gang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή που ξεχωρίζει τον γκοθά από τον gay. come again... πάω λοιπόν βλέπω απέξω κάτι αγόρια περίεργα βαμμένα με μαύρα χείλια και διχτυωτές φανέλες λέω έχεις δει πολλούς γκοθάδες με δικτυοτές μπλούζες? +ότι το γκάζι ήταν παλιά στέκι των γκει (πριν γίνει το μετρό και γίνει ποιο εμπορικό-χαρακτηρίζεται ως το νεο ψυρή-)
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ε ναι το συνδρομο του μποζουκοβιου αυτο λεει, αν παει ο αλλος μονο με αντρες θα πιει και θα κανει καβγα... το μαγαζι δεν φτουραει αν ειναι για την πετσα, οχι αν δεν εχει γκομενες. αλλα νταξ ο αλλος κλινει το μπακαλικο και κανει καφετερια και νομιζει οτι ξερει τι κανει και ξερει καλυτερα.
antonisid Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 οχι δεν ειπα αυτο αλλα υπαρχουν ατομα που πανε στα μαγαζια σαν λετσοι πρωτον και δευτερον παρνεις 2 φιλους εσυ παιρνω 2 εγω 2 ο ενας 2 ο αλλος στο τελος γεμιζει ενα μαγαζι με ψω....ες και που να πατησει γυναικα μετα θα τρομαξει και κακα τα ψεματα μαγαζι χωρις γυναικα δεν φτουραει ειναι θεμα χρονου να κλεισει το αναποδο παλι ειναι ενα μαγαζι που παει με τα μπούνια. ναι οκ δικιο εχεις σ αυτο.Αλλα το χουν παραξυλωσει το θεμα πορτας ομως...ξερω κλαμπ που για να μπεις πρεπει να υπαρχει καλη αναλογια αντρε-γυναικες πχ 3-5 . ελεος δηλαδη.
djskoufos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 +ότι το γκάζι ήταν παλιά στέκι των γκει και τώρα είναι
tasoskont Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ναι οκ δικιο εχεις σ αυτο.Αλλα το χουν παραξυλωσει το θεμα πορτας ομως...ξερω κλαμπ που για να μπεις πρεπει να υπαρχει καλη αναλογια αντρε-γυναικες πχ 3-5 . ελεος δηλαδη. το εχουν παραξυλωσει ναι αλλα ειναι θεμα εικονας ο αλλος γουσταρει το μαγαζι του να ειναι τιγκα στο μ...νι για να ερχονται οι αντρες και να τα ακουμπανε και κακα τα ψεματα αν θες ενα βραδι να βρεις γκομενα εκει θα πας γιατι εκει ξερεις οτι παιζει μ...νι ειτε μας αρεσει ειτε οχι ετσι ειναι δυστυχως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:47 ---------- ε ναι το συνδρομο του μποζουκοβιου αυτο λεει, αν παει ο αλλος μονο με αντρες θα πιει και θα κανει καβγα...το μαγαζι δεν φτουραει αν ειναι για την πετσα, οχι αν δεν εχει γκομενες. αλλα νταξ ο αλλος κλινει το μπακαλικο και κανει καφετερια και νομιζει οτι ξερει τι κανει και ξερει καλυτερα. ποιος μιλησε για καβγα??????? και οχι ο αλλος παει μονο αντρες μπει στο μαγαζι και δει μονο αντρες δεν θα κατσει να πιει και να καυγαδησει(δεν υπαρχουν saloon πια :lol: ) θα την κανει με ελαφρα.
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 αυτος δηλαδη πηγε με το χαρεμι και θα παρεξηγηθει?
