assistant gives Thunderbird 2 users a way to choose the new features in Thunderbird 3.1 or to keep their current features and settings.

* Saved Files Manager

New Saved Files Manager displays all the files you downloaded from your email to your computer.

* Mail Account Setup Wizard

Hundreds of ISP settings have been added to make setting up Thunderbird easier. The Mail Account Setup Wizard matches against a database of email settings from popular mail providers so that you will only need to provide your name, email, and password to set up new mail accounts.

Performance Improvements

* Improvements to Stability, Memory, and Password Handling

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...