Προς το περιεχόμενο

clubbing

iLiaC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δεν βλέπεις τα άτιμα, άδεια είναι :-( Αυτός ο μαζοχισμός και σου πιάνω το γκώλο, και σου παίρνω 20 ευρώ και σε έχω στο ψ...κρυο όσο γουστάρω και σε σταμπάρω λες και σε προορίζω για γαμπρό μου αλλά παρόλα αυτά σ' αρέσει αδυνατώ να τον αντιληφθώ ακόμα.

Ούτε εγώ. Αλλά μάλλον αρέσει σε πολλούς. :rolleyes:

Εδώ πάτρα είναι ( ακόμα ) πιο ήρεμα τα πράγματα στον τομέα πόρτα.

Προσωπικά αποφεύγω τα μαγαζιά με είσοδο, αν και πάντα ξοδεύω πολλά περισσότερα από την τιμή της εισόδου.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το θεμα ειναι να υπαρξει λιγο ταξη στα μαγαζια της νυχτας. τα ανηλικα να μπαινουν οπως θελουν? μπανανια...

Δημοσ.

Ο πορτιέρης αρνήθηκε είσοδο σε 3 άτομα, που, όπως τους έβλεπα, δεν είχαν κάτι μεμπτό.

Τελικά ήρθε αστυνομία, και νομίζω ότι ο μαγαζάτορας πλήρωσε ένα χιλιάρικο για κάθε κεφάλι. (ή θα πλήρωνε, αλλά τελικά τα βρήκαν, δε θυμάμαι ακριβώς, γιατί δεν έκατσα μέχρι τέλους.)

Νταξ, δεν είναι και ότι πιο ωραίο να φέρνεις την αστυνομία για να μπεις κάπου που είσαι ανεπιθύμητος. Ή τουλάχιστον δεν λέγεται διασκέδαση αυτό.

Δημοσ.

οπως μου ειχε πει αυτολεξει βλακοπορτιερης στο ακρωτηρι "Ρε φιλε ο τυπος εχει την μιση γλυφαδα λες να μην ελεγχει και την αστυνομια;;"

δεν τον χαλασε που μπηκαμε απο την κουζινα

Δημοσ.

Δεν εχω φαει ποτε πορτα αφενος γιατι εχω παει το πολυ 10φορες σε μαγαζι με εισοδο.ΑΛΛΑ ειναι οντως σπαστικο να πας σε κλαμπ και τι 80% να ειναι αντρες....Καλυτερα κοπελες παραπανω παρα αντρες.

Τα παιδια που μενουν Πατρα τι προτεινουν?

Γκιουζελ που πηγα προσφατα μου αρεσε.Αφενος ειχε καλο κοσμο κ επιπλεον ηταν μεγαλο και δεν ησουν σαν σαρδελα,μπορουσες να χορεψεις ανετα αν και ηταν πολυ γεματο το μαγαζι.

Δημοσ.
Δεν εχω φαει ποτε πορτα αφενος γιατι εχω παει το πολυ 10φορες σε μαγαζι με εισοδο.ΑΛΛΑ ειναι οντως σπαστικο να πας σε κλαμπ και τι 80% να ειναι αντρες....Καλυτερα κοπελες παραπανω παρα αντρες.

Γκιουζελ που πηγα προσφατα μου αρεσε.Αφενος ειχε καλο κοσμο κ επιπλεον ηταν μεγαλο και δεν ησουν σαν σαρδελα,μπορουσες να χορεψεις ανετα αν και ηταν πολυ γεματο το μαγαζι.

πλέον τα 3 μεγάλα που ανοίξανε τον τελευταίο μήνα (guzel, villa, fabric) σύμφωνα με φίλους μετράνε πολύ (μόνο guzel έχω καταφέρει να πάω εγώ)

υπάρχουν και τα 2 κλασικά που τα Σάββατα είναι στανταρ γεμάτα όχι πίτα- disco room (για disco music) και cocos. Είναι ωραία ζεστά μαγαζιά με καλό κόσμο...

αυτά για club μιας και τα άλλα λίγο πολύ έχουν ψοφήσει από όταν άνοιξαν τα μεγάλα..

Δημοσ.

oggi σταθερή αξία( στέκι δαπιτών ), cocos για πιό ψαγμένες τρεντοπατρινές καταστάσεις ( στέκι πασπιτών ), το fabric άνοιξε φέτος, καλό ακούγεται ότι είναι, bijoux ψιλοκαγκουράδικο, decor συμπαθητικό κάποιες μέρες, villa mercedes δεν έχω ακούσει καλά λόγια, πήγαινε να μας πείς :-).

Για περισσότερο δείξιμο, έχουμε τις καφετέριες στην αγ. νικολάου όπου το βράδυ γίνονται ''clubs''. B)

Αν είσαι πιό underground, steps και mods στην γεροκωστοπούλου θα σε καλύψουν καλύτερα. :-)

Δημοσ.
τι μουσικη παιζει το fabric να γελασω λιγο

ότι και τα υπόλοιπα... τι περιμένεις δηλαδή? να είναι το παράρτημα του Λονδρέζικου?

oggi σταθερή αξία( στέκι δαπιτών ), cocos για πιό ψαγμένες τρεντοπατρινές καταστάσεις ( στέκι πασπιτών ), το fabric άνοιξε φέτος, καλό ακούγεται ότι είναι, bijoux ψιλοκαγκουράδικο, decor συμπαθητικό κάποιες μέρες, villa mercedes δεν έχω ακούσει καλά λόγια, πήγαινε να μας πείς :-).

Για περισσότερο δείξιμο, έχουμε τις καφετέριες στην αγ. νικολάου όπου το βράδυ γίνονται ''clubs''. B)

Αν είσαι πιό underground, steps και mods στην γεροκωστοπούλου θα σε καλύψουν καλύτερα. :-)

καλά πόσο καιρό έχεις να πας Πάτρα?

καλά ζει ακόμα το oggi? σταθερή αξία? χμμ... άσχημη ακουστική άσχημο μαγαζί, σε άκυρο σημείο της πόλης.

bizoux χάλασε όταν άνοιξαν τα μεγάλα όπως και αυτό που είναι δίπλα ακριβως

Decco ? (και όχι Decor) έχει κλείσει...

για villa από άποψη χώρου έχω ακούσει τα καλύτερα... για μουσική είναι ότι ήταν και το decco τα προηγούμενα χρόνια (ίδιος Dj)

πάντως για τον φίλο που ρώτησε ποιο πάνω αν σε ενδιαφέρουν και άλλα μαγαζιά (π.χ ρεμπετάδικα μπουζούκια κτλ πες να σου γράψω ότι θες για νυχτερινή ζωή και για καφέ σημεία με καλά στέκια-καφετέριες..

Δημοσ.

ε ναι ας κανουμε και ενα μαγαζι με ονομα απο το ξενο για να παιζουμε τις μαλακιες μας...

---------- Post added at 10:53 ----------

παντως τα υπολοιπα βαλκανια δεν ειναι σαν και εμας

[ame]

[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...