Praetorianos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εξαρτάται τι μαγαζί εννοεί ο καθένας. Ένα ροκάδικο/ψαγμένο/underground/γκοθάδικο δεν θα έχει πρόβλημα δεν τους πειράζει η αναλογία. Μαγαζιά βιτρίνες-γκομενομαγνήτες όμως όπως το Villa Mercedes ή το Guzel αν κάνουν χύμα πόρτα θα κλείσουν την επόμενη μέρα. Σε αυτά τα μαγαζιά δεν πας ούτε για την μουσική, ούτε για τον Dj, ούτε για τα γαμάτα coctail.
sugata Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 το ξες βέβαια ότι απαγορεύεται να σου ρίξει ο άλλος πόρτα, ε; (άλλο τι γίνεται στην πραγματικότητα) Από τη στιγμή που είσαι ευπρεπώς ντυμένος, και πηγαίνεις π.χ. με δυο φίλους σου αναλόγα ντυμένους (ευπρεπώς, ξαναλέω, όχι κυριλέ), ή και μόνος σου, δεν μπορεί να σου αρνηθεί είσοδο. Και αυτό με τις ψ...είναι, και δεν είναι αλήθεια, τελικά. Κάποια αντέχουν στο χρόνο, παρόλο που η αναλογία δεν είναι και η καλύτερη. Ήμουν μπροστά σε περιστατικό στο Παγκράτι, και δε μιλάμε για κανένα μαγαζί - φίρμα, αλλά για καφετέρια που γινόταν το βράδυ κλαμπάκι. Ο πορτιέρης αρνήθηκε είσοδο σε 3 άτομα, που, όπως τους έβλεπα, δεν είχαν κάτι μεμπτό. Τελικά ήρθε αστυνομία, και νομίζω ότι ο μαγαζάτορας πλήρωσε ένα χιλιάρικο για κάθε κεφάλι. (ή θα πλήρωνε, αλλά τελικά τα βρήκαν, δε θυμάμαι ακριβώς, γιατί δεν έκατσα μέχρι τέλους.)
djskoufos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εξαρτάται τι μαγαζί εννοεί ο καθένας. Ένα ροκάδικο/ψαγμένο/underground/γκοθάδικο δεν θα έχει πρόβλημα δεν τους πειράζει η αναλογία. Μαγαζιά βιτρίνες-γκομενομαγνήτες όμως όπως το Villa Mercedes ή το Guzel αν κάνουν χύμα πόρτα θα κλείσουν την επόμενη μέρα. Σε αυτά τα μαγαζιά δεν πας ούτε για την μουσική, ούτε για τον Dj, ούτε για τα γαμάτα coctail. Δεν πας καθόλου
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ο πορτιέρης αρνήθηκε είσοδο σε 3 άτομα, που, όπως τους έβλεπα, δεν είχαν κάτι μεμπτό. Τελικά ήρθε αστυνομία, και νομίζω ότι ο μαγαζάτορας πλήρωσε ένα χιλιάρικο για κάθε κεφάλι. (ή θα πλήρωνε, αλλά τελικά τα βρήκαν, δε θυμάμαι ακριβώς, γιατί δεν έκατσα μέχρι τέλους.) Τι διάλο, απεργούσαν οι μπράβοι εκείνη τη μέρα;
Deponakias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 το ξες βέβαια ότι απαγορεύεται να σου ρίξει ο άλλος πόρτα, ε; (άλλο τι γίνεται στην πραγματικότητα) Από τη στιγμή που είσαι ευπρεπώς ντυμένος, και πηγαίνεις π.χ. με δυο φίλους σου αναλόγα ντυμένους (ευπρεπώς, ξαναλέω, όχι κυριλέ), ή και μόνος σου, δεν μπορεί να σου αρνηθεί είσοδο. Και αυτό με τις ψ...είναι, και δεν είναι αλήθεια, τελικά. Κάποια αντέχουν στο χρόνο, παρόλο που η αναλογία δεν είναι και η καλύτερη. Ήμουν μπροστά σε περιστατικό στο Παγκράτι, και δε μιλάμε για κανένα μαγαζί - φίρμα, αλλά για καφετέρια που γινόταν το βράδυ κλαμπάκι. Ο πορτιέρης αρνήθηκε είσοδο σε 3 άτομα, που, όπως τους έβλεπα, δεν είχαν κάτι μεμπτό. Τελικά ήρθε αστυνομία, και νομίζω ότι ο μαγαζάτορας πλήρωσε ένα χιλιάρικο για κάθε κεφάλι. (ή θα πλήρωνε, αλλά τελικά τα βρήκαν, δε θυμάμαι ακριβώς, γιατί δεν έκατσα μέχρι τέλους.) Κανουν και την αλλη πουστια για να αποφυγουν την πορτα... σου ζητανε ταυτοτητα..... και ποιος κουβαλαει ταυτοτητα πανω του κανεις..... Θυμαμαι προπερσι σε ενα παραλιακο μαγαζι προς βουλα 16 χρονων εγω ενω περιμεναμε μαζι με την παρεα μου να μπουμε ξαφνικα ακουμε ταυτοτητες...ψαρωσαμε φυσικα γιατι δεν ειχαμε πανω μας (και να ειχαμε ανηλικοι ήμασταν)λοιπον σε αυτον που εριξαν πορτα ηταν μεν πολυ κοντος αλλα δεν τον ελεγες κατω απο 18 χρονων(γυρω στο 20-25 τον εκανα )και φυσικα ο ανθρωπος εφυγε.. Οταν ηρθε η σειρα μας εμας δεν μας ζητησε ταυτοτητα και το θεμα ειναι,πες παει στο διαολο εμεις φερναμε για πανω απο 18 τα αλλα τα 14χρονα που αφηναν να μπαινουν γιατι τα αφηναν.... Οποτε το θεμα ειναι οτι αμα θελουν να σου ριξουν πορτα θα σου ριξουν και θα βρουν και πολλους τροπους...
gang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 το ξες βέβαια ότι απαγορεύεται να σου ρίξει ο άλλος πόρτα, ε;(άλλο τι γίνεται στην πραγματικότητα) Από τη στιγμή που είσαι ευπρεπώς ντυμένος, και πηγαίνεις π.χ. με δυο φίλους σου αναλόγα ντυμένους (ευπρεπώς, ξαναλέω, όχι κυριλέ), ή και μόνος σου, δεν μπορεί να σου αρνηθεί είσοδο. Και αυτό με τις ψ...είναι, και δεν είναι αλήθεια, τελικά. Κάποια αντέχουν στο χρόνο, παρόλο που η αναλογία δεν είναι και η καλύτερη. Ήμουν μπροστά σε περιστατικό στο Παγκράτι, και δε μιλάμε για κανένα μαγαζί - φίρμα, αλλά για καφετέρια που γινόταν το βράδυ κλαμπάκι. Ο πορτιέρης αρνήθηκε είσοδο σε 3 άτομα, που, όπως τους έβλεπα, δεν είχαν κάτι μεμπτό. Τελικά ήρθε αστυνομία, και νομίζω ότι ο μαγαζάτορας πλήρωσε ένα χιλιάρικο για κάθε κεφάλι. (ή θα πλήρωνε, αλλά τελικά τα βρήκαν, δε θυμάμαι ακριβώς, γιατί δεν έκατσα μέχρι τέλους.) βασικά όπως θες μπορείς να μπεις ντυμένος... ο γιανγκόναν (όσοι δεν τον ξέρουν στο youtube) είχε μπει όπως έπαιζε στις ταινίες του (με την αστυνομία από πίσω)...
Praetorianos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 το ξες βέβαια ότι απαγορεύεται να σου ρίξει ο άλλος πόρτα, ε;(άλλο τι γίνεται στην πραγματικότητα) Από τη στιγμή που είσαι ευπρεπώς ντυμένος, και πηγαίνεις π.χ. με δυο φίλους σου αναλόγα ντυμένους (ευπρεπώς, ξαναλέω, όχι κυριλέ), ή και μόνος σου, δεν μπορεί να σου αρνηθεί είσοδο. Σίγουρα είναι παράνομο και σίγουρα δεν επιτρέπεται να σου ρίξει ο άλλος πόρτα στο ξεκούδουνο. Όπως όμως αναφέρθηκε μέσω ταυτοτήτων ή δήθεν "ιδιωτικών πάρτυ" μπορεί οποιοσδήποτε να αρνηθεί την είσοδο και δεν μπορείς να του κάνεις και πολλά. Συνήθως πάντως αν το τραβήξεις με αστυνομίες σε αφήνουν για να μην δημιουργηθεί κλίμα. Και πάλι όμως δεν είναι σίγουρη η είσοδος. Και αυτό με τις ψ...είναι, και δεν είναι αλήθεια, τελικά. Κάποια αντέχουν στο χρόνο, παρόλο που η αναλογία δεν είναι και η καλύτερη. Είπαμε εξαρτάται από το μαγαζί. Βιτρινάτα μαγαζιά δουλεύουν μόνο όσο τραβάνε "καλό" κόσμο. Τα υπόλοιπα πουλάνε άλλα πράγματα, έκαστος στο είδος του (κι ο Λουμίδης στους καφέδες). Δεν πας καθόλου Ναι δεν βλέπεις τα άτιμα, άδεια είναι Αυτός ο μαζοχισμός και σου πιάνω το γκώλο, και σου παίρνω 20 ευρώ και σε έχω στο ψ...κρυο όσο γουστάρω και σε σταμπάρω λες και σε προορίζω για γαμπρό μου αλλά παρόλα αυτά σ' αρέσει αδυνατώ να τον αντιληφθώ ακόμα. Τι διάλο, απεργούσαν οι μπράβοι εκείνη τη μέρα; Οι "αυτοφοράκηδες" θα έλεγα. Οι μπράβοι τι να σου κάνουν.
sugata Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Να σου πω την αλήθεια, στην Αθήνα σπάνια πήγαινα σε τέτοια, μεγάλα και τόσο γνωστά μαγαζιά. Κι αν πήγαινα, μας συνόδευαν (...) κοπέλες... Αλλά ειδικά το πιασοκωλέ ήταν ονειρεμένο. Έπινες γουλιά - γουλιά το ποτάκι (πιθανή μπομπίτσα) σου και ένιωθες το χάδι. Γενικότερα, αν θες να ψαχτείς, ξεκινάς πρώτα από "αθηνόραμα" και "έξοδος". Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί και κάποιο άλλο. Από κει βλέπεις ποιες περιοχές σε βολεύουν, τι μουσική θέλεις, και τα παίρνεις σβάρνα. Ένα ωραίο μαγαζί πάντως, είναι αυτό πίσω από το Μέγαρο Μουσικής. Όπως κατεβαίνεις (δηλαδή προς Καλλιμάρμαρο) την Βασιλέως Κάτι (Γεωργίου - Κωνσταντίνου, δε θυμάμαι) και το περνάς, στρίβεις δεξιά στην πρώτη κάθετο και ανεβαίνεις ίσα πάνω. Το συναντάς μπροστά σου. Άλλο ένα είναι στο παγκράτι - μετς . Παλιότερα λεγόταν exo, τώρα έχει αλλάξει σε Vitrine. Μάρκου Μουσούρου 1 & Αρδηττού. Ωραία θέα. 15-20 μίνιμουμ το π/σ.
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Οι "αυτοφοράκηδες" θα έλεγα. Οι μπράβοι τι να σου κάνουν. Να τους πατήσουν κάτω τους παλιολεχρίτες. 'Ακου φώναξαν αστυνομία. 'Ο,τι πει ο πορτιέρης είναι νόμος. Δε μπαίνεις ρε λεβιέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.